Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'TMT5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Scenario: Using EMC (Media Browser Classic in WMC). Loading External Players. Issues: 1. When loading MPC-HC with MadVR from EMC it sometimes starts to play audio only but sometimes plays fine. I either need to right click a mouse (not very reasonable as this is supposed to be all controlled with a remote) to get the file to play or I need to try repeatedly by stopping the playback and starting over from one to three times to get video playback. 2. ISO mounting. I have the configurator set to load TMT5 set for playback for ISO only and I have Elaborate Bytes Virtual Clone Drive set as the ISO mounter in the ISO and Extender tab. I have Mikhano's ISO mounter for WMC also installed. The iso's are not mounting nor playing back, unless I mount them prior to loading EMC which is not good as EMC loads when WMC loads when I Select HTPC on my Harmony Remote. Any assistance would be appreciated.. My logs from yesterday and previously when this occurred will not open correctly and I get the following from ServiceStack: Response Status Error CodeOutOfMemoryExceptionMessageException of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown.Stack Trace[GetLogFile: 1/4/2016 8:54:42 PM]: [REQUEST: {Name:server-63587389501.txt}] System.OutOfMemoryException: Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown. at System.Text.StringBuilder.ToString() at System.IO.StreamReader.<ReadToEndAsyncInternal>d__19.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task) at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.HttpResultFactory.<GetStaticResult>d__7.MoveNext() I will try to grab a log immediately next time this occurs but stopping to do something like that lowers WAF tremendously! Thanks.
×
×
  • Create New...