Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'playback'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. ChrisTunes

    Keep Playback Speed

    I wish i could keep the playback speed on 1.5, if one my episode is finished and the next episode is starting. Because now I watched a episode and after that I must change the speed for every episode again. I’m watching on iPhone 10 pro Regards
  2. grizlyadams

    Playback mini player disappears

    Hi, I have a OnePlus 8 Pro phone running Oxygen OS on Android 11. When I'm playing back music I can swipe down the notification bar and access a "mini player" that allows pause, plays stop next track etc. It's also accessible when the phone is locked. This works fine for all other media players on the he phone - YouTube, Spotify, Google play etc. When I start emby, it's there for the first one or two songs, then disappears. The music carries on playing and I can control it by opening the emby app but if the phone is locked I them have to unlock it and open the app if I wa
  3. So lately I've been trying to watch some of my shows that are on my server be while I am in Texas away from my house. Unfortunately it's not gone the way I want it to go. When I start watching something I get these weird artifacts on the screen in this happens on any device I watch it on be at on a device that's on Hotel Wi-Fi or if it's on mobile data. in some shots it's less pronounced than in others but you can see it most prominently in the third screenshot. Additionally I logged on to my PC at my house using TeamViewer to check the file that I had downloaded for this specific show. After
  4. Hello I've been testing the linux server and while Emby is great it seems to lack some basic functionality that other software has. First off, the Now Playing screen should have a quick hot link in the left pane to avoid navigation confusion. There is lot's of clicking involved in Emby to find things and to get the logical view of things. Navigation UI improvements could be done to streamline the experience. There is no shuffle option on the Now Playing nor is there a randomise order or remove duplicates option for the play queue. It would be useful to be abl
  5. zac115

    emby ps4. black screen no audio.

    has something changed with the ps4 playback on emby? i have a user that uses a ps4 to watch stuff from the server but when he started something nothing happened. it seemed like he loaded the vid but it was just black and nothing was playing. but if i went to the dashboard it said that the vid was playing and the he was 0:42 sec in. did something change to make the ps4 browser not want to play vids. it was working just find for him a few days ago.
  6. Hi friends, since a couple of days now even low bitrate direct play freezes frequently in my Sony Bravia. (Like once every 15 to 30 minutes everything freezes for 10 to 60 seconds) It was working perfectly for months If not years. All other apps and other devices, no problems. Testet LAN and WLAN. Bandwidth is stable. Server settings didnt change like forever. Does anybody experience the same issues? Was there a recent app update maybe? Thanks Soki
  7. CathMowr

    Bug - Pause resetting playback

    Heyho, I wanted to inform you that when I hit pause on the IOS app - and the OSX app too - via the app, not the ios transport control - the playback does not stop, it resets to the first track of the album and starts anew. To stop the playback I have to fully stop it. Is this known? all the best!
  8. I had been running Emby on Windows Server 2016 for some time and watching movies and TV shows on my Mi Box S (MiBox4) Android box on Kodi with Emby plugin without any problem. Last week I migrated my PC to Windows 10 Pro and reinstalled Emby server on it, also did a fresh install of Kodi on my Android box to re-sync everything. Since then, it's been a debugging nightmare for me as no matter what video, large and small, high bit-rate and crap sd, video playback stops randomly every few minutes! First I thought that it might be my router configs (It's a 2.4GHz running at 40MHz wid
  9. Hello! I have a problem when streaming with Chromecast 2 gen, doesn't matter where it came from (Android, IOS, Web, etc) When watching some tv series, the playback is in great quality, smooth and RANDOMLY jump / skip to the next episode. It simply happen from NOWHERE. I don't know if it is my PC that is the problem or the chromecast itself. What kind of Logs do you guys need to check? I have at least 20 logs just from today trying to watch a single episode...
  10. rene.teniere

    Library Content Unpauses After 60 Seconds

    I have noticed that my regular video content unpauses after 60 seconds. This happens on both the streaming stick and premiere +. Any ideas? thanks, René
  11. This issue has just started popping up for me and I have since just ignored it as it is an inconvenience only. This only occurs on the first run of a new video file and on the 2nd attempt it plays just fine. According to the stats there is no transcoding occurring for the media files this is occurring on. My Nvidia shield, the server and an additional client, plays everything just fine and so I'm sure this is a Roku specific issue. Anybody have any ideas off the top of their head and what logs do we need to look at to determine the cause? Thanks in advance.
  12. kumaheiyama

    Trouble playing media

    Hi, I'm having trouble playing media from my Synology DS218+ NAS, but only certain videos and only on my desktop computer. The same files works without a hitch on my iPad and my Android phone. The server is available for browsing, just not playback. I've tried in the latest Chrome and Firefox. Strangely the only media that doesn't want to play is The Walking Dead season 10, previous seasons have worked fine. So it looks like there is some problem with those specific files, but that doesn't explain why they work on the other devices. The files are .mkv. To complicate matters I can'
  13. i hope there is a feature of resume playing over dlna server across any device like netflix but in dlna not in the app it self because it is existing on the app client but not over dlna.
  14. Hi everyone, I've been running into a few issues on the Emby Server that is running off of my Nvidia Shield that I finally have time to look further into and would love any guidance you can give. I'll include images and logs of the errors I'm getting below. Setup Server:Nvidia Shield (Shield is directly connected to router with ethernet cable) Media is stored on harddrives directly connected to Nvidia Shield Client:LG C8 TV running Emby App (TV is directly connected to router with ethernet cable) - This is the only client Problem #1: Images don't load Although the media are store
  15. jhowetan

