Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subtitles'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Przemek

    Downloading Subtitles

    Hi, I've installed Emby Server on my Debian VPS. I install opensubtitles and addicted with logins and passwords. I have only "edit subtitles" option in 3 dots menu. Is there's option in Emby to download subtitles or only play with subtitles that I download and copy to folder manualy?
  2. Hi, I have configured automatic downloading for my media, but I don't understand why this doesn't work as expected. I DO have the 'Only download subtitles that are a perfect match for my video files" checked since I don't want out-of-sync subtitles. In this case (see below) I would expect that when the filename is identical as the subtitle name found on opensubtitles, it should qualify as being 'a perfect match' right ? But it doesn't download automatically, als not when I run the scheduled task to search for missing subtitles. When I download the file manually however, this works without any issues ... Thanks for any help, appreciated !
  3. Hi, The subtitles on Android TV / Shield appear too high on the image. The lower subtitle is a little above the lower black band of the movie. On the android app, iOS app, Chrome, Windows Theater, they appear in a much more logic position (next to the bottom). How can I change this? Thanks
  4. I decided to go for hash matching for subtitles instead of leaving it off, but a bunch of subs are already downloaded. Is there a way to clear all non-matched subs, or refresh them all to follow what's saved for the library? Right now it seems like it will keep the non-matched subs regardless.. Feature request: Also, having a 2nd language preference for subs would be nice, I usually always use english subs, unless the thing I watch is in my native language, so I would rather then use that if available.
  5. Hello! I have an external server out of my LAN I have the android client version 2.3.06 on android version 4.1.2 a .mp4 movie with .srt external subtitle on the server if it played back with the inner player, the subtitle shown perfectly (direct streamng) but if it played back with an external player like mxplayer for example i get too (direct streamng), but the subtitle does not shown this tells me that the server does not send the subtitle when an external player? is this correct? Or am I missing something? It would be nice if the subtitles can be streamed when an external player has been selected Regrads
  6. Malmgren

    Cumulative subtitle search

    Hi. I have my Emby server set to search for subtitles once per day, mostly to get subtitles for newly added content. This scan takes about two hours in my environment and most of the time is spent trying to download subtitles for old stuff for which there are no subtitles. Seems like a huge waste of resources to me. It would be very nice to be able to choose between a full subtitle search (which would be enough to run weekly or monthly) and a daily search which would only include recently added content. I guess "recently" would need to be a bit flexible, but tv episodes released more than a month ago seldom gets any new subtitles. Does this sound like a sane idea? /Daniel
  7. I've been using the Android TV app for a few months since I upgraded to a Sony A9G TV. I always notice that when first trying to watch a recorded TV program that subtitles aren't displayed automatically even though I have set them to Always in the settings. I have to use the down button on the remote to access the OSD and click over to the subtitle optons and change them from None to English DVBSUB. I have also noticed when watching Live TV in the app I get the rotating circle after selecting Subtitles. I discovered this behaviour when testing for the above problem. It isn't a problem for me as I always watch live TV using the OTA tuner in the TV set.
  8. Hi, Are there any plans soon to get the feature "edit subtitle" to the Android TV app? The option works perfectly on the PC in the browser and on the regular Android app. For me this is the last feature needed to ditch kodi. Thanks anyway for the great effort you all put in Emby. Reg, Web
  9. Hi, I just wanted to offer some help for those having subtitle playback issues on emby firecube tv app. Case: I have 2 firecube tv's with emby app Playing video with subtitle can work for 30 seconds to a few minutes then stops entirely or becomes out of sync. Subtitles work perfectly on s9 android app and computer browser playback Temporary solution: Since I know the subs are ok I figured it must be the playback. I installed VLC player for fire tv Went to Emby settings and enabled "External Video Playback" Tested and confirmed subtitles worked perfect even with skipping back and forth in the video they stayed in sync. Until there's an update it works for now.. I hope that helps someone.
  10. Hello, First thanks for Emby, it's awesome For french and english subtitles on TV shows since Addic7ed is not working that great would it be possible to have a plugin to get subtitles from the site betaseries ? (they also have english subtitles) They have an API : https://www.betaseries.com/api/methodes/subtitles I don't really have the developing skill to work on it, so i'm suggesting it. Thanks
  11. ArthurAttout

