Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Load'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Natilus13

    External Player Won't Load

    Hello Emby community, I'm really hoping someone out there can help shed some light on this for me. Try as I might I have not been able to get an external player, in my case VLC, working with Emby Theater on Windows. Back when Emby was known as Media Browser, I was able to get VLC working fine. I've found some good posts on the forums and spoke with some kind people but have still not had any luck. I've copied my settings to match exactly with the settings in this post... https://emby.media/community/index.php?/topic/43054-considering-emby/?p=402646 No luck, Emby Theater still
  2. Kimballslice1890

    Media loading/transcoding

    This issue is present for me on the current version of Emby server, not sure what version the issue began. I have not changed any of my server setup settings. The issue I am currently now having is accessing the Emby server and beginning to stream media, the full duration of the video starts at about 0:09 and gradually increases as watching. For example, if a video were to be 45 minutes long, when beginning to stream emby will show 0:00/0:09 and as I jump to the end the duration increases incrementally. This is very annoying especially if I am trying to seek through the playback or continue wh
  3. I've been using Emby now for about 5 months. A month or so ago, my server got reset and I'd been too busy to get it up and running again until today. After a bit of putzing, including a uninstall and reinstall of the lastest stable server, everything seems to be working except for accessing the server dashboard via Chrome. When I access the server via localhost or my IP address on port 8096, I'm getting a blank page that appears to be the black Emby page background. No images. No menu. No error message. Earlier today, I was able to initially access the page to set up the server via C
  4. Sammy

    Guide Slow Loading

    The Guide on Emby Live TV is excruciatingly slow to load and needs several page advances to get to some of the programming I want to tune. I knew I can set Favorites which show up at the top of the guide but sometimes I'm not looking for a Favorite Channel. I suspect that the guide needs to parse data from the internet each time i loads but could this be down with some sort of caching scheme to speed things up? I see this issue with the PlayOn app too so I think it is an issue with Emby that could be improved. Thoughts? Comments? Feedback? Is something in the works for this?
×
×
  • Create New...