Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ssl'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hey everybody, I want to use my emby server when not at home and wanted to use it with ssl encryption. I use the standard 8096 port for non-secured access, and port 8920 for https. When I am in my local network, http://ip-of-emby-sever:8096 in the browser sends me to emby, however, https://ip-of-emby-sever:8920 doesn't, Chrome prints out that the connection is not private and does not connect to emby. In the settings of the emby server, the external WAN port is set both local and public to 8920, "Report https as external address" is checked. Am I missing something?
  2. fc7

    Hardening Emby login

    After using Emby for a while I'm so happy with it that I decided to publish it to the Internet so I can listen to my music when I'm away, without needing to VPN home. I'm publishing Emby behind a Squid reverse proxy, using SSL termination. Meaning: Internet Client -----HTTPS SSL connection-----> | Squid reverse-proxy -----PLAIN HTTP-----> Emby | INTERNET | LAN Now I have a c
  3. Fmstrat

    SSL errrors with StartSSL cert

    Hi all, I thought this might be an issue with the Android client at first, but I'm not so sure anymore. I'm running on Ubuntu, and I've got a cert from StartSSL, and I'm using it to secure my server. Only the HTTPS port is open to the public. Everything appears to work fine when using Firefox and the WebUI, but when connecting with Android, the server reports: 2015-05-04 00:49:18.8658 Error - HttpServer: Error in ProcessAccept *** Error Report *** Version: 3.0.5597.1 Command line: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/lib/mediabrowser
  4. Hi, Have tried to find a description on how to control when SSL can be forced. Is it possible to force SSL for all remote connections, but allow normal http for all connection from the local network? Under Dashboard->Advanced->Hosting it has a "Force https as external address", and I guess it's this checkbox I wonder if works as described above? Not much need for SSL locally, but would be great to be able to force it for everything coming and going to the outside network. -Florux
  5. Glaive

    Ubuntu & HTTPS

    Hi all, I've been trying to figure out why HTTPS doesn't work on my ubuntu server for the last few days and no luck unfortunately. Does anyone know (devs would be super useful) if this is supported on Linux (Ubuntu) at all? On my windows PC it works fine however on my Ubuntu server (14.04 LTS) and VM (Ubuntu 14.04.2 LTS) the connection is dropped almost instantly (I don't even see the page). EDIT: I have firewall turned off Telnet doesn't even seem to work either, everything you see in the terminal. Please see the below screenshots. Thank you! Chrome Firefox
  6. Hi, I've read a lot about SSL / https support in Media Browser, but cannot find the settings for it anywhere - there's also no mention of it in the wiki. Could someone please point me in the right direction? -Florux
×
×
  • Create New...