Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'New Media'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. dgjr7llrivera

    Question about my hard drive

    Hello Everyone, I need some help. I am really new to all this media server, etc., but love new apps and technology. Long story short, I wanted to have a local media server, so the family can have access to pictures, videos, etc., this was all done via wifi and I user my pc and set it up as the emby server. Typically prior to today, when I would add contect to the folder I choose it would update the contact and the server would display the new content, I would even get notification on the right hand side on PC confirming new media has been added. This is where the issue is "It is no longer happening" no sure if there was an update recently or the feature was removed, I have tried everything from the little knowledge I have, I have asked the server to scan libraries, I have tried to remove items and add them back on, nothing works, if I log into it using my android phone add (emby), it will display old outdated content. Can someone please help me fix this or provide me some guidance how to get this fixed ? Also just an FYI I have the premiere version that comes with added features. Thank you in advance for your support.
  2. lloydcodrington

    Kodi not updating with new added media.

    Dear Support, I am running version#3.0.5931.0 and since this update I've noticed that Kodi refuses to find new media added to my library. Up until this update Kodi had always found new media and done so instantly. However since updating the syncing with Emby has failed and not even restarting Kodi helps resolve the matter. The only way to update the kodi library at present is to do a complete Emby datebase reset, a time consuming process for me. I can not even get Kodi to sync if I try to do so manually from the menu options. Please can you assist? Thanks in anticipation, Lloyd
×
×
  • Create New...