Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'playback'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hello, I'm attempting to listen to my audiobooks on my server via the Android app, and there doesn't seem to be a "resume from..." playback option? When I load the file in a web browser it has the resume playback as the first option, but when I select it on the Emby android app the only options available are Play, which starts from the beginning each time. How do I get it to resume playback from where I left off on the app?
  2. Hi With some episodes like this one: https://gofile.io/?c=NoX0w9 - It's really slow to read it, take 30 secondes before to start and if you move inside the movie, again, the timing take 15 / 30 secondes. Is it possible to avoid this waiting time ? Thank you in advance Regards
  3. I am new to Emby, and I am having a reoccurring issue where my playback of a show (nightly local news) is pixilating and freezing. This has happened 2 nights in a row at nearly the same time during the recording. It is still currently recording while I am watching, and I have not gotten to live yet (35 minute show and freezing around 20 minutes). This also has happened at least 3 times in the week and half I have been using Emby (switched from Plex due to problems they have not fixed to playback during recording that has been going on for months). I have had a few successful playbacks duri
  4. Hello, I just started ripping my Blue-Ray discs and I tested one of the two I ripped but it freezes a minute into playing in the browser at the same place every time and about 30 minutes into playing on the Apple TV (this was after a reboot of the server). The file is .MKV and is 26.6 GB and after a reboot and a fresh install of EMBY server I was able to play it all the way through, however another movie that is ~36 GB I press play and it will play for a few seconds and then stop and say "Opps, something when wrong. Document not found on stack." Although, when it is on the video menu the sound
  5. HI Long time user, first time poster. First off I love Emby and have been using it for many years but I've had one bug that I just can't figure out. Whenever we use the shuffle feature for a TV series the first episode will play perfect and the remaining episodes will be faded. It looks as though the next episode overlay is always on. I've turned off themes and the next episode info option but still the issue remains. Emby Server v4.1.1.0 Samsung App v1.0.61 TV Model: ua55j6200 Cheers Super Geek embyserver.txt ffmpeg-transcode-04a577ff-faf5-4d51-b68f-f6a7a1428791_1.txt hardw
  6. I just purchased Gran Torino (2008) on blu ray, and ripped the movie to my server as a .mkv file using MakeMKV. The file plays without issue on VLC media player. When I try to play the movie on Emby, however, the server freezes up. I originally tried playing the movie on the Roku app (beta version and regular), and the Retrieving purple bar would fill about 1/3 of the way and then just hang forever (I let it go about 5 minutes). So I thought it might be the Emby Roku app, so I tried again with the Chrome browser web app, and the say thing happened. Only instead of the purple bar, the web app h
  7. Hi @@Luke, I have a problem with subtitles which can't be show anymore after to pause the episode, leave the tab (2 hours after) and try to open it again just after in chrome. I already try with and without encode subtitles on the fly. I uncheck for the moment this option and it's always bug so it's not the problem. I tried to turn off subtitle. Leave and open again the emby tab, start an episode, select my subtitles but same problem Every users on my emby server get the same issue. We're using Chrome browser. With Kodi (emby plugin) no issue. If you need info, I will try to send yo
  8. rthomas

    subtitles

    with the newest version Versie 4.1.0.26 subtitles are positioned off screen in the player. Just see somes white spots at the top of player for letters like g y
  9. Bit of a strange thing happening. Specials are organized in season 0 or season 00 folders. I don't know when the issue started but I have specials that play after each season is finished playing, even though they are set to display/play only in the season aired. For example: Stargate SG-1 The Ark of Truth(S00E07) and Continuum(S00E08) are both displayed in Season 10 as Episodes 21 and 22 (correctly) and not in any of the other seasons. Yet they play after the end of each of the 10 seasons. I had "old" nfo files for each and deleted/refreshed the metadata, completed a full scan of
  10. blakkmaan

    Audiobooks / Music Resume Playback

    Hey, in the past i had my emby server on a NUC, now its switched back on my DS218+. For some reason i miss the feature "resume playback" of my audiobooks or music. i had this working on my NUC and i got single file audiobooks (length about 8hrs xD) so resume playback is essential to use emby for that. how can i enable this? i dont see any option right away, but could be blindness Ok, i found the actual problem. first of all, for whatever reason i needed to rearrange the librarys to get the feature working.i got audiobooks with files that go something like 8-14hrs ... there must be
  11. Playback stops at random points with just a black screen... It appears it’s when playing x265 mkv files. Have been able to play videos on VLC without any issues. I’ve attached server log
  12. So I just installed Emby and finally was able to get everything configured to the point where I was ready to watch a movie and once I clicked on play i am getting this error " Playback Error No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details. This is happening on both TV Shows and Movies and I am not sure on how to fix the problem. Any help would be appreciated. Thanks in advance! Not sure how many log files to upload and I am currently on Linux Mint (Latest Version) and I am also running the latest version of Emby Ser
  13. My issue is inconsistency with playback, sometimes it's fine for a whole episode playing flawlessly, others for 15-20mins playing how it should then it hangs up and other times it hangs up immediately before playing then stopping and playing repeatedly. This is understandably frustrating as I just switched over from Plex and purchased the Lifetime membership for Emby. (I'm all in!) All my testing has been done on a series of episodes and a movie with the originating format being MKV. Local testing has been done using an X-Box and remote testing has been done using the Nvidia Shield.
  14. Ever since updating to version 4 (on 4.0.3.0 currently), I've been having some playback issues (freezing) on almost everything I play. This happens on two separate servers in two separate locations streaming to different types of devices. One server runs on Windows 7 and streams to a Roku+ streaming stick. The other runs on Windows 10 and streams to a Shield TV. Both servers have been experiencing the problem only since version 4 and have worked flawlessly for 2 years prior without a single freeze. I currently only have logs saved for one of the servers which I've uploaded below. In th
  15. Hello: I can put the exact same links or local file into perfect player and have no problem viewing channels. I enter them in emby server as a M3U Tuner and nada??? What am I doing wrong? Tks
  16. Natilus13

