Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'CUDA'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Viktikus

    Support for Accelerated transcoding?

    Hi there. Small question: Does Server implementation support accelerated transcoding like Intel's Quick Sync or nVidias CUDA for Mpeg2/H264/VC1 de- and encoding on the run? Intel Core i3 3227U based system at mind..
  2. I'm wondering if anyone has this problem or can offer any advice. I'm using DVDFab to encode foreign-only subtitles onto MP4 video files for movies such as The Wolverine, Elysium, and Captain Phillips. Here is the problem: DVDFab supports CUDA GPU to encode/decode video, however when I select the option and start a task, the "Encoding fps" drops to 8, then less than 1fps. On Software encoding, it never goes over 30fps and takes sometimes 5 hours per movie. Could this be an issue with my GPU? I have searched multiple forums and cannot find a solution to this issue so I thought I would bring it here where my questions are pretty much always answered Here is a shot of the settings screen.
×
×
  • Create New...