Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'switch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 8 results

  1. Aloha! I wanted to ask if somebody else made the experience that audio playback does a little stutter when you have it running and change from app to app or put the screen in sleep mode. I have this a lot on an iphone 6s running IOS 13.6.1..
  2. Guest

    Thinking of changing OS to MAC

    So I have been thinking for awhile of changing my Servers OS to MAC. This is mostly due to the intrusive updates that are forced on us Windows10 Users and the bloatware that is constantly being reinstalled by these forced updates. Like xbox gamebar, etc and several others. I did figure out that by using Shell i can remove a lot of these programs I dont want or use but whenever their is an update these programs are forced back onto my PC using Data, which is expensive nowadays, and disc space which I like to keep clear for my needs not Microsofts attempt to get me to use programs I have ZERO interest in. EDGE is a huge irrigation as well. I remove it and it comes right back. Its as if Microsoft somehow knows I just shelled the hell out of their bloatware and they want it back on ASAP. Im beginning to think Windows OS is more or less spyware now as the years go by. I used to love Microsoft. But that has all changed and it wasnt a sudden distaste either. To to put insult to injury they pin that crap to my Desktop as to say, HEY BUDDY! Heres your internet browser you need to use! Serious BS. Also the new GET HELP for Windows10 infuriates me and I like the old troubleshooter. But it is either gone or buried in the OS some place. Also I find it funny that on the Microsoft help sites you have all these people saying that the majority of these programs cant be removed and are hard coded into the OS and they have to be there for it to work. This is an obvious plow to get people to keep programs on their PC that Microsoft gets paid to put on them. Really they are just trying to discourage people with misinformation. I read about a registry hack that can stop the updates but that was a couple of years ago someone had posted that and if I was terrible company like Microsoft Id patch that out as soon possible because, darn it your gonna get force fed the updates whether you want them or not. I hate companies like this. The only option is to postpone updates for a a week at which time they will force update you. I have read that MAC does not do this to its users. If so thats wonderful. Some of the best news Ive read all day. My server is a big part of my life and I use it constantly so the fewer issues I have obviously the better. Im just sick of Microsoft and need some good advice. Other considerations are of course just going to Linux Mint or something similar. I run KALI on my Chromebook so I am familiar with the struggles of changing an OS and how difficult it can be. Course Chromebook is a bit extreme considering the length at which you have to go to to get the darn OS on a system that doesnt like you doing that sort of thing and fights you the whole way lol. I do enjoy UNIX based OS though as Im an old IDX/IBM/DOS guy. I dont use the PC for gaming, I have another one for that, or anything else really. Mostly I just keep it running just for the server. So an OS that is light on the resource consumption is something I thought about a lot. Microsoft is not like this especially when the Antimalware crap decides to bog down the PC even though I already have a dedicated antivirus and dont need or want their default crap. All this said i would very much like to hear from the community about their thoughts and experiences with MAC OS as I worry about any compatibility issues from switching I might have. Cheers
  3. Hello, I want to switch from my current beta version back to stable because my server is crashing and hanging a lot and I want to check if this will stop with the stable version. I know I can not just switch back to the older stable but I read somewere that its possible to wait until the stable version catches up with the beta version, is this right? So I'm on 4.2.0.1 beta now and I can wait until there's 4.2.0.1 stable and replace the server. did I get this right? Thanks guys
  4. Could we get the Nintendo Switch System type added to GameBrowser? It seems to be the only major system missing. The common filetypes are ".xci" (cartridge image) and ".nsp" (installer/executable).
  5. Hey there, ... my EMBY Server does not come back online. It switches the PID constantly around every 1 second. ( This console output was made in less then 10 seconds ) root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31478 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31537 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31537 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31602 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31602 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31602 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31674 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31730 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31730 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 31795 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 3637 root@emby:~# sudo service emby-server stop emby-server stop/waiting root@emby:~# sudo service emby-server start emby-server start/running, process 3861 root@emby:~# sudo service emby-server status emby-server start/running, process 4067 root@emby:~# That is so strange... can anybody tell me what is happening here? greetz Soki
  6. App Description: Server Don't know the situation in other countries, but most videos in my collection have all their subs inside the e.g. mkv. Thanks to the help from @@Luke and @@ebr I finally got a clue that in Emby external subs are much more handy than the internal because they don't need to be extracted before playback starting. I'm referring to this two threads: http://emby.media/community/index.php?/topic/21988-default-to-external-subtitle/ http://emby.media/community/index.php?/topic/23769-problem-with-videos-with-subtitle/ The problem: Most internal forced subs are also flagged as default. So even when the user exports internal subs, Emby still prefers the internal one flagged default and forced and the Auto subtitle settings in preferences become obsolete. This leads again to the long period until the movie starts because of the sub extracting process. Only but very long and uncomfortable solution would be remuxing all movies with forced subs (for me around 400, pretty sure a lot people have also a big amount of movies like that). Request: Is a setting possible to prefer external over internal subs or a switch to ignore internal subs if external is present? The Goal: Using files with exported subs without remux them all or manually choose when the stream already runs, because other tools handle internal subs well and like this we have a maximum compability for different usages of the files.
  7. After updating to 229 the "Switch To..." from the User menu is no longer working - it returns you to the initial login select user screen. (In both Chocolate and Classic)
  8. dethknite

    Stale video info on profile switch

    I have an Adult user account in MB3 and a Kids account. I setup the XBMB3C Addon to use the Adult account/password in the Master XBMC profile, and setup the Kids XBMC profile, configured the XBMB3C Addon to use the Kids account/password. The problem is when logging into the Kids Profile in XBMC, it shows all the Movies and Shows from my Adult account. If I disable the addon, and re-enable it, it only shows the Kids TV/Movies. But then if I logoff the Kids XBMC account, and into the Master one, it now only shows the Kids TV/Movies. Somewhere along the lines it is not refreshing the info for the configured MB3 user... on profile loading in XBMC. * I am on the Beta Repo, but I also tested in the stable and the issue is there.
×
×
  • Create New...