Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'New Media player.'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi, I have not been on the community for a while, which generally means I am happy with my system, and busy watching movies (as was designed)... However, I have always had this problem with playing Dolby Digital audio movies.. it just crashes my entire WMC... it does a complete restart (so, maybe you can call it graceful crash). Was not a big problem in the past as majority of movies are 2 track AAC... but recently, all my movies are in Dolby Digital, which is a Problem... Initially, (1 year ago), i though it must be codec problem, and i played with that, and asked everyone to help, including Shark007, whom codec package i am using, with no success... I was experimenting yesterday, and i decided to try to "switch off" the new look player on Emby, i.e. use the default WMC player interface, and guess what... the crashes stopped... So, it appears that the Emby interface player has a bug when playing Dolby Digital Audio... here is how to recreate this problem. play a Dolby digital 5.1 movie, and it will work fine initially, but if you try to skip forward using chapter or even just skip button, initially, it will slow the video down, and sometime (1 out 5 times) it will crash the entire WMC, and it will restart WMC again. I understand that Emby for WMC is not a focus right now, as WMC is not developed further, but it sure would be nice if this can be fixed... many thanks
×
×
  • Create New...