Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Missing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 48 results

  1. theyost

    Delete Multiple Option Gone?

    I used to be able to delete multiple recordings at the same time... a feature that seems to be missing for me the past few weeks (probably since most recent update). Current Server Version: 4.4.2.0 ... with an Emby Premier subscription Below is a screenshot where I selected all the episodes of a series. Clicking the three dots in upper-right corner I expect to see the option to "Delete" but all I see is: Add to Collection Add to Playlist Download to... Mark Played Mark Unplayed Refresh Metadata I don't believe it is a permission issue because I can delete the files individually. Probably should also mention that the user I am using does have permission within emby to delete files: -Dave
  2. Hey Guys, I am still trying out emby and in the middle of changing over from plex. my question is to find out why my libraries are not showing up properly. i have 2 main folders (movies) and (tv shows) these both work fine how ever i have another folder within my movies directory (movies 4k) which isn't working properly, no movies are showing up but the folder icon on the top show there are movies there. really stuck on how to fix this as i want 1 main library for all movies and then sub folders to other types like 4k movies etc. any help would be grateful. thanks guys
  3. Ruttus

    Missing Seires In Library.

    Is there a way to fix these two eipsodes? more episodes are there but form some reason they are missing.
  4. Tolerant

    Missing Skip Forward/Back/Next

    In the least couple weeks my Skip to Next or back to Previous file buttons have gone missing on all file types. Both in Chrome and Firefox, and both on this PC and on the host PC when I test playback. I have tried to install on top with a fresh copy of Emby with no changes. How can I get my buttons back?
  5. I'm having trouble getting Dukes of Hazzard s01e12 added to emby. All the rest of the episodes display fine, just this one episode won't Here is what I see in Emby & the folder structure: Link for nfo file: https://www.dropbox.com/s/67ee7eyiztaf59c/The%20Dukes%20of%20Hazzard%20-%201x12%20-%20Route%207-11.nfo?dl=0
  6. In my music collection I have albums that start with "..." For example, the Britney Spears album "...Baby One More Time" or the Phil Collins album "...Hits" Recently I've noticed that those albums no longer appear in Emby. I have tried removing the three dots at the beginning of the folder name and then Emby sees the folder again. I know it has not always been like this but I also don't know when it first began. My guess it was with the 4.2.1.0 release but I can't say for sure. My folder structure is Music>Album Artist>Album I am currently running Emby 4.2.1.0
  7. monkeyslapper

    Missing Feature / Little Tweak

    Hi There guys. I am try you android tv version of emby. I am actually enjoying it. Thanks for this great product. I am not sure if this a feature or not. Favorites on the Home screen? Either on Android or Emby home screen? IS here a way to turn off the side bar on the left screen. It seems redundant. Search for emby tv works well, but it seems to show Actors first then / tv / movies. Can we have it show Movie / TV / Actors? One off question. Whats happening with 4K HDR Transcoding. Do we have resolution to this or this one of the situaton that its just not going to happen?? Once again guys. WELL DONE! thanks Monkeyslapper
  8. sleepy

    All free themes gone?

    I've just installed Emby for WMC on a new build and all of the free themes are gone? Well, apart from Chocolate anyhow. The only themes available are the Premier ones at $10 a pop. What happened, are you giving up on WMC users? If anyone can upload their free themes from their Computer it would be most appreciated!
  9. Hello, since 4.0 I am missing the ability to filter for missing episodes in the TV-Episodes-Search... Has this been removed? If so, I would like to request, re-adding the feature. Using the Reports plugin for finding missing episodes is possible but the sorting for dates is totally useless (sorting by D M Y, and in that order). greetings ben
  10. A couple weeks ago I noticed a bunch of missing cast and crew data completely missing on a bunch of newly added movies. I figured it might just be some temporary glitch so I manually selected "refresh metadata" which did not retrieve the cast and crew so I selected "Identify" and that did add the cast and crew info. A week or so later I looked at a few of the movies I "identified" and the cast and crew were missing again. I looked at my settings and thought I would try UN-checking the option "Automatically refresh metadata from the internet" AFTER I manually updated the titles missing cast and crew. It's a week later and the same titles are missing cast and crew again. Upon further inspection many (70-80%) of my movies are missing cast and crew and it seems all the new titles I have added in the last 1-2 weeks are missing cast and crew. A day or two ago I "identified" a few titles and then chose "Lock this item to prevent further changes" from the edit metadata section, so far those titles have retained their cast and crew data. Any ideas/suggestions? I have thousands of movies and would like to find a way to correct this other than manually going through every title. Any ideas? Log attached.
  11. wrkilu

