Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subtitles'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. monkeyslapper

    Webpage Player Options.Language and Subs

    I am not sure if this is possible. When I play my movies on the browser ( chrome ) where you have the play pause and scrapping at the bottom of the page. Can we also add the option to change language or subtitles there as well? I know we have the remote option, but a simple dropdown that would display the language and subtitles of what currently playing and have an option to change it to another. Monkeyslapper
  2. Hi, I have a little problem. When I watch a movie with Emby app I have a choice for subtitles but no subtitle appear when I choose. But when I see the same movie with a web interface (with safari on my phone) the subtitle works. Do you have any idea ? Thanks server-63636019200.txt ffmpeg-directstream-7bd6ab73-8a70-4c32-9934-da3c32921df4.txt
  3. What is the criteria to download missing subtitles ?? I have several old series and movies that Emby hasn't downloaded the subtitles for. If I manually search for the subtitles, using the Edit Subtitles option, they are found. So, is there any criteria/age limit on when an item has been added to Emby, after which subtitles are no longer searched for ?? Thanks.
  4. Greetings, I've really been enjoying running Emby on an old Mac Pro that was given to me; generally with the two Xenons I figured it'd do alright and for the most part I've been correct - across a vast range of media it plays things back flawlessly. However, I watch a lot of Anime (which is an understatement) and a lot of it features subtitles of the ASS variety. Usually when I watch them with VLC on a computer just like the one I have Emby running on, they move fluidly with all the crazy animations that the subbers have added; but in Emby when streaming to any other client that apparently isn't the case. They are often just a little slow, even in shows that have really minimal subbing and in the ones that have crazy stuff going on I've actually seen it pause the video intermittently and take a break during heavy sections like the openings and endings. If you wanna see what a log looks like of me watching an entire episode of something you can find it attached Log.txt . Basically, is there anything I can do to improve playback and prevent this from happening? I really don't want to bake these in to my files, but maybe I'd experience more uniform experiences if I shelled out for a GTX 950 with NVENC or something. What's your opinion? Anyone else have this happen to them? Thanks -Kb
  5. sebasmiles

    Subtitle download not respecting limits?

    So I have tried on and off to try to get subtitles download to work without success. I tried searching for the problem but the posts I found indicate that once it reaches the 200 limit on a non-VIP it should stop, however that never seems to happen to me. This has happened over several version (last time I tried was months back) including 3.2.19 which I have loaded right now. I clicked only on episode, then save, then went to tasks and hit the subtitle one to run. It proceeds to spam my activity log and balloons my log file into a massive 200mb file before I was able to stop it by hitting stop manually. Below is my subtitles.xml file (deleted my username and password), and the episode flag is back to false since I had to disable it. I am running Unraid, with the official Emby docker (or was labeled as such). <?xml version="1.0"?> <SubtitleOptions xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipIfEmbeddedSubtitlesPresent>false</SkipIfEmbeddedSubtitlesPresent> <SkipIfAudioTrackMatches>false</SkipIfAudioTrackMatches> <DownloadLanguages> <string>eng</string> <string>spa</string> </DownloadLanguages> <DownloadMovieSubtitles>false</DownloadMovieSubtitles> <DownloadEpisodeSubtitles>false</DownloadEpisodeSubtitles> <OpenSubtitlesUsername>xxxxx</OpenSubtitlesUsername> <OpenSubtitlesPasswordHash>xxxx</OpenSubtitlesPasswordHash> <IsOpenSubtitleVipAccount>false</IsOpenSubtitleVipAccount> <RequirePerfectMatch>true</RequirePerfectMatch> </SubtitleOptions> This is the error where it shows rate limit, I got spammed by these until I was able to tell the scan to stop. 2017-06-21 18:46:34.4418 Error App: Error downloading subtitles *** Error Report *** Version: 3.2.19.0 Command line: /usr/lib/emby-server/bin/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /config -restartpath /usr/lib/emby-server/restart.sh Operating system: Unix 4.4.30.0 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Mono: 4.8.1 (Stable 4.8.1.0/22a39d7 Fri Jun 2 05:04:04 UTC 2017) Processor count: 2 Program data path: /config Application directory: /usr/lib/emby-server/bin System.Exception: OpenSubtitles rate limit reached Logfile (its too large to attach): https://www.dropbox.com/s/1tjb09iobrr6wwt/server-63633599999.txt?dl=1
  6. How do I make it so subtitles are off by default? I cannot find it in the Android Tv options...
  7. After upgrading to the latest version of Emby Server, I noticed that legends, formerly perfect, are displaying garbage characters when the letter is accented. In Brazil letters with accents are very common, so these characters in question mark format are all over the legend.
  8. Windows 3.2.12 server sending to Amzn Fire TV client. MKV files with embedded text subtitles (closed captioning). Pre-3.2.12 everything worked great. Just like it was supposed to. The text subtitles were picked up as the default and displayed properly. Post-3.2.12, not so great. The text subtitles are picked up as default, and Emby tries to show them but fails. First, I get "Subtitles loading ..." on screen and then a "Unable to load subtitle" message. I can switch to graphics subtitles (e.g., switch from default/text subtitles track #2 to graphics subtitles track #1) and those graphics subtitles will show correctly. Sometimes (but not always) I can then (after a few seconds) switch back to the text subtitles, and they will show correctly now. Emby (post-3.2.12) really doesn't like the subtitles when resuming. . Has anyone else experienced this? Thanks
  9. supermau

