Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3.1.47.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi, over the last couple of weeks I have been receiving regular freezes/lagging whilst watching several TV Shows in a row with the "Play next video automatically" option enabled in the Settings -> Video -> Playback on Kodi. I have always had this setting enabled as it is useful for my kids to automatically watch a few shows in a row without needing to manually start a new episode after the previous one concluded. Up until recently this setting has worked well and as intended without any issues for months. Now randomly (albeit most of the time) after watching an episode or two, Kodi will freeze/become unrepsonsive. This occurs at the end of an episode as it tries to commence playing the next episode. Through trial and error I determined if you leave it long enough ie ~ 15 mins Kodi will eventually display an error on screen stating it failed to open the source file. Obviously this is not preferable and the only way to continue is forcefully close the frozen Kodi app, re-open and start play the next episode manually. My setup: Emby Linux Mono Version 3.1.47.0 Beta (running on Asustor AS 7010T x64 running latest v2.6.2 linux firmware) Emby for Kodi Sync Queue on Emby Server version 1.0.6020.14567 (although I disabled this on the client for testing and the freezing seems to occur both with/without Fast Sync enabled) Emby for Kodi Beta 2.2.12 SPMC Jarvis 16.3.0 (based on Kodi 16.1 for Android) (running on Nvidia Shield Android TV v3.2) Vanilla SPMC install, running standard Confluence skin with only a couple of simple other addins: Oz Weather, HD Homerun & Multicam (view security cameras) plugins Wired 1Gb ethernet network (I have just tested and the problem occurs also occurs on the standard clean install of the App store version of Kodi 16.1 for Android on the same Nvidia Shield. So I am deducing that it is not a SPMC specific problem) In the below log file, the episode I watched concluded around the 21:43:31 mark. Kodi then Lagged/froze/became unresponsive for ~ 15 mins and at the 22:01:17 mark Kodi finally displayed an error onscreen saying failed to open source for next episode. Kodi/SPMC Log: https://www.dropbox.com/s/5mwpokt5vaw856v/spmc.log?dl=0 Thanks for your help and please let me know if you require any additional information.
×
×
  • Create New...