Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby for Kodi 3.1.44a'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi guys, I've got a problem. My server (Synology) auto updated to 4.0.0.2 and my Kodi clients stopped to work. In this forum i saw that the stable 3.0.34 is not working with this server version so i updated to beta 3.1.44a, now Emby works fine again. Server: 4.0.0.2 (Synology) Client: 3.1.44a (Emby for Kodi) Problem: IPTV Simple Client is not working anymore. Streams sometimes don't start and if they do, after reboot, they run about 3-10 minutes before the whole system freezes. Only power switch helps to restart. First steps: I could reproduce the fail, if i deactivate emby addon, the stream instantly start to work again. Test this for about 2 hours, no fail, no freeze. 01:36:32.160 T:1180685216 NOTICE: CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled that's the last log i get before freezing/rebooting if i tail -f the .kodi/temp/kodi.log Please help, i switched my whole entertainment system to emby since i read about it in christmas holidays and it would be very nice when i can use it again. Thanks in advance! Greetz pand0ra kodi.old.log
×
×
  • Create New...