    PS4 no subtitles

    Hi, I am trying to watch movies on PS4, everything works great but no subtitles (external srt) are displayed. I have tried to turn them on and off with no luck. I have tried many movies that work great in android and the browser. I have: PS4-568 Software ver. 4.50 Emby server Version 3.2.10.0 Ubuntu linux 16.04.2 I include an example of the specs of a movie not displaying subtitles and server logs... Any help is greatly appreciated! serverlog.txt
  10. Hi there, This report is meant as a »please note« notice to the emby developers. TL/DR: Internal text subtitles in large videos cause transmission time-outs when transcoding. In long: Setting: I try to play back a movie on my Sony smart tv using DLNA. I select a film that has a large filesize and embedded text subtitles that need to be burnt in during a transcode step. Symptom: My tv starts a »processing« animation and after some time i get a »failed to connect« message. Playback never starts. All logs look OK. The transcoding log shows a successful transcode start that is either successfully finished or aborted later. (Success or not doesn’t matter) What happens without indication: ffmpeg processes text subtitles in a two step way: First extract the subtitle stream from the video, then burn in/transcode. The culprit is the first step, which happens fully transparent and without any notice in the ffmpeg log. To extract a subtitle stream, the whole file has to be read once. When a transcode starts, the following things happen: emby starts ffmpeg to transcode a video ffmpeg reads the whole file once to extract the subtitle track that it will burn in ffmpeg reads the file again, this time transcoding. Let’s do an example calculation based on this observation: Assume Alice has ripped a movie on a Bluray she owns to her hard disk. The video file is about 20GB in size. She muxes text subtitles into the video file. (She OCRs a PGM forced subtitle stream found on the disc or downloads a free one.) The movie is stored on a new SATA SSD disk that can read at a rate of about 500 MB/s. When a transcode is requested for that file, the subtitle extraction is done by ffmpeg in 20000MB/(500MB/s) = 40 seconds. So it takes ffmpeg 40 seconds to extract the subtitle track, which means that the actual transcoding start and video delivery is delayed by that time. This time frame should be enough to time-out many DLNA clients. Things get worse when the read bandwidth is lower. On a USB2 connection (40MB/s), every file greater than 2.4GB[*] will have an initial delay of over one minute. [*]: when it has text subtitles and transcoding with subtitle burn in is required. How to reproduce: Take a large video (preferably >10 GB), some text subtitles and mux both into an MKV container. Flush your disc cache, so that ffmpeg has to actually read it from disk. Let it transcode by ffmpeg. Watch the process hanging right before the actual transcode starts for several seconds. Observe high disc activity during this »hang«. As long as this is not fixed by ffmpeg, the only possible work around is to not use ffmpeg for transcoding under this circumstances… A proper fix from ffmpeg side would be parsing the text subtitles in parallel to the transcode and not delay the start. At the current state transcoding using emby server will work for many users and most files, but large files with text subtitles will cause issues every now and then. I assume most users will blame the specific emby app or platform used instead of ffmpeg… Proposed »fix«: Put a note about this external issue into the wiki. Some reference links to ffmpeg bug reports regarding this issue: https://trac.ffmpeg.org/ticket/4499 (»Parse internal subtitles in realtime«, marked as duplicate of bug…) https://trac.ffmpeg.org/ticket/2067 (»Support subtitles in libavfilter so seek is honored for subtitles filters (like hardsubbing)«)
  11. For about the last month ( I can't remember at what beta version this problem started), The subtitles work as long as the maximum steaming bit-rate is set to auto. However skipping ahead to skip adds does not work, the player reverts to the start position. If I set the bit-rate to a lower value subtitled are not displayed at all. All other video files (movies, TV Shows) play with subtitles perfectly. I'm using latest beta version of app and latest server. Next PVR back-end and plugin. Please find attached all logs. Let me know if you require more info.
  12. Hi! Please, can you help me! I upgrade Emby server to 3.2.7 (Windows) yesterday morning. And after upgrade every subtitles have broken letters (czech letters as ě,š,č...). In version 3.2.5 and older everythink was ok. Please help me! About 8k files on my server arent working right at the moment Thank you very much