    OMV Docker folder links

    Hello, I'm using Openmediavault and I'm running Emby via docker container. Recently the container stopped working so I made a new one. Unfortunately, when I try to play something i get the playback error message. Any ideas how to fix this? Thanks in advance!
  16. michael.travan

    ALAC/m4a files playback error

    Hello everybody, since I started using Emby (2-3 months now), I've never been able to play my ALAC/m4a hires audio files. Every time I try to play a file, the "no compatible streams" error comes up. This happens on macOS version of Emby (last update), on the webOS version, but it doesn't happen on my iOS device. Think I've read any thread on the matter, to no avail. Thanks for any help on this Logs follow --- hardware_detection-63721763186.txt embyserver.txt
  17. when trying to watch any video while not on the local network it will stop and go like its buffering like the network is slow or something. my tnas has like 5gb of ram so i dont think this is a memory problem. i have checked the network 3 times and the speeds are fine with 10mbps up so that should not be a problem. any idea what could be going on because i have ran out of ideas. i am under the idea thats its a buffering problem because if i pause the video and let it sit their for a little but the problem is gone.
  18. Hi, Not sure if this feature already exists but would appreciate any input. I wonder if there is a way I can have emby for Kodi autoplay (perhaps select highest quality) a video when there a multiple versions available? Cheers, Ryan
  19. Hi Guys After using Plex for many years i have given up on them, Currently i use the Plex desktop app to play 24bit high res audio to a chrome-cast audio via Airfoil and it direct plays NO Transcoding etc. Why can i Not find an Emby Mac desktop App? When i play 24bit via the chrome browser Emby says it's transcoding it. TIA L33
  20. sundevil67

    Playback Issue - .MKV files

    Forgive me if this is related to transcoding & has been discussed in another thread. I'm not completely sure it has anything to do with the file format, but it does seem to be an issue I've noticed (so far) to be affecting only .mkv files. I'm not able to start watching a video from the middle or anywhere other than the beginning, and pretty much any hopping around will cause the video to crap out. Is this just a limitation of the format, a bug somewhere in Emby Mac OS server, or perhaps connected to some kind of corruption or defect in some of the individual .mkv files I've collected or c
  21. Heinrich

    Emby 4.3.0.30 Folder issues

    I have 4.3.0.30 running on an Unraid server. Ever since the update to 4.3.0.30 I am having artwork trouble with my folder movies. I don't know if it's ALL folders but I do know that all affected titles are folders. I'll give one example. Sin City currently has Star Trek The Motion Picture thumbnail in the Emby web interface. If I update it to Sin City through Identify it will stick. However, all of my Star Trek movies (older ones only that are folders not my ISOs) flip to Sin City along with a few other folders - Superman Batman Apocolypse, Sucker Punch ... Now if I go back and fix
  22. QNAP 4.3.0.30_x86_64 Android 9 Emby 3.0.87 Using Android app with Wifi, playing a song, everything fine, also caching. When changing network to LTE, app stops caching, playing stops at the end of puffered data - next song not possible. The other way round - LTE to Wifi - works fine. This is a big playback problem, because when start listing inside and moving outwords, the connection type changes and playback stops. The only solution right now is NOT using Wifi at all. Attached log-file. Mobile listing should start at line 700. I don't see, why emby stops after networ
  23. I'm just trying to figure out if I have something set incorrectly or is Emby really has different playback screens for TV shows vs movies. When you get to a TV show episode playback screen, it shows the audio and video details and then has a drop down list of the available subtitles. When you get to a movie playback screen, the same information is not shown. The movie does have the details embedded. Using Tiny Media Manager, I get this information: So, I'm wondering what I need to do or change with my Emby settings to get the movie playback screen to show the same inform
  24. Hi, I'd love some help please with a frustrating playback issue that suddenly emerged on my Nvidia Shield running Emby for Kodi (native/direct paths). Native/direct sync works. Kodi very briefly shows "Working..." when I press play, then goes back to the menu, all within half a second. My quick and highly uneducated look at the log file showed some errors around demuxing, but I don't know if that's significant. Recent changes to server I imagine it's relevant to point out I've recently upgraded my OS X version on my server machine, and also tinkered with its static IP address (but
  25. Castor234

    Problem with My Z: Drive

    Hello, My Emby server has been running smoothly for about a month now and I have had no problems. Yesterday evening, for no apparant reason, I stopped being able to stream any TV shows or Movies. I first noticed this on the server itself when I tried to play a show while working at another computer. The show page loaded, then when I clicked 'play' on the episode Emby loaded the playback screen with the loading wheel. After a few seconds, I got an error stating "No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details." I a
×
×
  • Create New...