Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Android app'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 17 results

  1. MrSmile

    Persian Subtitle font problem

    Hi thanks for your nice apps. android app have problem with Persian subtitle. this font is bad and some alphabets doesn't show correctly (like what you see in the attached photo) we have bad font in the web and TV too. but they can show all alphabets Please change this fonts, I suggest to use "B Koodak" font for Persian subtitles as default. it's most popular font for subtitles in the Persian.
  2. I was an Emby premiere customer, however I cancelled because I could not consistently connect via cellular. I would get errors that prompted me to log in. When I would enter my credentials, it would say they were wrong. I'm certain I was logging in with the with the proper information. Stranger than this, I would switch to my Plex account and then within about 10-15 minutes I would have access to my Emby server. I'd like to re-subscribe to Emby. It looks great and even in my home, it's smoother. I've started having trouble accessing my media on Plex via cellular data and have heard only crickets from them. Is there a setting I should change or something in the Emby app to get this fixed. I would appreciate any help or advice. Thank you in advance.
  3. Hello, I'm attempting to listen to my audiobooks on my server via the Android app, and there doesn't seem to be a "resume from..." playback option? When I load the file in a web browser it has the resume playback as the first option, but when I select it on the Emby android app the only options available are Play, which starts from the beginning each time. How do I get it to resume playback from where I left off on the app?
  4. Above screen is Android's app now playing screen for music. Wouldn't be awesome if all artist's listed have links to their detail screen? Above screen is Android's app now playing screen for music. Wouldn't be awesome if all artist's listed have links to their detail screen?
  5. Suddenly the Emby Media Server seems to have a problem. Both my Emby apps (Windows 7 Emby Theater and Android app) say, "Connection Failure: We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again." On the server (Windows Server 2016 Standard), I right-click on Emby Server in the task tray and click "Restart Emby Server," but Emby Tray says, "Unable to restart server." In the Task Manager on the server, I can kill the Electron processes (two of them) or embytray.exe [Details tab] (two of them), and start the server again from the Start Menu > Emby > Emby Server. This works temporarily, but now we get to the where the problem started I think, If I launch Emby Theater (Windows 7) again and start scrolling down through Albums (as I was doing to see if all the album covers artwork was there), I get about half way through my Albums and suddenly no more album artwork is displayed, only titles/artists. I click on one to see if it will bring up the album, and suddenly Emby Theater can't connect again. This seems to start the whole process over. I go back to the server and can't restart it; I have to kill it, and then restart it. I'm not sure what's going on now. Can anybody help please? I have attached the server log, if that helps. Thanks, James embyserverlogs.zip
  6. As the title says, the android app isn't playing subtitles on synced content. Subtitles work on non-synced stuff, and I went to where the file itself is stored and the file has the embedded subtitle track in it, and it works in a different media player. It also shows up as an option in the subtitle selection menu, but they just don't show up when selected.
  7. A couple of questions: 1. I have a significant amount of artists lacking metadata (fetches metadata for individual albums) but nothing for the actual artists. Adding the last.fm plugin didn't alter much of that either. A few examples of artists lacking metadata, even after doing individual re-scans: Khalid, Future, Roy Woods, Arty, Billie Eilish. In other words, popular artists with metadata available via MusicBrainz/Last.fm. 2. Plex pulls each artists top tracks as part of the metadata, is this possible with Emby? 3. I've added multiple artists to my favorites, however when I'm selecting the favorite artists section none of them load, i.e the only visible element is the "play all, shuffle, sort by name e.t.c." menu against the dark grey background, see image below.Tried the Android app (Note 8) as well as desktop browser (chrome, no addons). 4.The "More like this" section recommends the same artists for all of them (despite having at least 100 unique artists available) i.e it's not just bad recommendations it's the exact same ones. See image below. 5. What is the simplest method to group collaborative tracks under one artist (i.e tracks with features seem to be picked up and labeled as "artist a, artist b" and I would prefer tracks with feature to be listed under the artist who released them (not as their own collaborative item). 6. The Android app I've installed does not look like the screenshots available on Google Play. Are they taken with one of the premiere themes? I use a Galaxy Note 8 and i'm running the Emby for Android (not the TV app). I haven't done a complete removal and installation of my server because I spent a significant amount of time marking TV/Movies as watched and I've yet to figure out if/how you could back this up, but I did attempt to remove and recreate the music library (however the favorite artists somehow kept their mark?) so perhaps a clean install of the entire server is what I have to do. Worth noting that the tracks with the problems above have been through Picard prior to being scanned by Emby. My server runs on Linux Mint, but since these questions are about the service and not so much the server, I posted here. If it's in the wrong section please move it. Thanks in advance.
  8. BrettM