  13. Problem:- Running Emby server on a Synology NAS, playing files using MX Player as external player on a Minix U1 to TV. Plays the video fine ( in particular hevc/h265) and eac3 audio etc BUT external srt subtitles are not passed to the MX Player. I would very, very happily pay for premium emby if there is a fix for this - I can't find it... some background Really quite peeved and fed up long time Plex user ( and Plex Pass payer...) - the official Android TV Plex client will not play eac3 and is gimped so it won't use an external player like MX Player ( which not only plays everything but also feeds back watched statuds etc to Plex). The official Plex for Kodi addon is an improvement actually on the offical plex cleint, but even so that also has issues with eac3... meanwhile... an old, old 3rd party Plex client called Serenity, which hasn't been updated for over a year (!) DOES support Mx player and so plays all these files AND passes the srt subtitles from the NAS to the player... I'd far prefer to move to Emby....
  14. I'm requesting a feature addition to Emby Theater: a way to change the vertical positioning of subtitles in Emby Theater. I want to raise them up about one line height. I'm comparing native playback of subtitled movies as discs in PowerDVD to MKV in Emby Theater. Emby theater positions the subtitles significantly lower in the screen than the disc playback does, about one full line lower. This worsens the overall experience. For a letterboxed movie like "Amelie", the subtitles fall across the letterbox boundary in Emby while they're within the movie frame natively. And in all cases (also seen in a 1.85 movie like "Kiki's Delivery Service") the subtitles are too close to the bottom of the screen, farther from the natural viewing location, making it a bit harder to read and watch simultaneously. If subtitle height can't be made a user preference, based on my sampling of four or five foreign language films, subs should be about one line height higher to match native Blu-ray playback. The Emby Theater setting is too low, from my small sampling. Thanks
  15. Is there any way to change the positioning of subtitles in Emby Theater? I want to raise them up about one line height. I'm comparing native playback of subtitled movies as discs in PowerDVD compared to MKV in Emby Theater. Emby theater positions the subtitles significantly lower in the screen than the disc playback does. This worsens the overall experience. For a letterboxed movie like "Amelie", the subtitles fall across the letterbox boundary in Emby while they're within the movie frame natively. And in all cases (also seen in a 1.85 movie like "Kiki's Delivery Service") the subtitles are too close to the bottom of the screen, farther from the natural viewing location, making it a bit harder to read and watch simultaneously. I think the total experience would be improved for a number of movies if I could raise the subtitles position upward about one (text) line.
  16. Issue description: I'm having some issues with the Emby app on my new UN65KS8000 TV. When playing or pausing certain movies there is no information overlay/OSD as there is when I play most other files. The movies play fine and I can still pause/resume the movie with the play/pause button but the usual screen overlay is not there. I also can't use the back button to go back to Emby. Instead I must hold down the back button to kill the app. I've also noticed that the files that have issues always seem to have non-English subtitles. I rarely if ever use subtitles and when I try to disable them is when I noticed I can't access the overlay menu. For a little background, I've been using Emby for a few years now and love it! Until I purchased this TV we've used Emby via Roku's about 90% time with web and Windows apps taking up the rest. I've never had any issues with those methods. At least not that I can recall. Any help would be greatly appreciated! Steps to reproduce: Play any of the particular files where this issue happens. My TV/HTS/BD Player model number: Samsung UN65KS8000 w/ Samsung Smart TV 2.4.0 My firmware version: 1162 Other TVs etc. the issue has been reproduced on: None, this is my only Tizen TV. My Emby server version: 3.2.1.0 My current Emby Samsung client version: 2.0.1 Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: N/A Supporting information to include logs and pictures where applicable: I've attached the following files with a rip of Hotel Transylvania as an example: - Server logs -> Redwood Emby Server Log.txt - Media Info export from the Hotel Transylvania mkv files -> MediaInfo - Hotel Transylvania (2012) mkv.txt - A JSON file per the instructions on the "How to report a problem" sticky -> Hotel Transylvania (2012) mkv API JSON.txt
  17. If I create a sync job to archive a movie in a lower bitrate, different audio codec, etc (either save it on local drive or on Google Drive), what happens to the subtitles in the movie? The movie is .mkv container with internal subtitle tracks (not burned into the movie). Would I be able to "burn" them into the synced copy through Emby sync? If not, would I need to create an external subtitle file for it to be used with the synced copy? Would I need to store it in both the synced location and the original location, or just the original location? Thanks.
  18. lorac

