Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. kumaheiyama

    Trouble playing media

    Hi, I'm having trouble playing media from my Synology DS218+ NAS, but only certain videos and only on my desktop computer. The same files works without a hitch on my iPad and my Android phone. The server is available for browsing, just not playback. I've tried in the latest Chrome and Firefox. Strangely the only media that doesn't want to play is The Walking Dead season 10, previous seasons have worked fine. So it looks like there is some problem with those specific files, but that doesn't explain why they work on the other devices. The files are .mkv. To complicate matters I can'
  2. Good Afternoon All. My installation of Emby 4.3.1.0 has been solid for months but what is weird when a movie fails to be identified I simply choose 'Identify' enter the search and the correct information including picture is found and I then select replace and click ok and it usually updates and changes everything. But at the moment it goes through the motions but the image/data is still staying as the original information. I am failing to get it ti successfully update with the correct information it has found. Any ideas? Regards, Stuart
  3. as seen in the above picture, these thumbnails for libraries which are auto generated are not perfect. How to trigger them to auto generate the thumbnail again.
  4. Hey guys, I am currently having an issue with audio playback while streaming over an internet browser. I tested it on Opera, Chrome, Firefox and Edge, it is all the same. My problem is that I get no audio in some episodes of a show e.g. The Mandalorian season 1 episode 4-8. When I start watching these I have absolutely no audio, but when I exit the playback and again start it at a different point in the episode the audio works fine. The strange thing is that this does not happen for episodes 1-3. They just work fine. Also this issue does not occur when I download the episodes and watch the
  5. Media Guru

    Server Not Showing up.

    Hi, Yesterday my server was showing up fine. It is on windows and i was acceding through the nvidia shield android app. I've been using it for about a week and decided i am going to purchase the pass. Pass was purchased late last night/ this morning and now i can't acces anything. Any ideas im pretty iritated considering i payed money to what appear to be make it stop working.
  6. xsteacy

    Windows sofware raid on linux

    Hi, I need emby to access a Windows formatted raid in linux. I mounted the raid with the ldmtool but I cannot access the files with emby. I gave emby access to the drive with chown but with no luck. I saw lots of posts in Google and here about that but for normal drive... I use Elementary OS 5.1(bases on Ubuntu 18.04) Thank you for any help, all is welcome.
  7. Hi. The question is on the title, i look into the forum and can't find anything... sorry if it is in another post. "Is there a way to show more of 100 items (the complete library) in the WebUI?" I mean in ONE page I ask because my libraries are made by categories according my needs. Example Action-Thriller, Action Violence, Romance, Drama,, Animation, etc. (I just have movies at this moment) But I have more than 100 items for each one and is not handy when i'm working in the cover arts in the second page Thanks in advance. H.
  8. The subtitles are not working during playback and not automatically downloading like i think they are supposed to be since I have signed up for Open Subtitles. And even when I download the exact subtitles for my video file, I cannot make them display. There is not the option to select the subtitles even when I place them in the same folder video file. They used to work ok, until about the time I updated to 4.3.1.0.
  9. As there are apparently no keyboard or remote keys for being able to change channel (as mentioned by Luke on this thread: https://emby.media/community/index.php?/topic/79408-what-are-the-keyboard-shorcuts/ ) Can I please request that these be added as a matter of urgency. Theater for windows/xbox does not have a guide overlay and without being able to use channel up and down buttons means you have to back out of the stream, back to the guide and then select a channel from there and wait for it to start. Basic 'feature' that any set-top box should have is a up/down channel button. Whilst y
  10. Archangél

    Migration from Windows 10 to Arch Linux

    hey all, I am a bit confused... As far as I know I should be able to just run the backup tool in Windows and then run it in the arch installation and then it should "magically" work, right? this have not been the case with my installation, I can literally not see the libraries even tho the paths are correct. I need to know how to get emby working again. Right now i cannot see media files in any of the libraries when looking through them, not even the metadata tool shows anything. I have tried several browser (opera and firefox, tried both in private mode as well) so it got nothing to do with
  11. For inf, I have solved an issue with .ts format files recorded from broadcasts and saved on a NAS, played through emby on a Windows 10 pc to a chromecast. I set up hardware acceleration using an Nvidia card but only direct play happened, which stuttered and then failed. Solution was to transfer files and library pointers to the pc, after which the Nvidia kicked in. Hope that helps someone. Much better for recording than Plex, btw.
  12. jhonroy007

    fix error code 03x00fx1

    I am a new user of office 365 before that I am a ushing office 2016 version so recently I upgrade to it. I downloaded from Microsoft home page and installed it after login to the admin portal when I open it shows me error code 03x00fx1 which I don't know how to resolve it. if anyone know how to fix the issue then suggest me.
  13. pullormadamHome

    Advanced Filtering

    Hi, Can we have more options in filtering like directed by, writer, producer, cast, tags? Also I don't see any value addition in having video and audio codec filtering in client apps (thinking as a layman user). Also can I edit the filter system by my own provided I have some technical and coding skills?
  14. Vorsku

