Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DVD Folder'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi Folks, I am a long time Windows Media Centre user (since XPMC) and have been running Media Browser as a paid supporter (awesome product) since version 2.x.x. I have a massive collection (well over 1000 movies) stored on 16TB of network connected NAS, and 6TB of USB connected storage. I also run my Blu-Rays and 3d Blu-Ray ISO's from this network storage. I installed Media Browser 3 server (3.0.5061) and classic client last night on my Windows 7 64Bit dedicated lounge room MC. I run all my DVD images on my NAS servers and connecting using the recommended UNC paths. I rip my DVD's using DVD Shrink and AnyDVD HD for decryption. I store my normal DVD collection in VOB format to maintain chapters, etc. For example: 1. Kids DVDs\Man of Steel (2013)\files 2. Dads DVDs\Ted (2012)\files Note, I don't always add the year in brackets unless I have to because their is a duplicate name. I do not store the ripped VOBs in the VIDEO_TS subfolder, but directly under the name of the movie as above (ie, Moviename folder and year in brackets). I have setup my libraries under the new web interface of MB3 as I use to have them in MB2.6.2. Except I haven't seen an option to span the library across multiple folders. Eg: I use to merge one library across multiple folders which was an awesome feature in 2.6.2 and earlier. Problem - For some reason, my libraries are picked up, but the VOB files within are not. That means I click on the item, and it is as if the files are not recognised at all. Have I missed something in the installation and setup? I've refreshed the library, searched the support forums, moved the files under a VIDEO_TS sub-folder, but none of these things have allowed me to play a normal DVD the way I use to with version 2.6.2. I'm sure it is something I have overlooked. Please respond if you can help out. Cheers Paul
×
×
  • Create New...