Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3.0.5985.0'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Maximus Naxsus

    Streaming, last minutes are cut off

    There seems to be an issue with ¿rendering the last couple of minutes of an episode while steaming to another location. Playback cuts off and I can't get the stream to continue on any time frame. Attached, server log Server log is 61 MB!? https://1drv.ms/t/s!Asn6NNog54FdjIVX35DTwZ8UFJE-Dw Also, see my previous post: http://emby.media/community/index.php?/topic/36884-server-3059850-high-cpu-usage-when-browsing-libraries/ Still not sure if this might be (partially) an new Windows function (probably one of the futures where all so excited about , for anybody remembering the Windows 8.x
  2. I update my Emby Server to version 3.0.5985.0 recently and my CPU usage while browsing with Edge has more than doubled. Windows 10 x64 10586.494 Phenom x6 @ 4,1 GHZ 16 GB RAM Furthermore, FYI, I use PhenomMsrTweaker. Under average conditions my PC doesn’t use more power then 170 W, now when browsing Emby it jumps to ~260 W. Also, I keep a close eye on Process Explorer. UPDATE: I seem to have the same issue on my ThinkPad T530 (i5 3230). However it occurred during streaming. Previously I used Emby Server with Emby Theather (old version) on my Server. The high CPU usages occurred whil
×
×
  • Create New...