Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ASS / SSA'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 5 results

  1. nishwahareesh

    Some Emby Android bugs

    first ones the video themes. It seems that it plays the actual video instead of playing it in the background example:- Screen_Recording_20210412-033132_Emby.mp4 next ones the subtitles. For some reason, when you initially start a video, the subtitles tend to look very oddly generated but a quick restart of the app fixes it examples initially starting a video (the opening/intro subtitles gets jumbled up too) after a quick restart of the app This ones again with the subtitles. Sometimes, the complex styled subtitles tend to glitch out and never show up (the dialogues do show up after this specific opening) example Screen Recording 20210412-035313 Emby-1.mp4 sample video https://mega.nz/file/wkAwBJSQ#9XZtCTDzdnsxnC0baqmBHfMnn7jVV3ya7wBvNsYyQJY (skip by 10 seconds) I ran all the videos listed above in galaxy s10
  2. I have quite a lot of shows that have ASS Subtitles in them. But the problem is that when I enable them my server immediately jumps to transcoding. Which sacrifice quite a lot of video quality. I have noticed that It does not do that in the mobile version.
  3. and no i doubt its the subtitle itself since it appears perfectly sized in other players
  4. well the title explains HOW ITS MEANT TO BE SEEN HOW ITS SEEN THROUGH A BROWSER LOG FILEffmpeg-transcode-2e5de3da-59ec-4e6e-87fe-0c9abef5ea0c_1.txt in the "Processing Plan", in the "SubtitleBurnIn" part it says "false" for burning subtitles but i have this option disabled
  5. Hi there, I'm new to Emby, switching over from Plex, and I run in a little problem. 1. As soon as I try to play a file with embedded ass / ssa subtitles, either on the web app or on my shield, it triggers a transcode. 2. Ok, assuming that the format isn't supported a transcode is ok, but why isn't the hw engine used? My CPU consuming runs up to 100% and this shouldn't occur while using hw transcode. (I checked the hw transcoding engine to VA API and added the emby user to the video group.) 3. As i tried to swich the audio language, from english to japanese, on this file on my shield it endures a lot of time to swich over and then something strange happend. When i paused the stream the video goes in paus mode, the japanese audio stream goes on hold but suddenly i can hear the english audio stream without a picture. The only way to stop it was to kill the emby app on the shield and to kill the server on my synology cause it still runs at 100% CPU. 4. Is it possible to preset the wished audio and subtitle stream on the shield app? So, sry, if i screwed it up but i am little bit confused now. Oh, by the way, if I started this topic in the wrong subforum feel free to relocate. Thx.
×
×
  • Create New...