Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '100%'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Still new to Emby, ive been a premire member for about 9 mo. i read somewhere if i got a better cpu that i could transcode on the fly better. So i got an i5-8400. So i tried playing this vid streaming in my home network (windows 10) to S7 at 1080p 20mbps Subs off and it played, but the CPU was at 100% constantly. Should vid this be putting that kind of strain on my cpu? Format : Matroska Format version : Version 4 File size : 53.4 GiB Duration : 2 h
  2. thiagomnk

    MB3 consuming 100% CPU

    Lukas I call Thiago live in Brazil and I'm starting to familiarize myself with the MB3 until now everything was quiet but as I finished setting up everything I threw on my network, if two computers open 2 movies at the same time it goes on my server up to 100% CPU consumption. and the videos start to hang. My machine has 3 GB RAM, Pentium 4 and 3.2 and only one nucleus. Please help me and solve this problem. I thank Note text translated in google translator so sorry to concordance
×
×
  • Create New...