Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nginx-proxy'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I am thinking this may be an IOS bug since it only seems to happen on iphones/ipad. Currently running Emby on Windows 10 VM in ESXi, fresh install, nothing else but Emby and Nginx. Nginx handling reverse proxy with SSL. Have 3060ti passthrough for transcode. Emby connects to mounted network folder. When playing a movie from my subdomain either in ios safari, chrome, edge, the movie starts to play for about 2 minutes then drops and the screen returns back to the movie page. Sometimes the movie plays fine. I have not had any issues playing in browser and a buddy with an android phone has not had any issues playing. Happens on different phones, ipad, wifi on or off, does not matter. Happens if transcoding or not transcoding does not matter. Movies are playing fine in Emby app on myy phone. I have also tried this setup Linux, same thing happens.
  2. Hi guys, I'm afraid this has probably been asked before as I have tried to follow several of the posts on this forum. Namely: and I haven't setup a ssl cert yet but I am assuming this is not critical if I am testing things on port 80. My default.conf from /etc/nginx/conf.d/ is below. If I add anything above "server {" it stops working. I suspect it's something trivial like a missing } but I am at a loss to what. # Forward everything into Emby server { listen [::]:80; listen 80; server_name video.dyndns.org; proxy_hide_header X-Powered-By; add_header X-Xss-Protection "1; mode=block" always; add_header X-Content-Type-Options "nosniff" always; add_header Strict-Transport-Security "max-age=2592000; includeSubdomains" always; add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN" always; add_header 'Referrer-Policy' 'no-referrer'; add_header Content-Security-Policy "frame-ancestors dyndns.org video.dyndns.org;"; #add your domainname and all subdomains listed on your cert location / { proxy_pass http://192.168.1.83:8096; # Local emby ip and non SSL port proxy_hide_header X-Powered-By; proxy_set_header Range $http_range; proxy_set_header If-Range $http_if_range; proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr; proxy_set_header Host $host; proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for; #Next three lines allow websockets proxy_http_version 1.1; proxy_set_header Upgrade $http_upgrade; proxy_set_header Connection "upgrade"; } } Any suggestions, as always, welcome
  3. Hello everybody, I started to use Emby like every others services i use with docker. For that i use : nginx-proxy (generate automatically nginx config file see below) docker-letsencrypt-nginx-proxy-companion My docker compose for emby : version: '2' services: emby: container_name: emby image: emby/embyserver:latest restart: unless-stopped volumes: - ${LOCAL_DATA_DIR}:/config - ${LOCAL_MEDIA_DIR}/movies:/movies - ${LOCAL_MEDIA_DIR}/tvshows:/tvshows environment: GID: 1000 UID: 1000 VIRTUAL_HOST: emby.xxx.xxx VIRTUAL_PORT: 8096 LETSENCRYPT_HOST: emby.xxx.xxx LETSENCRYPT_EMAIL: my.mail@[member="xxx"].xxx networks: default: external: name: webproxy That's generate the following nginx configuration: # emby.xxx.xxx upstream emby.xxx.xxx { ## Can be connected with "webproxy" network # emby server 172.18.0.18:8096; } server { server_name emby.xxx.xxx; listen 80 ; access_log /var/log/nginx/access.log vhost; return 301 https://$host$request_uri; } server { server_name emby.xxx.xxx; listen 443 ssl http2 ; access_log /var/log/nginx/access.log vhost; ssl_protocols TLSv1 TLSv1.1 TLSv1.2 TLSv1.3; ssl_ciphers 'ECDHE-ECDSA-CHACHA20-POLY1305:ECDHE-RSA-CHACHA20-POLY1305:ECDHE-ECDSA-AES128-GCM-SHA256:ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256:ECDHE-ECDSA-AES256-GCM-SHA384:ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384:DHE-RSA-AES128-GCM-SHA256:DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384:ECDHE-ECDSA-AES128-SHA256:ECDHE-RSA-AES128-SHA256:ECDHE-ECDSA-AES128-SHA:ECDHE-RSA-AES256-SHA384:ECDHE-RSA-AES128-SHA:ECDHE-ECDSA-AES256-SHA384:ECDHE-ECDSA-AES256-SHA:ECDHE-RSA-AES256-SHA:DHE-RSA-AES128-SHA256:DHE-RSA-AES128-SHA:DHE-RSA-AES256-SHA256:DHE-RSA-AES256-SHA:AES128-GCM-SHA256:AES256-GCM-SHA384:AES128-SHA256:AES256-SHA256:AES128-SHA:AES256-SHA:!DSS'; ssl_prefer_server_ciphers on; ssl_session_timeout 5m; ssl_session_cache shared:SSL:50m; ssl_session_tickets off; ssl_certificate /etc/nginx/certs/emby.xxx.xxx.crt; ssl_certificate_key /etc/nginx/certs/emby.xxx.xxx.key; ssl_dhparam /etc/nginx/certs/emby.xxx.xxx.dhparam.pem; ssl_stapling on; ssl_stapling_verify on; ssl_trusted_certificate /etc/nginx/certs/emby.xxx.xxx.chain.pem; add_header Strict-Transport-Security "max-age=31536000" always; include /etc/nginx/vhost.d/default; location / { proxy_pass http://emby.xxx.xxx; } } But with configuration I have some trouble like Timeout for validating my license key, or like Check for plugin updates failed Connection to https://www.mb3admin.com/admin/service/EmbyPackages.json timed out at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsync(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePackagesWithoutRegistrationInfo(Boolean enableCache, CancellationToken cancellationToken) at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePluginUpdates(Version applicationVersion, CancellationToken cancellationToken) at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.PluginUpdateTask.Execute(CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress) at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options) Is there a way to avoid docker host network mode ? Thank in advance
×
×
  • Create New...