Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Outbound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. MK.Persia

    Emby behind FORWARD http proxy

    Hi, I have a native installation of Emby on Ubuntu 18.04 server My problem is that the machine has no direct access to the Internet. Usually this problem can be solved by "export http_proxy=..." either in console or "/etc/environment". Unfortunately Emby doesn't use this environment variable and therefore I can't download any metadata or subtitles... I haven't found any setting nighter in GUI Dashboard or "/var/lib/emby/config/system.xml" (I think <IsBehindProxy>true</IsBehindProxy> means is behind reverse proxy) but I think the trick is changing "MONO_ENV" in "/etc/emby-server.conf". Can anybody help me with this please?
  2. Hi, i just created my server today, got emby installed and it just wont work when putting the ip address in my browser (Mobile) while connected to mobile data. Internal works fine. I have tried unblocking ports on my Asus Router and TalkTalk modem +the ports on the server 2012 firewall but still no connections (I also tried with a friend and he couldn't get in either. Is there something i am missing?
×
×
  • Create New...