Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mark watched / unwatched'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, I have been using emby for a long time and seem to be having issues since the update last month. The merger of the 'Next Up' & 'Continue Watching' features was not ideal so I use the legacy set up. However, on the 'Next Up' section, when I watch tv shows, the episode does not mark as watched which means the next episode does not show up on the 'Next Up' section. The same episode is sitting there and I cannot manually mark it as watch as I get an error saying "error setting played status". This has only occured since the last update. I cannot mark any media as watched. Please can you kindly assist?
  2. Mustang Dave

    Play Menu Options Missing

    I am new here, but having using Media Browser for a while now and love it... I just ran into an issue and do not know if it was on purpose. I am running MB Server v.3.05105.17830 and I just installed MB Classic v.3.0.100.0 B12-41 on two different computers hooked to the same Server and neither have the full Play Menu: Play All, Shuffle and Close is all that I have. MB Classic v.3.0.90.0 B11-3.1 worked perfectly, full menu. Thanks Dave...
×
×
  • Create New...