Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Freezeing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. ShadowKindjal

    Video Streams Freezing

    I was wondering if anyone could me with an issue I've been having for a little while. I seem to have issues with video streams freezing on playback. The client is still completely responsive but the only way to resume the video is to back out of it and resume. The server I'm using shouldn't have any issues with transcoding either because it's an eight core Xeon processor with hyper-threading. Any ideas? embyserver-63662889600.txt embyserver-63663045698.txt
  2. with version 2.9.82 (and newer) (latest version I have tried is now 2.9.90) All media playback is inoperable for me...when used over 4G data connection. (and before u ask, yes, there is good signal and good speed (tested 54megs down, 3 up). Carrier Sprint. (My plan is "Unlimited" -1080P video streaming, Gaming streams at up to 8mbps, Music at up to 1.5mbps)and all other video streaming apps stream fine. You play a video, local file on server or live TV, it starts to load, phone makes notification sound alert, the stream starts to play, and it makes a second notification sound again. (my Pebble watch even triggers 2x for the notifications) (note: notification thing fixed in a newer release of the app) However, the stream instantly freezes, as if it is trying to buffer. It plays for a sec or 2, then freezes again. It never plays for more than 3 secs. Even after about 5 min of letting it sit. Changing from Auto quality (where it wants to Direct Play) to 480p or 720p 1mbps manual selection seems to work. It will play, but not reliably. This also is forcing a transcode and is thus lower quality than Direct Play. When I connect to my home wifi, the app works fine. NO streaming issues. Direct Play, 1080p. Switch back to 4G, issues occur. When I remove this version of app, and re-install the version i had before 2.9.76 (i saved the .apk), there is NO issues streaming over 4G. (even in the locations which have weak 4G speed). Direct Play, full 1080p playback...all work fine and load very fast and can seek fast. I have updated app and reverted app a few times now, each time its consistent result. So, "Revamp media playback" as listed in the change log for the app, may have done something that is causing issues for video streaming over data connection. 2 log files from the app are now attached. I deleted all previous log files. This is loading up the app and starting playback of local vid. letting it try to play for a min or 2, the close app. 281c6dcf-2afa-4b2f-8893-65b566b8a704.log 1696a7b9-b39c-411a-81b2-9682d2143b88.log Log server.txt
×
×
  • Create New...