Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4.6.0.50'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. With the new Emby server release, I see that there are two options for each hardware encoder/decoder now: the existing VA-API one and a new QuickSync one. My Emby Server runs directly in Debian on a Pentium Gold G5420, identified as Coffee Lake (gen9.5). So what's the difference? Which one is preferred, and why? (Technical details welcome.) Is this an "if it ain't broke, don't fix it" case or a "try it and see what works better/faster" deal? TIA
  2. Bonjour, J'ai upgradé Emby de la version 4.5.4.0 vers 4.6.0.50. La médiathèque musicale a été entièrement rescannée, comme indiqué dans le post de Luke. Cependant, j'ai des albums qui ne sont pas détectés correctement, en fait pour certains albums, il me créé un album par piste, exemple : Il y a 8 pistes dans cet album, et il m'a créé 8 albums avec une piste par album. Les tags MP3 sont correctes : Autre exemple avec Kill Bill : Certaines pistes ont tout de même été intégrées au même album, comme la piste 6 et 12 : Ici encore, les tags MP3 sont corrects, le titre de l'album est strictement identique sur toutes les pistes : Je n'ai pas ce problème sur Emby en version 4.5.0.4, il n'apparait que sur la version 4.6.0.50. Merci par avance. Cordialement, Mick
×
×
  • Create New...