    Multi-part items

    Hi, I have video files in some folder which are in fact different series files. There are exactly 42 video files but in collection there are only 40 First from below it is but second not. -rw-r--r-- 1 loocek loocek 63326208 lis 8 2007 'camera.cafe.II.02a.[dvb-RIP.by.Brzydal].(osloskop.net).avi' -rw-r--r-- 1 loocek loocek 66660352 lis 8 2007 'camera.cafe.II.02c.[dvb-RIP.by.Brzydal].(osloskop.net).avi' The same here, first it is , second not -rw-r--r-- 1 loocek loocek 734334976 sty 4 2008 big_cd1.avi -rw-r--r-- 1 loocek loocek 733626368 sty 4 2008 big_cd2.avi Why ? I tried everything, rebuilding, recreating from different folder - nothing. I check logs even and what is interesting there isn't completly any information about missing files... like they weren't added or touched at all... This is Emby Server v.4.1.1 on Ubuntu 18.04.
  12. Feature request for Auto Box Sets & the Emby server to show missing collection items / placeholder images for what we don't have that is part of a collection. http://emby.media/community/index.php?/topic/22732-auto-box-sets-show-missing-collection-items/ Thanks, hoping to see it worked out.
  13. I've noticed in the last couple of days that the Live TV section on the home screen doesn't display. The Live TV library icon under "My Media" shows but I have Live Tv set to show in Home Screen Section 3, but its showing the "Latest Channel Items". I don't see the Live TV section no where at all. Note: I do have a thumbnail scheduled task/job that is still In Progress (in case that's making a difference) server log 12-6-17 (12am).txt server log 12-7-17 (12am).txt server log 12-7-17 (859am).txt
  14. Good morning, after updating from 3.3x to 3.4 via dpkg I am missing several pictures. There are some folder pictures missing and a lot of pictures from media inside of all folders. Never had this problem before after an update. How to proceed from here? EDIT: Testet via different browsers and accounts, cleared cache of all testet browsers. EDIT2: Found several "Error ImageProcessor: Error encoding image" in server log. See attached. included server log.txt (changed url, private and public ips). Thanks in advance Soki Log.txt
  15. Hello, new to Emby and I added a folder of photos (in sub folders) to my photo library but many of the sub folders' images are not showing. The folder names are shown and when I go into them I see placeholders for each image but no images. If try to open an image, I get the broken/missing image icon. Some folders seem to show all of the images just fine. I cannot seem to figure out a pattern as some some old and some new images appear and both JPGs and CR2 (Canon RAW) images appear. Thanks!
  16. naeyaert

    Emby Theatre Tiles Missing

    Hello Emby I started to notice something weird over the past few weeks with tiles on my home screen missing on each library. The weird thing is, the missing tile is always the 4th image from the left. I have uploaded two screen shots of my setup, one on the "MY Movies" screen and one on "KIDS Movies" which shows the missing tiles in the yellow outline. It is ALWAYS the 4th tile on the screen. When I select the movie and the exit out, the image loads fine. It's almost like I need to refresh just that image on the 4th movie. Can you please let me know how to fix this as it's slightly annoying having to refresh the image to see what the movie is. Many thanks for your help in advance. Rob
  17. jasonwilliams

    Ghost Playlists?