    Playback freezes when outside of LAN

    Hello all, Has anyone else run into issues with playback when off your local network? I have had users reporting this recently (I believe only since updating to server v4.x) and have not had any luck in resolving it, I have tried adjusting the transcoding options, and even turning it off. I have also had the users try using much lower quality settings on their end. It all made no difference. Users are trying to playback files using various methods and it is always them same. While on my LAN, everything runs smooth as butter though. Would love to get some help trying to troubles
  17. Saviq

    Playback looping on its own

    Hey, Since the intermediate "emby-loading.mp4" switch all my video playback seems to be looping without me asking for it. The same item will play over and over again. "Play next" is disabled, if I go to the play queue it shows repeat being disabled, it seems the plugin is just looping the playback around. Please find attached a plugin debug log. Software versions: 2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960 NOTICE: Starting Kodi (18.1 Git:18.1-Leia). Platform: Linux ARM 32-bit 2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960 NOTICE: Using Release Kodi x32 build 2019-03-04 18:37:34.994 T:409071696
  18. A few days ago, I uninstalled and then reinstalled Emby Server because of some minor problems. Since then, I cannot playback or record from the dashboard. I can use the guide and do all server functions, but cannot playback. When I choose a live program, I get a black screen with "circling." Playback and recordingworks fine from Emby Theater. OS = Windows 10 v 1709 Emby Server = 4.0.2.0 I'm attaching the latest server log. Thanks in advance, Steve
  19. So I've been using Emby off and on for a while now on my Android TV, for the past several months I've been using it as my only source after finally abandoning Plex. The problem is, recently my anime (mkv files) no longer have time controls, like skipping ahead, rewind, resume from xx:xx, etc. My regular movies and TV recordings (mp4,avi,etc) have no issues. I've tested these same anime episodes on my phone app (Android) and via the browser and the time controls all work without issue, it's only the TV. On the TV I switched it to using external player (VLC) and I can skip, pause, resum
  20. Hi, I am running Roku Emby version 3.0.134. I am running Emby Server version 4.0.2.0. I am running the Emby app on iOS version 1.7.4. I am a premiere member. When I try to watch a video via Roku or iOS, I either get a blank screen with sound or I get the video replaying a 1 second portion over and over again. This was happening before I upgraded the server and clients. And it continues after upgrading all to latest versions. Interestingly, when I play the video via web browser on a laptop it works perfectly. I have attached the ffmpegtranscode and EmbyServer log files for reference. A
  21. Hello everyone, I am testing Emby to see if I could use it to replace my previous media server installation, and so far everything seems fine, except for one issue I am having with one specific tablet. This is an old low-spec tablet (LG V490) that I occasionally use to watch TV shows, and I am only getting audio, and a black screen. The OSD displays fine, and the screen displays the beginning of the video for a fraction of a second when playback starts, but after that it's pitch black. I have tried with different videos and quality profiles, but it's always the same. If I use an e
  22. The Emby Theater app from the Windows Store has the overlay come up when you use the media keys, which is supposed to show the name of the song and then the album artist. The theater app is making it show the artist(s), and then the album artist. This happens with all of my songs, all of which have proper names/titles. Spotify's overlay: https://i.imgur.com/Ws3Jqrj.png Emby's overlay: https://i.imgur.com/YD90HRo.png Otherwise, it works normally. I do notice that the windows store app is quite a bit slower at starting songs, compared to the web UI or Emby Theater from the website. It's
  23. Embury5000

    Collection Playback

    When playing a collection on Apple TV (not sure if this is the same on other clients) it would be awesome to resume playback of a collection where it left off, rather than having to either start at the beginning again, or manually open movies, which does not autoplay the next movie.
  24. dear friends and developers i wanna disable this button for web and android app for 1 user kindly tell main how to disable this feature? please see screenshot.
  25. I have the offcial emby app on my Samsung TV, it was all working fine but now when I open the app and select a video I just get the loading circle spinning indefinitely. However if I open the same video on my Samsung S9 app or on my Xbox it plays fine. I logged out of the app on my TV and back in which didn't resolve the issue. I then tried uninstalling the emby app and reinstalling it on the TV but still no joy. Any ideas?
×
×
  • Create New...