    No subtitles

    Watched a episode of Borgen on ET and subs displayed. Using Roku no subs even though they show as default / forced.
  19. Hi, I have configured automatic downloading for my media, but I don't understand why this doesn't work as expected. I DO have the 'Only download subtitles that are a perfect match for my video files" checked since I don't want out-of-sync subtitles. In this case (see below) I would expect that when the filename is identical as the subtitle name found on opensubtitles, it should qualify as being 'a perfect match' right ? But it doesn't download automatically, als not when I run the scheduled task to search for missing subtitles. When I download the file manually however, this works without any issues ... Thanks for any help, appreciated !
  20. Devs, I've noticed that in 3.1.2 the subtitles don't show up when I play in my browser (Firefox 50.1.0). The subtitle list shows the subtitles for each language, but when selected, nothing happens... My tests were made with Direct Play only, for now.
  21. Hello, When I am using EMBY through PS4 web browser and for some reason the subtitles aren't displaying at all. In the settings I have them always on/forced and enabled by default. I am using Greek subs with no other issue when I am watching through the Samsung TV app or through my iPhone (Same user profile of course) but through PS4, subtitles do not show at all. It's a shame as I really love the PS4 interface. Something to be fixed possibly on another release? Thanks in advance, George
  22. Today I found that video files containing embedded closed captions, such as DVB recordings or iTunes downloads, will show that subtitles are present but none of my clients are able to display them and the server is not able to transcode them to a usable format. This example is from the iTunes Store. In the local and remote webapps some corrupted text is shown: The Android client behaves like the webapps. The Kodi plugin and Samsung Orsay client both display nothing at all but detect the correct language. The Emby's log shows ffmpeg bombing out: Stream #0:0(eng): Subtitle: subrip (srt), 1280x720 (default) Metadata: creation_time : 2016-12-07T11:23:24.000000Z encoder : Lavc57.64.100 srt Stream mapping: Stream #0:2 -> #0:0 (eia_608 (cc_dec) -> subrip (srt)) Press [q] to stop, [?] for help [Closed caption Decoder @ 0xa9ca000] Data Ignored since exceeding screen width Last message repeated 2029 times size= 1kB time=00:19:50.89 bitrate= 0.0kbits/s speed=1.52e+04x video:0kB audio:0kB subtitle:1kB other streams:0kB global headers:0kB muxing overhead: 52.568306% The root cause is a known deficiency in ffmpeg which can identify the caption stream correctly but cannot extract it, refer to https://trac.ffmpeg.org/ticket/4616 which also has a sample video attached. I would be curious to know if iOS devices are able to DirectPlay this type of content with working captions. WORKAROUND To extract usable subtitles from a video simply run the file through CCExtractor (http://ccextractor.sourceforge.net), generally you will not need to specify any special options as the defaults will produce an external SubRip (.srt) file as output. To get rid of the unusable caption stream (or replace it with the SubRip subtitles) simply remux the file to Matroska using mkvtoolnix or avimux.
  23. I want to have a separate location/folder for all my subtitles for my movies and TV shows. Whats the best way to go about that?
  24. anderbytes

