Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4K 1080p'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. it shows on playback info, that the display mode is 1080/60.00, even though i was playing a 4k content. had read numerous complaints about this topic in the forum but unable to find any solut ion. here are the logs. embyserver.txt ffmpeg-transcode-b5439eaf-aa95-4348-9300-ae4f652d8497_1.txt
  2. Hi all, I've been playing with Emby for a few weeks since I've gotten a new TV that has 4K capability. So far, I am unable to stream 4K content through Emby with an output above 1080p (as shown by pressing the "Info" button on the TV remote control). I am using the Free Emby Server version as of now, not sure if that makes a difference for what I am trying to achieve? I am doing the test without WiFi for now to put all chances on my side. If I stream YouTube 4K video through Chromecast, the TV does show 2160. Emby is running on a recent iMac (i5, 3.4Ghz, 8 GB of RAM DDR4 2400, Radeon Pro 560 4096 Mo) which is also attached with an Ethernet cable on the same switch as the TV. I tried multiple ways, one of them is with Chrome browser and sending to Chromecast and having the Playback in the browser set to 4K - 80 Mbps. I tried the same with my iPhone 6 Plus, IOS 11.0.3 with the Emby client. Again, the Playback set to 4K - 80 Mbps, also tried 4k - 120 Mbps. I tried without and with Transcoding (Intel Quick Sync) with always the same result. Videos plays but shows 1080p. Anyone has any clue as what to do to make it happen? Regards,
×
×
  • Create New...