Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Pine64'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. EsDeeEm

    Emby server on Pine64?

    I have backed the Pine64 Kickstarter and want to deploy it as an Emby server as soon as it arrives. I tried to do it on a Raspberry Pi, but the memory seems to be insufficient to run properly. So I ordered the heaviest Pine they had. It can run Ubuntu Snappy, so I would presume it will run Emby server on that platform. Did I guess right?
  2. Hi, I installed the emby server on pine 64 and imported my music(audio) collection into the library. I'm able to successfully play with my android nexus 6 phone, but couldn't from within the emby app on my Android TV (nexus player emby app to be specific). Against each song in the album i see '0.00' for the length of the song. Also I get the error "unable to play audio null" when I try to play a song. I have sent logs from the app, bearing username: curiousgally time of upload: 11:20 PM CST I'm not a paid user and just evaluating emby at the moment. Let me kno
×
×
  • Create New...