Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'androidapp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I have purchased the android app and after i installed it on my android device, it keeps asking me to purchase premium and only lets me play 1 minutes of video. I even tried to buy it again just to make it work and was willing to pay twice but then google playstore does not let me do that and give me messaqe (and quite rightly so) that i have already purchased the app. What should i do...
  2. Good Day, I hope everyone is well, I require some assistance and advice, i have Emby linked to an external server and use it on the following devices: 1) Windows (Emby Theater) 2) Android Phone (Emby for Android) 3) Android TV (Emby for Android TV) when i playback the media on windows it plays perfectly but if i attempt to use my phone or android tv it constantly buffers (even if i reduce the quality). I am using the same internet connection (network) and external server on all devices, Is there a setting i am missing on the android apps which is causing these issues? Your assistance and advise will be highly appreciated Thanking You
×
×
  • Create New...