Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subtitle'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. I just add to my friend an emby on his TV so he can watch my server. The app is connected and movies are well played. But each time movie is played with 'und' subtitles (the local file of subtitle on the folder of each movie) the emby played with English somehow. Tried to close the app and open again, but still. From web browser it's working well.
  2. it happened Update App automatically. it can see only in the App playing. AndroidTV and Web version is okay. plz fixed it. i bought Emby Premiere with "Life Time". whats the problem?? Every a vowel & a consonant Fractured, Cracked. it has to be combined.
  3. My TV is Samsung Q9FN (2018. model) updated with the latest firmware. I'm currently on (latest beta) Emby Server version 4.8.0.12 beta (but the same problem occurs on previous versions) and I'm using Emby For SamsungTV version 1.0.85 because this is one of the last version which doesn't have the annoying problem with 30-day trial period. ASS subtitles are working totally correctly (font size is wrong but that is not a problem, that has been corrected in later versions) - attachments with prefix OK. Problem begins when I install any new version of Emby For SamsungTV after 1.0.85 (last I tried version 1.4.2) - ERR attachments: 1) subtitles don't occur in the first 60 seconds of play and then all of them"unwrap" in a blink and after that the subtitles are showing normally. If you switch the subtitles the problem occurs again (1minute of nothing and after that they are OK). SRT subtitles are OK. 2) subtitles have the problem with Central European letters (lowercase č,š and ž). This special part of the letter (above letter) is shown in front of the letter instead above the letter - the problem is shown in an ERR picture. The rest of lower case special letters are OK and all uppercase letters are OK. I tried different versions of Server but the problem only occurs on newer versions of Emby For SamsungTV. Every version I tried after 1.0.85, and I tried 4-5 versions, have the same problem. I notice that there were some "Various ass/ssa subtitle fixes" on version 1.0.89 and latter... OK-embyserver.txt ERR - embyserver.txt Firefly.S01E01.1080p.BluRay.x265-RARBG.hr.ass
  4. Does it support external PGS (.sup) subtitles? If not, are there any plans to support it?
  5. nRafinia

    New Plugin - Subscene subtitle

    Hi, I created the subtitle plugin for Subscene. Please install and let me know if there is a problem --> The problem with Subscene is resolved, Please download the latest version <-- Source Code: https://github.com/nRafinia/Emby.Subtitle.Subscene Binary: https://github.com/nRafinia/Emby.Subtitle.Subscene/releases/latest
  6. Juubeii

