Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby Premiere'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 11 results

  1. gostaria de saber quando iram me enviar a chave para ativar
  2. Hi My server system hard disk is damaged. How to delete the Emby Premiere binding? Server cannot be linked now
  3. schogobong

    Replaying HEVC in Emby Theater

    Hi, I have my Emby Server (4.3.0.30) set up on a QNAP TS431P and am accessing it via the Emby WebApp (Chrome). I have noticed that some of my H265 content is acting up and lagging. As far as I can tell this has to do with Chrome not supporting the codec. Playing the file via Edge seems to work better but there is still considerable lag. Playing the file on my AppleTV (through Emby) as well as using VLC to play directly from the server (with Windows) both works without any issues or lag. I am assuming that's when the local hardware kicks in as compared to my NAS and/or Chrome restrictio
  4. Maybe I am missing something but I am having some issues with the live TV section (I have a premier subscription). I have tried with the Emby App in the official Samsung Store and also with the newest version available on GitHub. I have a Samsung model: UN55MU630DF and the server is running on my NAS device. If I go to either recordings or movies I can rewind and fast forward from the remote. But when in the live TV section, I can't change channels, rewind or fast forward. I do get the bar at the bottom with the record, rewind and play/pause and fast forward buttons and the gear on the ri
  5. Basically, That's about it. Paid for it last night. didn't work thought i would give it a while but today its still telling me to purchase it. I have the receipt. it wont allow me to use the extra features. It hardly syncs with kodi? Is there some thing i'm doing wrong? server version -Version 3.0.5781.4
  6. jasonborn

    Some movies don't play after trailers

    Hi folks, I'm a proud Emby Premiere user Sometimes when I start a movie, the 2 trailers play with no problem at all. After the second trailer, some movies don't start but returns to my movie library overview. Any idea why I can't play some movies ? Kind regards, ps: The.Operative.2019 won't play for example emby server.txt
  7. Alguém já passou pelo problema no Emby no qual ao clicar em um determinado filme ou mídia qualquer ele reproduzir outra mídia totalmente diferente do qual você solicitou, sendo que esaa mídia também se encontra no servidor, porém em pastas distintas , alguém sabe como resolver? Has anyone had the problem in Emby in which when clicking on a particular movie or any media it plays another totally different media that you requested, and that media is also on the server, but in separate folders, does anyone know how to solve?
  8. msgonz

    XBOX One Emby Premiere

    I have i problem with XBox one client. Every time I try to play anything I get this message; Here is what I'm running and I do have premiere; What I'm I doing wrong?? Log.txt
  9. Any chance of a Black Friday or Cyber Monday deal for Emby Premiere Lifetime License?
  10. Hi everyone, I purchased a lifetime emby premiere key on 13/03/2016 and it was working fine But from today my key is no longer working. I get a "Emby Premiere key is missing or is invalid." error. Is there a limit on entering the key in a emby server? Because I did had to insert it a few time the last week because of reinstalling my docker container. I attached the startup log from my server (running in a docker container on synology). As you can see there are a lot of errors regarding http calls so maybe this is a docker issue (and the topic is in a completely wrong forum, sorry for
  11. Hi there... Just trying the Webclient and works great.... until i try play a show and getting "get emby premiere" and plays for 1 minute etc... Yes I do have Paid version of the Server. Yes it works on internal networking. I have tried both Firefox and Chromecast I have tried to clear all Cache and cookies on browsers. The Weblogin seems to work fine (origianl) ... the new Emby theater weblogin is giving me this issue. Any Suggestions? Am I missing something that i need? Thank you Monkeyslapper
×
×
  • Create New...