Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Virtualmin'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi. I'm new to Emby and I have everything up and going except for one thing; I would like to integrate it into my own domain as a sub-domain using Webmin/Virtualmin. I am running Ubuntu 16.04 LTS server with the latest version of Webmin/Virtualmin and a main plus 7 sub domains (including Emby). However, if I create a site using Webmin/Virtualmin it creates an Apache site and as a result is not functional with Emby. The site must be HTTPS and I have now configured the Emby server's SSL (using Let's Encrypt) but if I enter the sub-domain using HTTPS it defaults to my parent / holding domain which is simply that, a holding domain with no functionality except a simple "Offline" page. I can tell you the domain and sub-domain here but before that I want to make sure that it's OK to post private domain names in the forums. Is there a way to "move" the default installation into a pre-created structure which I use for my sites without messing things up or are there configuration files I need to change in order to accomplish this? I keep reading about nginx on here and also reverse proxies but I'm not sure if that's what I need to do or whether a simple move / reconfiguration would be adequate. Sorry if this sounds simple to some but to me in my current state and wisdom (currently on long term sick which unfortunately effects my mind and how I can or can't explain things) I'm finding it hard to comprehend how I can go about doing this. 10 years or so ago this would have been a doddle but these days I'm afraid not so well;.please be gentle with me. Thanks for taking the time to read and I hope someone can hold my hand and lead me up the correct path. Chris
×
×
  • Create New...