    Subtitles folder

    Hi, I switched from Plex to Emby recently and I have one issue. With Plex I was using Subzero and Bazarr for getting my subtitles and both were downloading them in a folder named 'subtitles' in the same location of my video files. And Plex detected them but Emby doesn't. Anyone knows if emby has an option for that? I really dont want my subtitles file in the same folder than my video file and neither in my server's metadata folder. Thank you.
  7. Hi all, I am not sure if anyone has noticed, but I've found that the 3-letter country codes / language codes do not really follow a standard (I may be wrong). It is most obvious in the section "Filters", where emby automagically only displays languages that it has ingested into the library by from the imported media. However, there are obvious dual entries for one languages: deu - ger for German fra - fre for French ice - isl for Icelandic Possible other overlaps that I can think of (just that my library does not have any media to support it): hun - mag for Hungarian / Magiar fin - suo for Finnish / Suomi chi - man for Chinese / Mandarin Since the developers cannot foresee ALL codes that may ever be used, there should be an interface in the Settings: Codes Language to map to de, deu, ger German [ger] fr, fra, fre French [fre] ice, isl Icelandic [isl] [+ add new entry] This may be made easier if there is a DB online that provides codes for languages (like IMDB does for titles tt* and names nm* etc.). Thank you all for your support. Roodee
  8. I would suggest to add the possibility to filter the library by languages, i.e. - Allow to filter for the audio and/or subtitle language. Regards Max ( Request taken from a former github issue: https://github.com/MediaBrowser/Emby/issues/1782#event-982356301 )
  9. 在今年五月份的时候,搭建好了 sonarr raddarr emby ,总体来说很棒。但是困扰我的是字幕的获取问题。新一些的剧集就很难比较快的得到中文字幕。 In May of this year, Sonarr Raddarr Emby was built, and overall it was great.But what bothers me is the problem of getting subtitles.Newer episodes have a hard time getting Chinese subtitles quickly. 于是我开发了一款自动下载字幕的下载工具 So I developed a download tool that automatically downloads subtitles docker hub: https://hub.docker.com/repository/docker/allanpk716/chinesesubfinder github: https://github.com/allanpk716/ChineseSubFinder 有别于其他的中文字幕下载工具,本工具依赖于 IMDB ID 工作,并且需要进行基本的削刮后才能使用。也就是文件名需要规范。 Unlike other Chinese subtitle download tools, this tool relies on the IMDB ID to work and requires basic scraping to be used.That is, file names need to be standardized. 本来是考虑过做成 emby 的插件的,但是看到论坛中讨论说如果不是 open api 接口去拿数据的,就不太适合上架。所以就只能独立运行啦。 I was considering making it an Emby plugin, but I read the discussion in the forum that if you don't have the Open API interface to get data, it's not suitable to put it on the shelf.So it just runs on its own. 欢迎试用,工具的目的是简单粗暴的自动下载,设置够简单。 Welcome to try, the purpose of the tool is simple and crude automatic download, the setup is simple enough. 工具还在开发中,想提高自动化程度,以及搜索的速度。 Tools are still being developed to increase the level of automation and speed of search. 功能建议可以在这里提,或者 Github issues 更好。 Suggestions can be made here, or better yet, GitHub Issues. Github issue:https://github.com/allanpk716/ChineseSubFinder/issues
  10. They seem to be encoded the same. Plex will play them both. (Plex is pretty much garbage at this point and is slow. I dont want to use it anymore .. but I dont know Japanese.) This typically happens on anime. emby version 4.6.7.0 appletv Model A1842 32GB TVOS 15.4.1 (19L452) 2 Files for comparison. ---------------------------------------------------------------- File 1 info. General Unique ID : 0 (0x0) Complete name : C:\Users\User\Desktop\Don't Hurt Me, My Healer! - S01E01 - In this world where monsters are rampant.mkv Format : Matroska Format version : Version 4 File size : 1.35 GiB Duration : 23 min 40 s Overall bit rate : 8 138 kb/s Encoded date : UTC 2010-02-22 21:41:29 Writing application : no_variable_data Writing library : no_variable_data Attachments : Roboto-Medium.ttf / Roboto-MediumItalic.ttf / arial.ttf / arialbd.ttf / comic.ttf / comicbd.ttf / times.ttf / timesbd.ttf / trebuc.ttf / trebucbd.ttf / verdana.ttf / verdanab.ttf Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4 Format settings : CABAC / 4 Ref Frames Format settings, CABAC : Yes Format settings, Reference frames : 4 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 23 min 40 s Nominal bit rate : 8 000 kb/s Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.161 Writing library : x264 core 142 Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:1:1 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=0.40:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=0 / weightp=2 / keyint=96 / keyint_min=48 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=48 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=8000 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=12000 / vbv_bufsize=18000 / nal_hrd=none / filler=0 / ip_ratio=1.40 / aq=1:0.60 Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 7974741 FromStats_Duration : 00:23:40.045000000 FromStats_FrameCount : 34047 FromStats_StreamSize : 1415561415 Audio ID : 2 Format : AAC LC Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity Codec ID : A_AAC-2 Duration : 23 min 40 s Channel(s) : 2 channels Channel layout : L R Sampling rate : 44.1 kHz Frame rate : 43.066 FPS (1024 SPF) Compression mode : Lossy Language : Japanese Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 128000 FromStats_Duration : 00:23:40.109000000 FromStats_FrameCount : 61159 FromStats_StreamSize : 22721748 Text ID : 3 Format : ASS Codec ID : S_TEXT/ASS Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha Compression mode : Lossless Title : English subs Language : English Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 181 FromStats_Duration : 00:23:39.800000000 FromStats_FrameCount : 482 FromStats_StreamSize : 32293 ------------------------------------------------ File 2 info. General Unique ID : 0 (0x0) Complete name : C:\Users\User\Desktop\Don't Hurt Me, My Healer! - S01E06 - As usual, Alvin and Carla have to overcome a series of crises on their travels like being attacked by a thief and running into a golem until a certain series of events leads Alvin to take massive.mkv Format : Matroska Format version : Version 4 File size : 1.35 GiB Duration : 23 min 40 s Overall bit rate : 8 145 kb/s Encoded date : UTC 2010-02-22 21:41:29 Writing application : no_variable_data Writing library : no_variable_data Attachments : Roboto-Medium.ttf / Roboto-MediumItalic.ttf / arial.ttf / arialbd.ttf / comic.ttf / comicbd.ttf / times.ttf / timesbd.ttf / trebuc.ttf / trebucbd.ttf / verdana.ttf / verdanab.ttf Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4 Format settings : CABAC / 4 Ref Frames Format settings, CABAC : Yes Format settings, Reference frames : 4 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 23 min 40 s Nominal bit rate : 8 000 kb/s Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.161 Writing library : x264 core 142 Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:1:1 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=0.40:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=0 / weightp=2 / keyint=96 / keyint_min=48 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=48 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=8000 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=12000 / vbv_bufsize=18000 / nal_hrd=none / filler=0 / ip_ratio=1.40 / aq=1:0.60 Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 7981748 FromStats_Duration : 00:23:40.045000000 FromStats_FrameCount : 34047 FromStats_StreamSize : 1416805197 Audio ID : 2 Format : AAC LC Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity Codec ID : A_AAC-2 Duration : 23 min 40 s Channel(s) : 2 channels Channel layout : L R Sampling rate : 44.1 kHz Frame rate : 43.066 FPS (1024 SPF) Compression mode : Lossy Language : Japanese Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 128000 FromStats_Duration : 00:23:40.109000000 FromStats_FrameCount : 61159 FromStats_StreamSize : 22721748 Text ID : 3 Format : ASS Codec ID : S_TEXT/ASS Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha Compression mode : Lossless Title : English subs Language : English Default : Yes Forced : No Statistics Tags Issue : no_variable_data 1970-01-01 00:00:00 / no_variable_data 2010-02-22 21:41:29 FromStats_BitRate : 146 FromStats_Duration : 00:23:37.850000000 FromStats_FrameCount : 445 FromStats_StreamSize : 26039 I ran Don't Hurt Me, My Healer! - S01E01 first and subtitles work. I ran Don't Hurt Me, My Healer! - S01E06 second and subtitles do not work. There are no options to choose them in the s01e06 file. Both are direct play. I have tried many of the options. It always works on the first one and not the second one no matter what options I try. I have rebooted the server and the apple tv. It will not play the subtitles on an IPAD or iphone either. Tried pulling logs but location doesnt have them. (There is another log folder but it doesnt seem to have updated data. Per "how to report a problem". No logs exist in %appdata%\Emby-Server\Logs The Log directory doesnt exisit. Let me know what logs you would like to have and I will get them. Thanks!
  11. Hi, can we have the fabulous shadows as option for subtitles in this magnific app, too? I prefer the yellow subtitle style and in the case of a bright or white background it's a little bit hard to read. The shadows would be generate are small dark frame around every single letter to improve the readability. So would it be possible to avoid a full background for the sub and get a better readability at the same time. Thx for consideration.
  12. I would love the ability to increase the size of subtitles on the different platforms, specially android, chrome and roku... One additional thing that would be great would be the ability to change font color, outline, drop shadow, font background... Thank you
  13. Hello all. I've recently found that all of my Google TV clients (new Chromecast) do not display subtitles. Movie subtitles will show up provided they are already there, but never TV shows. I can download show subs through the app, and even hash matched subs won't show up after being downloaded. If I play the same episode on my android phone, PC, or firestick however, the subtitles will show.
  14. After investigating my lack of subtitles, I found that my opensubtitles free account no longer existed. I registered a new one with the same email address and verified it. I can now login to the website and search for subtitles there. However, updating the login credentials in the plugin still fails to produce subtitles. My embyserver log shows an HTTP error 520. Is anyone else getting this? Looks like either they've blackballed the API used by Emby or the plugin needs an update. Operating system: Linux version 5.4.0-80-generic (buildd@lcy01-amd64-030) (gcc version 9.3.0 (Ubuntu 9.3.0-17ubuntu1~20.04)) #90-Ubuntu SMP Fri Jul 9 22:49:44 UTC 2021 Framework: .NET Core 3.1.13 OS/Process: x64/x64 Runtime: opt/emby-server/system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 8 Data path: /var/lib/emby Application path: /opt/emby-server/system MediaBrowser.Model.Net.HttpException: MediaBrowser.Model.Net.HttpException: 520 at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsync(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.SendRequestAsync(ReadOnlyMemory`1 request, CancellationToken cancellationToken) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.Login(CancellationToken cancellationToken) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.Search(SubtitleSearchRequest request, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.<>c__DisplayClass17_0.<<SearchSubtitles>b__3>d.MoveNext() Source: Emby.Server.Implementations TargetSite: Void MoveNext()
  15. trizze

