Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Metatdata'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Casperfan

    Cast not being accepted

    Hi there, Emby is skipping certain actors from my metadata file nfo (Created by me and not Emby). After the video arrives on Emby, it skips certain people and refuses to accept the names when done thru Emby. Example (Mario Benedet, Josh Milk) (these are not actual celebs, just regular guys) Thanks
  2. Hi folks, A couple weeks ago Media Browser Server (on my Win7 system) stopped auto-identifying movies, making me go in and manually identify them one by one. This is a very different behavior than I'm used to. In my experience it almost always automatically found the movies before, until this sudden shift. What seems to be happening is that the server metadata manager is now trying the parse the filename of the movie, instead of the folder name. My folders have always been named according to TheMovieDB standards, so this wasn't a problem. The filenames I've used don't necessarily bear any resemblance to the movie name and are often just "Title_0.mkv" or some such as created by MakeMKV. When I manually go in to identify the movie, it shows me the filename and lets me edit that tag to go look for metadata; manually adjusting it lets me identify the movies. How do I set the server to go back to using the folder names for identification, instead of the filename? I poked around in the server without finding anything immediately obvious... I'm on server Version 3.0.5464.40000 Thanks Marc
×
×
  • Create New...