    Issue with Chromecast

    Hi all, Hopefully someone has experienced the below and knows how to fix it - or it's a bug that can be fixed! Specs: Emby Server 4.1.1.0 running on Windows Server 2016 Chromecast Gen1 running latest firmware Chromecast Gen2 running latest firmware Samsung Galaxy A50 running Android 9 and the latest Emby Android app iPhone 6 running latest iOS and the latest Emby iOS app All devices are connected to the same router/access point and are being accessed over the local network Emby is working fine when playing off of any of the mobile devices, and it works from any device when casting to
  15. I am having trouble accessing my Emby server from outside my network. I have opened ports on router and Windows firewall. Is it my computer not being up to specs? The computer specs: AMD Vision CPU Toshiba Satellite All Realtek Drivers Please and Thank you!
  16. Hi everyone just a quick Question i have Emby server installed on Win 7 but i need to do a fresh install of Emby it has been playing up a bit lately So are all the files in C:\Users\admin-dea\AppData\Roaming\Emby Tray C:\Users\admin-dea\AppData\Roaming\Emby-Server no other files installed else Where ? just wanted to be Know so that i can delete the two folders and sure that it is all gone before doing a fresh install thank you Deallier
  17. alberto.bracci

    emby -ffmpeg issue

    Hello everyone, first post here so if anything should be edited just tell me. Anyway, I am running emby on a Manjaro linux machine, everything has been working out of the box until now. I am watching an episode of a series I already watched tons of episodes on emby without any problem, and suddenly the media reproduction stops towards the end. If I reload the episode it will keep stopping around the same time. Other episodes seem to be fine for now. I attach the log embyserver.txt, it seems to be an error with starting ffmpeg, but I don't really see the reason as everything has been w
  18. I just installed Emby yesterday after having stability issues with Plex liveTV. Setup is with a Hauppauge dual channel USB tuner connected to a Microsoft Surface. Everything was working great with liveTV so setup the DVR to record some shows. At 8pm both Chicago Med and Survivor started recording. When I checked the status of the recordings around 10:20pm I found that Chicago Med was only a partial recording of a minute 47 seconds. I looked at the log file and didn't see any errors, just that the recording stopped. Not sure what other logs to look at. From the server log the recordin
  19. OK. This is darn odd. Since the most recent update I am unable to connect to Emby from anywhere but on the server. I have an IOS app, multiple PCs with web browsers and two rokus. None of them can connect to the server, and we are all on the same network. I have tried by direct IP address http://192.168.2.160:8096 and I have tried it by remote DDNS names too. I can ping and connect to the server. I have rebooted every machine in the house, including network switches and routers. I can ping the server, map drives to the server, copy files to the server, even map a drive to the
  20. brentcoleman

    Cannot access server outside LAN

    Hi all. I know this same question has been asked a number of times, but I have so far been unable to find a fix for my situation/setup. I recently purchased a lifetime membership for Emby based on using the software to watch movies/shows locally (through my chromecast) at home. My 'server' is a PC running Windows 10 and I have my media located on an external hdd. I am using a TP-Link Archer C3200 router. I have been trying for the last week or so to figure out how to access my library remotely with no luck. I have tried via the iOS app (sign in with Emby Connect and no dice) as well a
  21. Hello, I have a problem with web interfaces, both in firefox and chrome on windows. In particular when I open emby from browser it often shows an older cached session, meaning that the next episodes to play and the one to be resumed are older. If I clean the cache, things get back to normal. Still, it happens all the time and I cannot keep clearing the cache every time, is there a way to prevent this from happening? Thanks, Alberto
  22. Could we please have a mini player option for the Windows Theater Emby Theater app so that the app can have a much smaller mode (footprint), but still show the most important items, much like the iTunes MiniPlayer: Normal ... Track Title, Album Title, Album Artist, Play Progress Bar, Track Time, Track Time Left, Album Cover thumbnail, etc. When moused over ... Play/Pause, Next Track, Previous Track, Volume Control, Play List/History, Play Progress Bar interactive, etc. Thank you! James
  23. retrogam3

    Windows Chrome Audio

    So weird little issue. Chrome on Windows (maybe others but haven't tested) sometimes no audio. Quality set to auto emby will play the stream with no audio. A work around is to change the quality from auto to anything else then back to auto and it works. My thoughts are if emby in chrome could detect somehow that no audio is playing and then transcode the audio from the begining as opposed to having to change from auto to something else then back to auto to get the audio to fix itself? I may be wrong so any advice or solution would be appreciated. Thanks.
  24. Hi there, I dont know if this is the right sub-forum to post it.. but i couldnt find a 'Mobile App' category. If its wrong, im sorry, please dont close it, but move it.. So, the problem i have at the moment When the iOS App or Android App is used some content just doest play. When i check the logging it looks like it getting played, but the app just shows the loading icon for ever. I tryed to find it in the logging, but it looks like its playing. I am kinda out of options why this happens, it weird part is that it doesnt happens with every video file. Just some. Besides the conte
  25. I have read as many of the related topics I could find but the answers did not help. A short time ago, all of my X265 encoded videos stopped casting to Chromecast. After selecting the Chromecast, and pressing play, it appears to start, then goes back to "Ready to Cast". I have tried Android app, iOS app, and browser app. I tried reducing the quality in the app settings (Playback>>Chromecast Streaming Quality) to no avail. I have tried several movies and the only ones that cannot play are X265. These videos were playing fine until recently (was there an upgrade to the server?).
×
×
  • Create New...