Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Companion'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. jpichie

    Kodi Companion does not stay enabled

    Good afternoon, I have been having issues with emby since Version 4 by the looks of it. I have had the same issue on Kodi 17.6 - 18 RC - 18 Stable with Emby for Kodi. When I first install Emby for Kodi, it goes through the prompts, I connect to my server, enable artwork caching, whole tomatoes, etc. I sync my TV and Movies. When I check my Emby settings, they look correct, Companion is enabled, artwork caching is enabled, I hit OK and close out. When I open up Kodi again, I get prompted to enable artwork caching and to turn on Companion. This happens EVERYTIME, and these settings get disabled again after I restart Kodi (or they never get enabled). Any help would be appreciated. This has happened exactly the same way on 4 separate systems, 3 of which were fresh installs. kodi.log
×
×
  • Create New...