Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Zyxel'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hello to all, is it possible to install Emby server on the Nas Zyxel NSA 326? If you can not be in progress an app that will allow it? Thank you Hello to all, is it possible to install Emby server on the Nas Zyxel NSA 326? If you can not be in progress an app that will allow it? Thank you
  2. Ciao a tutti, e' possibile installare Emby server sul Nas Zyxel NSA 326? Se non si puo' sara in progretto un app che lo permettera'? Grazie
  3. Hi, I have NAS-ZyXel NSA310, which runs independent from firmware linux subsystem based on uClibc. Some sysinfo: It is headless device, so it doesn't has nor X Windows, neither browser. But seems like emby server, each time started, emmits error about trying to open start wizard in browser. This seems have some influence to another error, which is displayed continiously only in terminal window: Is there a way to disable this behaviour? I mean autoopen browser with startwizard page, when emby service starts?. Attaching output from terminal window, because emby logs doesn't contain error about bad hardware address length. Emby_running_output.txt
×
×
  • Create New...