Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '404'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I keep getting this error "The remote server returned an error: (404) Not Found" Anyone know what's causing it? The server log is at:- https://dl.dropboxusercontent.com/u/73415573/unhandled_b4a3970f-1018-4a34-97ed-6fc73851cdca.txt https://dl.dropboxusercontent.com/u/73415573/server-63550248561.txt It seems to happen when a library scan is taking place but it doesn't seem to be caused by new items...
  2. I've had this problem before and it seemed to fix it's self. Happening again. I hit the green button on my windows remote, up pops media center. I click the MB3 icon and it goes to the welcome back screen. I get six loading dots showing the loading process and it freezes. I am using MB Server with MB Classic via Media center on Windows 7 ultimate. The server log file for this time frame is HUGE and even after I shut down media cent the log file keeps going. http://www.kdband.net/temp/mb-error/server-63547182754.txt BE WARNED that's a 27 MB log file. I've been using MB for several years, MB3 for several months. Your help is very appreciated. Thanks, Kenacious D
  3. oldschool

    (404) Error in log file

    I'm getting (404) errors in my log file. I think they're being generated when I browse to a TV series using MBC. The error I get is when I get to the list of episodes in my TV series, it shows 0|27 (or how ever many episodes are in that season) and then dumps a whole bunch of these 404 errors to the log file. I have to close MBC/WMC because it's locked and I can't even navigate out of that folder. That makes MBC completely useless because I can't play any of the shows. I'm not using any firewalls or anything with this setup. It's all internal network. When I put one of the 404 URLs that is shown inside the log file into a browser, I see an error message in the browser. I've attached a screenshot of that as well. I'm using MB3 Version 3.0.5029.36830 MBC Version 3.0.72.0 B9-20.1
×
×
  • Create New...