    Get TV show ID by name

    I'd like to write a script that calls my Emby server's API. This script should do some stuffs with the subtitles of a specific episode of a given TV show. How can I get the ID of a show based on its name ? Alternatively, is there a way I can browse the local Emby DB for debugging purposes ? Thanks !
  12. How do I make it so subtitles are off by default? I cannot find it in the Android Tv options...
  13. justwondering

    Subtitle text is huge when italic

    .SRT subtitles work fine most of the time (although they still don't respect the system subtitle settings) but they become unusably large when there are formatting tags, like <i> for italics. For example, here are some subtitles from season 4 episode 1 of Paw Patrol: 209 00:10:10,043 --> 00:10:12,010 (Kitty and sheep yelping) 210 00:10:12,012 --> 00:10:14,145 <i> Marshall, Rubble, Rocky, Zuma</i>! And here's how line 210 looks on screen: The exclamation point at the end, outside the <i> tags, is the normal text size. If a fix for this is possible that would be awesome. Thanks!
  14. Hey, it'd be great if displaying the bottom on-screen display (OSD, e.g. when moving the mouse) pushed up subtitles such that they are not behind the OSD. That's all
  15. Hi. I have another subtitle related request. There is an option to choose which available subtitle to use (if any) before starting a movie. It would be very nice to be able to change this choice while in movie. I often have multiple subtitles and discover after starting a movie that the one chosen is no good. Currently I have to stop the movie, change subtitle and start it again. The second best option here would be if it at least would be possible to just turn subtitles on or off while in movie. On my LG TV there's a SUBTITLE button that currently does nothing when pressed, it would be the natural choice for these functions. Oh, and apologies if I'm suggesting things that are already there. Haven't found them when searching :-) /Daniel
  16. Not a big issue but recently I got to see a TV series with the help of subtitles. Upon ending of one episode, Emby would correctly play next one but, though subtitles for every episode were the same (media had 3 embedded and one external subtitle), I had to re-select the correct one every time a new episode would start. Could Emby preserve subtitle selection from one episode to another?
  17. Chrome 77.0.3865.120 Some TV shows load external ".ass" subtitles and cannot be played. But the external ".srt" subtitles can be played. ffmpeg-remux-1f16e56e-cd1e-43eb-a6d3-bdc533179379_1.txt embyserver.txt
  18. Hello I finally got my Emby Server up running on Windows Server 2012, but I have a problem with streaming movies and series with subtitles. I stream my content via Chromecast (3rd genereation), but movies and series will only play, if I turn the subtitles off, otherwise I will just get a black TV screen. The subtitles are already incorporated in the MKV files, and also the media are not transcoded, when the subtitles are off. Best Regards
  19. kronflux

    Subtitle issues

    I have my TV shows set up as follows: Show Name > Season X (Year) > S01E01 - Episode Title.mkv When Emby automatically downloads subtitles, I often get the wrong episode's subtitles(or sometimes even a different show) One example after I deleted the SRT files, as well as the subtitles directory in /data then rebooted, is as follows: Gets the correct subtitles Gets the same subtitles as S01E01 Gets the correct subtitles What would be causing this? I've also had instances where some episodes of the TV show Chuck got subtitles for an episode of Arrow. Is the TV show name as a parent folder not good enough? do I actually have to add the show to each filename? and even if that is the case, why would episode 2 get episode 1's subtitles?
  20. What is the criteria to download missing subtitles ?? I have several old series and movies that Emby hasn't downloaded the subtitles for. If I manually search for the subtitles, using the Edit Subtitles option, they are found. So, is there any criteria/age limit on when an item has been added to Emby, after which subtitles are no longer searched for ?? Thanks.
  21. I think I've found a bug in Sync/Convert. When converting media with embedded subtitles: If the user who created the convert job has their playback preference set to Always Play Subtitles The process works properly extracting a valid vtt file. If the user who created the convert job has their playback preference set to Only Forced Subtitles (and I bet anything that in that particular instance wouldn't trigger subtitle display): The process creates a blank vtt file. I've worked around this by creating a dedicated user with Always Play Subtitles, then logging in as that user just to create convert jobs.
  22. xx123