    Hello Community, The drive in my server recently crashed, but thankfully I have been using the Backup plugin, so restoring my config was easy. Everything is working perfectly, but I panicked when I went to play a music playlist, and they were all missing. I created a new playlist, and suddenly all the playlists reappeared. Relevied, I deleted the playlist I just started and all the playlists disappeared again. When I create a new playlist, the others appear, but only when I navigate to Music --> Playlists. If I use the hamburger menu and navigate directly to Playlists, they do not appear. Is there a glitch here or something I can do to make them work properly? Thanks, Jason
  18. Hello, As you can see in the screenshots below, something goes wrong with the ID3 tags when browsing the Emby server using UPnP/DLNA. The song artists are interpreted as album artists, and for the songs some ID3 tags are missing. The tags are correct on the server though. Thanks in advance!
  19. Hi! As the title says I'm missing some chapter images after I have extracted them with the option in server settings. I don't know if it's file specific but some files have all images showing and some have only a few. The strange thing is that none of the movies as what I have seen have zero images. There are always at least one image extracted. So it seams that the extraction is working as it should but for some reason not all of the images are showing. I attached an image so you can see what I mean. I'm new to Emby so I don't know all the tricks yet but find it strange. But maybe there is a way that I can't find to just re-scan the images for the movies that are missing images or maybe for each chapter that are missing images? I'm using Emby Server 3.2.26.0 on two Synology DS412+ that have the server on one and can read files from both with shared folders. So you know what I'm using. I have searched the forum and on google to find an answer before posting but can't find what I'm looking for. I hope you can help me fix this problem. Thanks in advance!
  20. Ok, this a weird one. I was doing some house cleaning on my server and went to the report tab to see in I was missing any episodes. (I do this once a month to see if maybe I missed a recording some how, it's happened) I noticed that I had a more than a few. Like 10-20. I was like huh? So I stat looking into them to see what they are and when they aired and all but 1 were for episodes that haven't even aired yet. How can they be missing if they haven't aired. My first thought was I had ticked the box that inculcated missing episode be displayed some how. It wasn't. It's not a huge deal but can I some how remove these from the report? Thanks guys.
  21. Hi, Before I was using Emby, when I'd use Kore to control Kodi, if something was playing, the Kore app on my android device would show the backdrop, poster etc within the App. Now after setting up Emby and using it within Kodi, the Kore Remote no longer shows the poster or the backdrop within the App. The cast pictures and preview image are also no longer showing in Kore. Within the folders for each TV Show/Movie on the media server I can see the folder.jpg and the backdrop.jpg and they display fine within the web access to Emby and within Kodi. My guess is that Emby is storing these media within it's own database and while these images are available via the addon in Kodi, it's not the case for the Kore app. Anyone else seen a similar thing or have any ideas what to do? I'm reluctant to change the settings in Emby to store the media within the TV folder because that will change the modify dates on the folders and ruin the order within Kodi (sorted by date modified), but if that's what I have to do, that's what I have to do. Attached are some screenshots, 2 from a computer I've not installed the Emby Addon in Kodi (Kodi1 & Kodi2) and the other (the main mediapc) has the Emby Addon installed (Emby1 & Emby2). Any idea on what I should do to resolve this? Thanks.
  22. lardners

    TV Episodes Disappering

    Hello, I've just noticed that certain seasons of my TV shows are suddenly showing as blank (both on WMC and via Browser), in that no episodes are listed. I haven't changed my folder structure, all the files are there so I can't figure out why it's happening. My folder structure is G:\TV Shows\Breaking Bad\Season 1\01X01.mp4 Breaking Bad for example looks like this for all the seasons: If I do a refresh, it restores the episodes but they disappear again a few minutes later.
  23. Hi Everyone, I'd like to report what seems to be a glitch/bug. I've been trying to set up the camera upload section for our mobile devices and everything was going great until I tried to set a custom path for each of the devices. According to the Camera Upload WIKI, there should be a place in the Devices section that allows me specify a path for the camera upload for each of the devices, but that option does not exist. I've attached screenshots to show what my server is displaying, I can set the base path under Sync -> Camera Upload, but the device itself under the device settings does not have an option for a specific path. I am currently running version 3.1.2.0 on Windows 8.1, and my mobile devices are running Android 6 and 7 In order to make my setup work for the moment, I edited the device.json file for the devices that have the feature enabled and changed the following line: From: "CameraUploadPath":"" To: "CameraUploadPath":"Drive:/Folder/Device1" After making the changes to the files and restarting the service, I re-checked the device in the Devices tab and all I see still is the name change option and nothing else. Camera upload is working fine so far, but there is no way to edit the specific path as described in the WIKI through the server interface nor the android app.
  24. In my library I have different libraries which were always showing at the start of Emby Theater and HTML. I keep all the collections in a separate library, all the movies without subtitles in a separate library, all the mini series in a separate library etc. etc. Now everything is thrown again into two libraries: movies and tv. Not very easy with a big library. I already found that i can switch on the show folders option. But this is more work and doesnt look as good as it used to. Do I need to go back to a previous version and stop updating? Because this seems to happen every few months. Marc
×
×
  • Create New...