Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Game'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. CBers

    Emby Gaming Club

    A gaming club as well !! RULES: 1. THERE IS NO GAME CLUB 2. NO SPOILERS 3. GIVE OVERALL EXPERIENCE FELT ABOUT THE GAME (how it made you feel) 4. YOU MAY GIVE COMPARISONS TO OTHER GAMES 5. GIVE A SCORE OUT OF 10 6. PERHAPS SUPPLY ANY LINK TO THE GAME. Thanks for joining.
  2. OK so I am really stuck, I have been using media browser and gamebrowser for years now and love it. I finally thought it was time to upgrade to media browser 3 but now I can’t get gamebrowser working at all. I have been through the tutorial and I am pretty sure I have done everything right. I have also been though the forum and found no answer to my problems. First I wanted to use media browser classic for went though the set up for that. I have got it to the point where i can see the all my games but I get an error when i try and run them. "An unknown error prevented this game from launching" "An unknown error prevented this game from launching" I’ve tried all of these steps stop server delete library.db delete servers GameBrowser.xml delete all .xml files contained anywhere in your game libraries delete MBC GameBrowser.xml start server re-add all game directories to the Gamebrowser server dashboard config wait for scan to complete launch MBC configurator and add emulators to the various platforms. Play game. But I still get the same error. I am pretty sure my folder structure is ok. So after trying many times to get it working, I thought I would try in media browser theatre but i have another issue there and that is when I try to set up the external player it won’t let me select a system when I press on the + or – is does nothing. I could really use some help with if anyone has any ideas? I have also attached some screenshots. Thanks
  3. I have tvo game folders, which used to be grouped together before so only one entry, "Games", was shown on the home screen. Now they both show. I don't see the option to group games in home screen settings -> my views anymore either.
  4. So I just started playing this about 2 hours ago, and its just so awesome I had to take a vid. I've tried most Lord of the Rings games and am usually not very impressed by them.. until now. I'm only about 4% in and really haven't unlocked anything yet, but the combat is just so fun! Reminds me of what you would expect in a newer action game mixed with Assassins Creed. Anyway if you haven't seen it yet, check out the gameplay. [Youtube]
×
×
  • Create New...