Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'app.mediabrowser.tv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi, There are differences in the Media Browser Server depending on it being addressed through app.mediabrowser.tv or locally on localhost:8096/web. OSX version: 10.9.5 Media Browser Server: 3.0.5518.7 (and previous version(s)) Web Browser: Google Chrome, Safari and Firefox. No difference. It is very easily reproduced as simply using the different addresses to access it gives the different behaviour. So far I have found three differences: The settings menu has icons when accessing locally, no icons via app.mediabrowser.tv The setting menu has sync option when accessed locally, not via cloud The setting menu->Plugins does not work for launching plugins when addressed from cloud, but works fine when addressed locally Here's a picture of items 1 & 2. Item 3 is addressed separately. Viewed from localhost: Viewed from app.mediaserver.tv: I have extracted logs but cannot find any difference anywhere that could be useful. And since it's so super easy to reproduce I have for now not added logs. Please advise if that is needed anyway, and if so what exactly I should do. -Florux
×
×
  • Create New...