    App won't log onto server

    Hi all I have updated to the latest version of the android app, when I try to login I put the username & password it finds my server but comes up with a message Connection Failure" We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again. I have checked the server it is running, I have rebooted my Samsung tablet I have also uninstalled and reinstalled the app, but it still comes up with the same message. I have also downloaded the latest version of the server from the website, still same error message. I have the android app installed on my Samsung S5 and have the same issue If I try from the site I can log in no problem Any Ideas?
  9. I'm on latest versions of the Server and Android Mobile App Have Next PVR as TV back-end and NPVR Plugin My TV files are .ts Since the last 3 updates I can no longer play my recorded TV. This also occurred back around the 8th of January (see post - https://emby.media/community/index.php?/topic/43034-static-green-emby-symbol-appears-on-screen/page-3) but was fixed with subsequent updates, but has now returned. With HD channels the only way to get them to play is by changing the audio from Eng AAC_LATM stereo to Eng Dolby Digital 5.1 With SD channels there is only Eng AAC_LATM stereo, so these cannot be played at all. Changing the playback Quality does only throws the error: There was an error processing the request. Please try again later. Also trying to play these files in the Server causes it to lock up with the spinning circle. All other apps such as ET, Windows Film and TV app play the files perfectly. Please find attached App log and Server log. There were no ffmpeg - transcode logs created at the time I did this test example. The test involved starting the app, selecting a HD recording, selecting play, then changing the audio stream. Let me know if you need more info.
  10. In my initial tests, I set up emby on android, connecting to a ubuntu server. I had it connected via wifi, and tested playback with movies/tv, and even live tv. All worked flawlessly. Then I tested playback over 4G. I was amazed that it worked, especially because I didn't use emby connect and I don't think I ever specified my public ip to the app. But there I was streaming live tv and movies while sitting in the mall waiting on my wife. I was very impressed. Now, after dertermining that emby would suit my needs and testing emby for kodi locally on a spare Rpi, I am ready to transition over. But all of a sudden playback on my phone doesn't work. I haven't changed anything that I know of. It doesn't matter if it is locally over wifi connected directly to the emby port, or externally over 4G going through my reverse proxy. Streaming and transcoding work fine in chrome from an external location going through the reverse proxy. On my phone I get: Playback error: There was an error processing the request. Please try again later. I know it attempting to transcode: my transcode log: http://pastebin.com/2jFK5E8a I don't know much about dlna profiles yet, thinking that since I am using the android and kodi plugins, and the web interface, I wouldn't be using dlna. Are these profiles used for the app connection as well? Maybe it is a profile issue.
  11. NANO SHELL

    Upcoming episodes not displaying properly

    I am having a minor issue with EMBY Server displaying episodes yet to be aired in the 'Upcoming' tab. If i am using the android app it shows all unaired episodes perfect but when using server from any browser, it only shows one show (Ballers). Just wondering how to get all episodes showing. Not sure if a log file is needed as it isn't a particular date. EMBY SERVER version 3.0.5675.1 EMBY FOR ANDROID version 2.3.53
  12. BrettM

    Lost The Icons

    Hi All, Can anyone tell me how to get the icons back on the Android app, I have the Icons for each folder Movies , 3D Movies ect but now they have gone and I just see the folder names with no icons is there some way I can get them back. Thaks in Advance
  13. NANO SHELL

    Connection Failure

    Hi, Since the Android update a few days ago with the new VLC player thing I have been unable to access Emby outside my network either via Android app or app.emby.media. I can log in, but when I select my server it comes up with the message: "Connection Failure" "We're unable to connect to the selected server right now. Please Ensure it is Running and try again." I have no antivirus or defender blocking it as it usually works fine, I can still remote into my PC via TeamViewer so internet is no issue. EMBY SERVER v3.0.5675.1 EMBY FOR ANDROID v2.3.80 Also as a side note, I still need help with another topic I posted about a few days ago. http://emby.media/community/index.php?/topic/23539-transcoding-issue/ Thanks SERVER 25-07-15 .txt
  14. NANO SHELL

    Possible new implementations?

    *No Actual issue* I am currently using Emby Server on web client and Emby app. I think the system is amazing and makes creating a movie library kinda fun. One or Two things that I think might go nicely are; - A fast forward/rewind button (maybe even a skip forward/backwards 5, 10 or 15 minutes button) - When using the seek bar it can be a little tricky to get the seek point to the right part of the video/song. Was wondering if it might be possible to have some sort of frame search seek bar so that if need be I could move the seek point to the exact spot on the seek bar. (I have left a picture to show what I mean). Thanks
  15. NANO SHELL

    Connection Failure

    As of a few days ago I have not been able to reach my Emby Server outside of my own network. I have been able to previously for a while then it just stopped. When ever I try to log into my server outside my network whether it be Android app, Android chrome or chrome on windows 7 and mac, I have been getting the same message; "Connection Failure - We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again." I have tried deleting the server and creating a new one to log into but the same thing happens. I have also double and triple checked my port forwarding settings and cross reference my IP address with the port forwarding. Running my Server on Windows 7 Ultimate x64 Emby Server Version 3.0.5621.4 Chrome Version 43.0.2357.124 m Mobile Chrome Version 43.0.2357.92 Emby Version 2.2.96 Any help would be great as this is doing my head in. Thanks
  16. Afternoon, Not had the need to post for a while as not had issues, until now. With the update 2.2.03 i have lost remote control to any Android device. I have tried to remote control from android to android and using the web browser on the server machine but to no avail. It would be grateful if you guys could resolve this issue, as use it allot p.s where did the auto sign-in go?
  17. I get the above message when trying to fast forward to skip adds in my recorded TV. This used to work in earlier versions. I can pause the TV once then the app locks up with the above message. The only way to open the app is to swipe it off the Recent Apps window, and re-start it. In all other video play areas everything is working fine. I'm on Version 2.0.85 Added: The above occurs with the default of leaving HLS on. When I turned HLS off the app hangs immediately when trying to play recorded tv. Prior to version 2 this setting played best.
×
×
  • Create New...