Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'LG Netcast'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I've noticed since updating to 3.08.3 and 3.08.4 for OSX , i've been getting the error stated as above. On the Netcast LG TV, it'll pop up with Device Disconnected Error meanwhile on my WebOS 2.0 LG TV it'll pop up with "Unstable Network". It seems with every forward updates the support for DLNA playback especially on the older LG Netcast TV's is getting worst and unstable. The older issue I had was with accessing the DLNA folders. Whenever i'm trying to access "Latest" it crashes the TV, this happens to any Emby media library that has more content, >100 media files. Those with very little content seems not to have this problem. The one way i could access my media files was to use the "Genre" folders to browse which is less than convenient option. This problem existed since before 3.06.4 This seems to start to affect playback experience on my WebOS 2 TV as well. This error cannot be due to my home network issues as the TV and Server is hooked up via gigabit lan cables. Do have a look at the attached logs to see if it sheds any light on the issue. I have reverted back to 3.06.4 which gives me no problems as above. Regards, Jon Log1.rtf server-63614022242.txt
  2. I have a LG 42LS5700 TV (Netcast) which is connecting via DLNA to Emby Server running on OSX. Here are the problems faced :- 1.) Timeout when trying to play movie files from the dlna folder "Movies" - there is hundreds of media files here 2.) TV crashes and restarts itself when trying to browser dlna folder "Latest" - there is hundreds of media files here 3.) I've tried playing another movie file on a different library and it works , but this only contains 3 media files. This started to happen only a month ago, i've been using my LG TV without any issues before this. I am using the latest version of Emby Server and it still does not help the situation. Do assist to find the root cause of this. I've attached my latest log file. Thanks server-63605984903.txt
×
×
  • Create New...