Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Chapter image'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I have a couple of sports related libraries with matches I've recorded from TV, when setting them up in libraries I have the library set to use 'Thumbnail Images' (Generate video preview thumbnails = 'as a scheduled task and when media is added'), I can see this works great in the 'Chapters' part of an entry (ie a match) but the screenshots aren't used for the entry itself, instead the main image for the top level item is used (see screenshot attached). The absolute ideal scenario would be to be able to select one of the chapter images as the main image for the entry or, if not that then, to click a button in 'Images' that will show a few screenshots to select from. Thanks
  2. Hi! As the title says I'm missing some chapter images after I have extracted them with the option in server settings. I don't know if it's file specific but some files have all images showing and some have only a few. The strange thing is that none of the movies as what I have seen have zero images. There are always at least one image extracted. So it seams that the extraction is working as it should but for some reason not all of the images are showing. I attached an image so you can see what I mean. I'm new to Emby so I don't know all the tricks yet but find it strange. But maybe there is a way that I can't find to just re-scan the images for the movies that are missing images or maybe for each chapter that are missing images? I'm using Emby Server 3.2.26.0 on two Synology DS412+ that have the server on one and can read files from both with shared folders. So you know what I'm using. I have searched the forum and on google to find an answer before posting but can't find what I'm looking for. I hope you can help me fix this problem. Thanks in advance!
  3. Hi, and thanks for taking the time to read my feature request. What I would really like to see is a toggle option to enable/disable chapter image extraction during normal library scans. I spent some time reading through the forums on the subject, and saw that this was actually added as an ease-of-use feature back in July, but it has the opposite effect for me: I tend to add media to my system on a fairly regular basis (usually 1-2x a day, ranging between a handful to several dozen episodes), and tend to do so in preparation to watching some of it using MBT. The problem is that if Chapter Image Extraction is enabled, the Library Scan moves at a snail's pace, and taxes my puny little CPU enough that media playback is a stuttering mess for the duration, which can be up to 15-20 mins (vs. 20-30 secs with it disabled). However if it is disabled, I don't get any chapter images whatsoever. I have a task set to extract them daily starting at 2AM, but as it stands I have to remember to disable extraction every morning and re-enable it before going to sleep for it to it to work. The item description for the toggle even specifically recommends not running the extraction during peak usage, but as it stands there is no easy way to do so. If you could create a toggle for this function, you would really be taking a huge weight off of my shoulders - I'll be changing servers soon as I am presently using a laptop as a temp, and as such will have to run the extraction on all of my media again, and it would be really helpful to not have the system freeze up all day because I forgot to hit the switch in the morning (Last extraction took 12 days of running 6 hrs a day, hopefully it will go faster this time on a desktop CPU...). Thanks again for taking the time to listen to my petty problems:-)
×
×
  • Create New...