    emby doesn't show subtitles

    Hi. Anyone who knows why the subtitle doesn't appear with Emby. If I watch a movie with vlc media player or windows media player then I can get the subtitle of the movie. The movie file is a mkv file. Undertext TitleSwedish (Default Forced ASS) SpråkSwedish KodningsformatASS FörvalYes TvingadeYes ExternaNo mkv file
  16. David9Points

    Subtitles not downloading on MacOS

    Hello, Although scheduled to run each night. The process to download any new subtitles is set to run, and does. However, it doesn't download all the subtitles, in fact it fails with the following message: ffmpeg subtitle extraction failed for file:"/Users/David/emby-server/cache/temp/23f0ce6d-0784-4cf4-afe8-dc84a7fd885f.txt" to /Users/David/emby-server/cache/subtitles I have noticed a number of the TV Show's I have on my NAS (That is connected to Emby) doesn't have subtitles. Does anyone have any ideas how I can fix this? Thanks
  17. Hi, I want to download a video from my server (for offline viewing) that has external subtitles (srt). From my web browser, I navigate to the video, go to "...More" > Download. Video file is downloaded just fine. However I cannot find anywhere how to download the srt subtitles from the server. Am I missing something here or is not really possible?
  18. and no i doubt its the subtitle itself since it appears perfectly sized in other players
  19. Hi thanks for your nice apps. android app have problem with Persian subtitle. this font is bad and some alphabets doesn't show correctly (like what you see in the attached photo) we have bad font in the web and TV too. but they can show all alphabets Please change this fonts, I suggest to use "B Koodak" font for Persian subtitles as default. it's most popular font for subtitles in the Persian.
  20. Hi! I like the auto subtitle download feature, but I do not want to use it for all shows/movies. I watch media in Hungarian language if possible, or with Hu subtitle if not. Many times the audio track is not marked as Hu, or the subtitle filename does not end with .hu, but it is still there. I understand it cannot be watched automatically if it is not marked properly, but it would be helpful if I could mark a TV show/movie to be excluded from auto subtitle search and download.
  21. Sry, Maybe post wrong place, but I can't delete this by myself, I'll post this to emby server/general/windows From Emby web client From potplayer From VLC player you can see the subtitle in Emby web client is very very small. the setting to change the font size in Emby web client is not useful cause the font size is written in the ass file. this one's size is 60. If needed, I can provide this .ass file.
  22. Quick question that might have a quick response. After setting up a new server, I noticed that whenever I run the "download subtitles" task it always takes over 2 hours. I thought it was normal at first since it was starting from scratch. But it's been a month and it's still taking just as long. When I opened up the log, I did notice a few errors, but I'm completely unfamiliar with it, so I do need some help deciphering it please. I believe the log includes the two times I ran it today. I'm pretty sure this question will come up, but I did sign into my Open Subtitles account (Free account, not VIP) on the dashboard. Here is a link to my log: https://filebin.net/fxsw3xneaqthg1wj/embyserver.txt?t=zt4ilqlz Definitely let me know if I can clarify anything! Thank you as always!
  23. norbo80

    Subtitle error

    Hi, i would like to run Emby for windows, I installed it and configured, but Emby don't download the subtitles. In log i can find an error: Method not found: 'MediaBrowser.Model.Globalization.CultureDto MediaBrowser.Model.Globalization.ILocalizationManager.FindLanguageInfo(System.String)' thank you for any help log.txt
  24. Hello! It would be very nice if I could make Emby cache the Subtitles from MKV files when added! Also - As a bonus, maybe some way to activate it for already added media - Sometimes it takes a little while, so it would be nice if I could do it manually a litle while before I would like to see the Movie. Is there any possibility this could be added? Or would it be hard to make? Best Regards Jonatan
  25. I'm ready to wipe this program and re-install, but really don't want to set everything up again. A month ago the only issues I had with this program were TV show episodes not going to the next one at random intervals. This problem has been systematically getting worse.and started with movies. Until Thursday or Friday, it wasn't affecting TV shows at all. Movies started pausing or skipping if the embedded subtitles were used. Often they would finally work with repeated tries. Now, unless subtitles are off or srt files are used, movies won't play. In general, I don't mind srt subtitles but they do not line up with the movie timing. Like I said, this was going on with movies but you could finish a movie and go to a TV show and the TV show would play fine. Now nothing plays right. I don't know if the Emby program settings are screwed up (a big possibility) or if part of the program has become corrupted. This is happening across several user profiles and is happening with both the LG TV and if trying to play directly in the web interface. Issues apply to DVD and Bluray. I would say 4k, but I don't know if those issues are 4k issues or these issues. But starting and stopping, especially with subtitles was first noticed on 4k movies. Oh, have seen the error "Playback Error: No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details." a couple of times tonight. As soon as I "try again" the file plays. Any help whatsoever is greatly appreciated. embyserver.txt ffmpeg-transcode-6b942f4c-719a-4889-b071-cab3dd2f31da_1.txt ffmpeg-transcode-07467def-4b2e-4f35-8183-1b03a6a928a5_1.txt ffmpeg-transcode-b237b0f5-cd3e-426a-9a8b-25bb6b9a6c2b_1.txt
×
×
  • Create New...