    About chi.ass subtitles

    The "\fad" tag in the ".ass" subtitle cannot be implemented. If I delete PlayResX and PlayResY in "Script Info" If I delete the "\fad" tag My browser : Chrome 77.0.3865.75 My Emby Version : 4.2.1.0 embyserver.txt ffmpeg-remux-6e16d377-b1bd-40b6-b54a-02a9fb2b8827_1.txt
  23. Subtitles work for a few minutes then disappear.... I’ve tried different settings but nothing works! Started happening when latest server 4.2.1.0 (early August) was released! Using chrome on same pc as server.. embyserver-63701561330.txt hardware_detection-63701561339.txt
  24. Hi @@Luke, I have a problem with subtitles which can't be show anymore after to pause the episode, leave the tab (2 hours after) and try to open it again just after in chrome. I already try with and without encode subtitles on the fly. I uncheck for the moment this option and it's always bug so it's not the problem. I tried to turn off subtitle. Leave and open again the emby tab, start an episode, select my subtitles but same problem Every users on my emby server get the same issue. We're using Chrome browser. With Kodi (emby plugin) no issue. If you need info, I will try to send you even if I don't see anything wrong in the logs... I will try to give you the way to reproduce it: 1) Open chrome, embyweb and load a 1080p Multi file in mkv (it's my case, but I don't think the quality is really important). 2) look it for example, half of the episode. Click on pause. Lets the episode and the tab open on chrome. 2 hours in my case. (I think THIS is important, and let's the episode in the browser will create the issue after) BTW: I don't know if it's normal and link but when I look the admin dashboard, I can see during this 2 hours, the red line (throttle) increases little by little like 0.1% every 10 seconds, so after 1h30, the line is complete ... Not sure it's a normal behavior, anyway. 3) You click on play button, everything is fine, I look 5min like that, I get my subtitles, I'm happy 4) I close the emby tab, in other words, the episode that i watched 5) THE PROBLEM I open again embyweb, try to click on "continue" the episode. It starts from 27min. It's perfect BUT no subtitle at all. If I try to start again from the begin, I get subtitles on the first seconds, if I skip 2min, 30min ect, no subtitle ever . So I try to look 5min without skip anything from the begin and after 2min36, subtitles desapears... and I don't get it anymore. It's crazy I never get this problem with old version. Thank you in advance to fix this new issue Regards
  25. Hello, I am new to Emby, and so far everything seems awesome, with the exception that on Tizen OS the Emby app is not loading subtitles at all. My Setup: TV: UE43KU6072 Tizen OS version: 1240 (Tizen says this is the newest version even after a manual check) NAS: Synology (DSM 6.2.2-24922 Update 3) Emby server version: 4.2.1.0 Emby client for TizenOS versions tested: from SmartHub: version: 1.0.62 released on: July 18 2019 (according to the store) from Github: Commit: 160756d43ddb7bfebf32a728bffde83766278000 (latest one at the time of writing) Played media: container: MP4 video codec: x264 audio codec: aac subtitles: external (.srt) & the same subtitles embedded as MOV_TEXT Expected behaviour: To be able to play the movie on the Emby TizenOS client app with subtitles, just as I am able to play it from the Android, IOS and Web clients. Actual behaviour: The subtitles are selected, but no subtitles are shown during playback. What I tried: Sideloading the latest version of the client app Completely disabling the transcoding permissions for the user signed in the TizenOS client app. Enabling the transcoding and transcoding the media to a lower quality Checking the "embyserver.txt" log for errors - did not find anything out of the ordinary. P.S. I can PM the embyserver.txt log.
×
×
  • Create New...