Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Bitstream'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hey, I have read several threads, but I'm still trying to understand why I have the issues I do with streaming h264 video with HD audio in an mkv container. My server: A6-based lxc container with lots of BR Rips (mux to mkv, so they're >30GB), but I have issues with typical 10GB h264/mkv files as well. My issue is streaming to the Shield TV and I think it's caused by the audio format. What is puzzling is that either my system is so slow that just transcoding the audio brings it to its knees (avg 17 fps, so it's unwatchable), or emby is transcoding the entire video stream when it only needs to transcode the audio. Transcode Log to Shield TV Emby App (Beta) I even tried VLC on the shield through DLNA, and it did the same thing, pegged the CPU at 100% and was unwatchable. According to the VLC DLNA parameters it should announce that it can play anything, but that's obviously not what happened. The transcode log from this doesn't seem to announce the player's capabilities like the Emby App did: Transcode Log to VLC DLNA I get that bitstreaming doesn't work correctly, but it should be a relatively light load to transcode these audio streams. I am struggling to decode these logs, but it appears that it's transcoding the entire video stream vice just audio. Thanks
  2. Ergo Proxy

    Bitstream issue with Emby 2.0

    It's been a while since I've posted in the forums (personal issues). Just installed Emby Theater 2.0 and have to say it's just so smooth and easy to use and the biggest plus it will allow me to move over from Emby Classic and WMC. The only one negative I have is I can't seem to get any of my movies to bitstream DTS-HD or TrueHD. I get all these from Emby Classic in WMC (TMT5 as external player) and also MPC-HD via the LAV filter. I use a mixutre of fileformats, Bluray folder rips and MKV and these are absolutely fine. My HTPC is connected via the HDMI through a AMD Radeon HD 7800 to a Pioneer VSX1122k and bitstreams audio absolutley fine with the players I mentioned, but Emby Theater is a no go. So basically, can anyone point me in the right direction?
  3. Zerocool15

    Dolby TrueHD outputted as PCM 2.0

    Hello, I'm using Media Browser Theater version 3.0.5435.35761 with LAV filters 0.63.0 and noticed that MKV files with Dolby TrueHD track are being outputted as PCM 2.0 even though playing the same file through both Windows Media Player and MPC-HC with madVR are able to bitstream Dolby TrueHD correctly. MKV files with DTS-HD track are bitstreamed correctly through MB Theater. Another thing I noticed is that in LAV Audio Configuration menu if I uncheck all bitstreaming formats and apply these settings, this is done through the icon that is displayed after enabling ShowTrayIcon in MB Theater, and then replay movie again all the check boxes are rechecked. In windows the audio configuration is set to 2 speakers and I have the Audio Bitstreaming Mode set to HDMI in MB Theater. According to the log it shows bitstreaming is enabled for Dolby TrueHD. Is there a setting that I need to adjust to get MB Theater to bitstream Dolby TrueHD or is this something that is still being implemented? Thanks, theater-63551939643.txt
×
×
  • Create New...