Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Vizio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. My chromecast does appear, however when I select it, the emby interface just spins for a bit (the multicolored spinning circles), and the device seems to respond, but then fails. I've been using it for about a year now without issues but it failed over the weekend. I used it on Saturday (March 10th) without any issues and it wouldn't work at all on Monday evening until now. My chromecast is not what I would consider a typical chromecast device. It's a Vizio M50 smartTV, which actually has a chromecast built into it (ie not a dongle that just plugs into it). I have tried from the chrome bro
  2. seanpcoll

    Working Vizio Profile

    I've managed to create a working Vizio profile that will play all media files. Two problems, it's kinda hacked since I cant figure out the identifying information that the Vizio client sends to the server and the only thing that the server says even in debug mode is that it's matching it to the SAMSUNG tv profile so I based it on that. Second thing is that it does pause every so often due to the memory handling of the Opera SDK that the vizio dlnas are built on top of but it can be minimized by lowering the bitrate. I can share it if anyone is interested and could refine it if someone can eit
×
×
  • Create New...