Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby classic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 8 results

  1. Hello Folks, First, I hope everyone is well and being very safe under the current scary circumstances. I know I am a dying bread, and I have to move into Emby Theater or alternatives eventually, but I think this upgrade will be the last before that happens. I need to work with whoever is responsible for Emby Theater to make integration work. That said, Currently, I have tested everything i need on the latest server and Emby classic for server 4 "beta". Everything seems to be working as good as it will get, apart from GameBrowser, which is very important part of the integratio
  2. Hi, as part of my testing of emby classic and the new server.. I have discovered the following problem... Server: Windows 10 x64, Emby ver 4.3.1.0 client: Emby Classic release code. Everthing is working fine when using account without passwords, or if the password is not required on the the local network. But... Users with password (administrator/adults), can not log in to the emby server from emby classic client. it will log you in from Android client or web browser, but not Emby Classic. this is also true for all Emby Classic running on WMC Extenders Log file
  3. Hello Chief @@ebr, I have a question for you that may save me a day in restoring an image. please help. I have a server 4.3.1.0 on Windows x64 and Emby classic release code... Currently, when i try to login with user that have password, it fails.. Users without password it works fine. Luke kindly suggested i upgrade to Emby Classic release code, which I plan to do, but if it is not going to work, then I will have to go back to my release code, which means spending a whole day restoring the most important machine in the house. (i always prefer to run release code, but if the
  4. Hi folks, and hi Chief, I have spent almost a week setting up a second server for the purpose of checking if I can use the new server with Emby Classic as the Emby team say we should. So, I went through planned server upgrade, they are correct as it worked. However... gamebrowser plugging on the server got upgraded every time the server upgraded, and now it is not working. I checked the forum, and someone reported the same problem when we moved from server 3.x to server 4.x. so it is a problem.. So now, the Emby team should either allow us to use the old plugging on the n
  5. Starting yesterday, my Emby Classic running on Windows 8 Media Center was missing some movie cover images. When attempting to open the movie missing the covers, Emby Classic hung. Had to close Media Center to gain control of the computer again. Later I found out that the Emby server (running on different hardware) was crashing each time I did this. I would have to force quit the Emby Server and restart it. Emby seems to work fine from every other app and the website. I am able to repeat the issue any time by using Emby Classic for WMC for anything so it has become worthless. I am able to use E
  6. As per my post raised HERE , i was wondering about getting theme music to play on Emby collections from within Emby Classic. If i place a theme.mp3 in a manually created collection (old style folder structure), then from Emby Classic, the theme song plays when entering that collection. However, if I create an Emby collection, and place the theme.mp3 file in the collection folder (e.g. Toy Story [boxset] folder), then the theme song does not play in Emby Classic. It does play if I enter the collection from the web client, just not from the Emby Classic application. I hope this is som
  7. Hi, After a recent Emby update (not 100% sure which one), All movies, or all my comedy and other folders are now amalgamated into one view when I select the Menu Option from the main screen in Emby for WMC, rather than separated (following the folder structure on the HDD) once I go into the container view. I'll explain further. I have a MOVIES folder. There are no movies in this folder. However, there are 3 folders under Movies namely Box Sets, General and Kids. Under Emby Server, I have a Library item pointing to the Movies folder. I have had this since day dot. So, previo
  8. lja

    Live TV

    I am not presently using Emby TV The dashboard shows 7 items and 6 are shown in Emby Classic. Live TV does not show. Should Live TV be visible?
×
×
  • Create New...