Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MB Server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. lja

    New Video Player OSD

    @ Luke: With the new Video Player OSD, the info is visible for movies. However it is not for Live TV. Has this been implemented yet or is there an additional step for Live TV? This is in Emby Theater. https://dl.dropboxusercontent.com/u/19298307/EmbyTheaterINFO.JPG
  2. Luke

    MB Server on Linux

    it works great but it does require some manual install steps. see the first page of the setup thread. we are working on an easy install process for ubuntu.
  3. Hi All Have had a hunt on here for anyone else having this issue, with no luck so here goes. I have an upcoming trailers collection of locally downloaded trailers,(not collected by the any MB plugins, only using Metabrowser to collect). My issue is that this collection is no longer even visible in MBC and while the collection is visible through the MBS web client, MB theater or the android client, the individual items are not visible/playable, which makes me suspect the server is not recognising the media files, perhaps due to them only being up to 150Mb.... only a guess tho. I used to be able to see the collection and play via MBC, although I must confess I'm not sure when this changed. Hopefully some pics will help ... Server Library Config Web Client Collection view Clicking on a trailer show this.. with no playable file The MB Theater Views of the same MBC EHS Screen Web Client home screen for sort order comparison, as you can see the Upcoming trailers collection is not even visible between Movies and TV Shows where its sort order should show. With the recent improvements to audio/subtitles playback in MBT, I'm really keen to start using this as my primary media client on my HTPC's but as we often 'surf' through upcoming trailers, this is proving annoying at present, having to open MBC just to do this. Have tried server restarts and rebuilding the db cache, but neither have made a difference I'm just wondering if I've missed a minimum file size setting, or whether something changed on the server side, that no longer allows this type of collection to work?? More Details Server Version 3.0.5171.19958 MB Classic - 3.0.129.0, MBC Themes tested - Chocolate and Subdued Look forward to any suggestions or confirmation of this being an issue. Regards Brainfryd
  4. icedragonslair

    Phantom Episodes Since Last Update?

    Does anyone know why this behavior is happening and how to stop it, it is very annoying Nearest I can figure is it is automatically downloading some sort of placeholder for unreleased episodes from tvdb...this is just wrong and should not happen at all when all of the metadata scrappers are turned off, oh wait, they keep re-enabling when any update is installed and then I have to go in and remove them manually...is there a a way to remove the scrapping capability from this server all together? It is more of a hassle then it is worth Thank you, Ice Server Version 3.0.5171.19958 Also is there a way to make my specials (season 0) not be mixed in with the other seasons in the order they were released? Example: Season 0 --S00E01 - Misc when displayed on theater and browser it show s up as Episode 000-0001 in Season 1 Becoming more and more frustrated with the little things, like these and others (turning off all updates only to have the program update anyways and then reset all of my settings). Making me re-think xbmc or the new plex theater as an altrernative
  5. eallen

    MB Server Showing 0 Movies

    MediaBrowser 3 server Version 3.0.5115.35703 Windows 7 I have the following issue. MB server will show 0 movies after the following - After running for a few days - Leaving a movie passed for a few hours - transferring movies across the network to my movie folder I have to restart Mediabrowser server before my movies will be displayed again
  6. OK so I've been busy lately just getting round to a new build server (haswell) installed from scratch now the users don't appear to have a separate library. I just enable kids movies folder for my daughter just in case some metadata is wrong, this is a big minus for me... Is that gone for good?? Also music wise I had different folders for my user and the wife... she's no hip-hop fan!!! Hope this is something wrong my end...
  7. I've noticed that whenever I start MBT, my server logs fill up with this error. Error in image enhancer: CoverArtPersonEnhancer I'm running server version 3.0.5081.21515 and MBT version 3.0.5076.40168. I've tried this running MBT on the same box as my server, as well as on a seperate box. There is no error displayed in MBT or anything, but I was troubleshooting the slowness in rendering the "pages" in MBT and noticed that it was filling the log file up. I'm attaching a copy of one of the logs. EDIT: I just noticed that it does the same thing when using the the web browsing in MB Server too. I don't currently have Classic installed, but I'm guessing it would produce the same results. It looks like any time the server is asked to provide an image, the error is generated. server-63521417292.log
×
×
  • Create New...