Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Stop Woking'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. cybercitizen

    Emby server stopped working

    I identify a movie folder to Emby that contain over 900 movie titles. It works fine and recognize all of them, But when I enter to some of movies in my library it stopped working, the only solution is killing the EmbyServer.exe via Task Manager and run Emby Server again but the issue with that movies is happened again as I enter to them. When I directly click on play button without entering description page of that movies it works fine and play them, the problem are appear in description page, as I enter to it the EmbyServer stopped working I remove and add movie folder to library again but there was no change in the problem I remove hard drive that contain movies without removing them from library and enter to Emby page of that movies, it crashed again. It happens for movie tittles like: Ben-Hur (2016), Hansel and Gretel Witch Hunters (2013), The Hunt (2012), Antichrist (2009) ... Anyone have same problem? What is the solution?
×
×
  • Create New...