    DLNA - PlayTo not sending subtitles

    I've noticed that videos played via PlayTo with DLNA doesn't allow showing subtitles, as if it didn't have one. Can the devs reproduce this? Does subtitles appears when you PlayTo something? Thanks
  25. EDIT: There is a temporary fix for the issue below, please see tehfist's answer. Hello! I am seeing a problem when trying to download subtitles from opensubtitles. I will always get a 403 error regardless of the movie I choose to refresh. According to the API a 403 means "SubHashes (content and sent subhash) are not same!". I have no clue what this means. Thanks! ps. I am not over the anti-leech since I've been trying this for days with only a couple of movies. API Statuscodes: https://trac.opensubtitles.org/projects%3Cscript%20type=/opensubtitles/wiki/XMLRPC#Statuscodes Error Log: 2016-10-27 16:31:34.1950 Error HttpClient: Error getting response from https://api.opensubtitles.org/xml-rpc *** Error Report *** Version: 3.0.8300.0 Command line: /usr/lib/emby-server/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/lib/emby -ffmpeg /usr/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/bin/ffprobe Operating system: Unix 4.8.4.1 Processor count: 4 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: /var/lib/emby Mono: 4.6.1 (Stable 4.6.1.3/abb06f1 Mon Oct 3 07:51:42 UTC 2016) Application Path: /usr/lib/emby-server/MediaBrowser.Server.Mono.exe One or more errors occurred. System.AggregateException at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsyncInternal>c__async4.MoveNext () [0x00385] in <38e7f122512f4a398cf58a933be00645>:0 InnerException: System.Net.WebException The remote server returned an error: (403) Forbidden. at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00064] in <6c7c03f48a9747c8a644da4f63a34480>:0 at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1[TResult].FromAsyncCoreLogic (System.IAsyncResult iar, System.Func`2[T,TResult] endFunction, System.Action`1[T] endAction, System.Threading.Tasks.Task`1[TResult] promise, System.Boolean requiresSynchronization) [0x00014] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 2016-10-27 16:31:34.2006 Error SubtitleManager: Error downloading subtitles from Open Subtitles *** Error Report *** Version: 3.0.8300.0 Command line: /usr/lib/emby-server/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/lib/emby -ffmpeg /usr/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/bin/ffprobe Operating system: Unix 4.8.4.1 Processor count: 4 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: /var/lib/emby Mono: 4.6.1 (Stable 4.6.1.3/abb06f1 Mon Oct 3 07:51:42 UTC 2016) Application Path: /usr/lib/emby-server/MediaBrowser.Server.Mono.exe One or more errors occurred. MediaBrowser.Model.Net.HttpException at MediaBrowser.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsyncInternal>c__async4.MoveNext () [0x00626] in <38e7f122512f4a398cf58a933be00645>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsync>c__async1.MoveNext () [0x00096] in <38e7f122512f4a398cf58a933be00645>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at OpenSubtitlesHandler.Utilities+<SendRequestAsync>c__async0.MoveNext () [0x000f8] in <d87730b425614d64bf997c5cff51c98b>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at OpenSubtitlesHandler.OpenSubtitles+<LogInAsync>c__async0.MoveNext () [0x00101] in <d87730b425614d64bf997c5cff51c98b>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Providers.Subtitles.OpenSubtitleDownloader+<Login>c__async1.MoveNext () [0x000f9] in <84d770dd273f4d68b5a11a31c1648832>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable+ConfiguredTaskAwaiter.GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Providers.Subtitles.OpenSubtitleDownloader+<Search>c__async3.MoveNext () [0x00266] in <84d770dd273f4d68b5a11a31c1648832>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager+<SearchSubtitles>c__async0.MoveNext () [0x0016b] in <84d770dd273f4d68b5a11a31c1648832>:0 InnerException: System.AggregateException One or more errors occurred. at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0004e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0002e] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0000b] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0 at MediaBrowser.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsyncInternal>c__async4.MoveNext () [0x00385] in <38e7f122512f4a398cf58a933be00645>:0 InnerException: System.Net.WebException The remote server returned an error: (403) Forbidden. at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00064] in <6c7c03f48a9747c8a644da4f63a34480>:0 at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1[TResult].FromAsyncCoreLogic (System.IAsyncResult iar, System.Func`2[T,TResult] endFunction, System.Action`1[T] endAction, System.Threading.Tasks.Task`1[TResult] promise, System.Boolean requiresSynchronization) [0x00014] in <dca3b561b8ad4f9fb10141d81b39ff45>:0
×
×
  • Create New...