Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. There is an issue with Emby's guide, where information from Schedules direct is being overwritten by the wrong data downloaded from the internet. Here is the data as seen in NextPVR, which reads from my schedules direct account And here is the same movie as seen by Emby I believe the root case could be related to the show having a translated title. The original title : Imperium (2016) Dubbed movie's french title : Infiltre (2016) zap2it data available: - critics' ratings - year (2016) - genre - director - full cast - a better cover picture than the one shown in NextPVR I thought schedules direct had the same data as zap2it, but I could be wrong. Thank you for your help! *EDIT: Interestingly, several other translated movies come up just fine.
  2. Over the last couple of months, as I've sporadically upgraded emby, I've noticed some content streaming issues via DLNA to my KDL-42W670A. I've had these in the past but was extremely happy with how comprehensive emby was before now. Until Jan 1st I don't think I'd ever actually had something streamed by emby give me an Unsupported content warning. The most understandable is when something will stream, gives the warning, but then audio or video wont work... but extremely confusingly and somewhat telling that something is set wrong in the profile, I have a complete show that plays fine, Audio works, Video works... but displays the unsupported content warning over the top of the show that is playing fine!? I'm happy to dig in and begin tweaking the profile to try and find the source of the issue, but I'm not sure what the best way to begin debugging this issue is. I'm not even sure how I can confirm which profile emby is using to stream to the TV and that the issue isnt emby mistakenly using too new of a profile, one that might be meant for newer sony bravia tvs. Sony's website is frankly useless for this sort of info. I checked the codec support and the show that plays audio and video fine but with the unsupported content warning over the top is using the supported codecs, creating further confusion as to how to get to the bottom of this DLNA issue. Any help would be greatly appreciated.
  3. Not sure if this is just happening to my device or if its applicable to other peoples too. I've found a few things I think are related to what I'm experiencing. https://www.amazon.com/forum/fire?_encoding=UTF8&cdForum=Fx2L8EBNTOXFSA7&cdThread=Tx2F9AEX67KT6RT https://www.reddit.com/r/fireTV/comments/497zhl/amazon_fire_tv_2nd_gen_audio_issues/ http://www.aftvnews.com/dolby-surround-sound-issues-on-2nd-gen-fire-tv-amazon-working-on-a-fix/ I've been noticing an issue with pretty much any content being streamed to my second generation fire tv box. It dose not seem to be just Emby but also on Netflix, BBC news and a few other media applications. When ever a video is played either the audio dose not work at all or has an odd issue where it'll play normally for around 20 seconds then it'll drop out for a few seconds then come back and repeat the cycle. Its happening with all the containers and codecs I've tried so far including MP4 / MKV -ACC -AC3 -MP3 -Dolby surround Is anyone else having similar issues with it?
  4. psplb3

    Tunein plugin has no sound

    I have been using Emby without any problems for the last 6 months. It is a great product. I am currently having an issue with the TuneIn radio plugin. I installed it, but no audio will play. All the images and things download and look good, but when I click play I get an error in my web console. I have tried several different radio stations with no luck. I also checked the TuneIn site and it worked fine. I am using the browser and have tried it on Firefox and Chrome. Attached are my server logs and the console log from Chrome. Emby version: 3.0.5984.0 stable TuneIn version: 1.0.5810.30121 Firefox and Chrome are both up to date Thank you in advance for the help! emby.home.lan-1467649093679.log server-63603226353.txt transcode-5b2f1756-8476-4409-98e4-e6ea3eedd0c5.txt
  5. So I have a problem I am trying to figure out. Some files. All seem to be mkv files have an issue where the video never playes even remotly as clear as the original file. Even if Im playing it on the same machine the server is running on. Its not all mkv files just some shows do this. Im not sure how to fix it. An example where the streaming works fine it the show Game of thrones. I ripped and converted my blueray disk of the series into MKV Files. These play absolutely perfectly in 1080p. I would say they even look better than the original blueray disk. But lots of shows such as the show Arrow which I happen to have in MKV format do not play clear at all. I have the playback resolution set to 1080p without any luck. Here is what it lookes like playing the original file in VLC Media Player. How do I fix this issue? Here Is the File playing in emby
  6. Sleerts

    Recordings not scheduling

    Currently running beta with auto-update with auto-install enabled. I'm running Windows 10 and haven't had any issues until last night. Last night The Walking Dead(Series) and The Talking Dead(Series) didn't record. I checked the scheduled recordings this morning and noticed that I only have scheduled recordings for March 17th. I know Tosh.0 is on tomorrow and should be scheduled to record, even checked it in the guide and it shows as new during the time it should record; There's other shows that should be recording as well and aren't scheduled, for sake of ease and to confirm issues I picked only that show. I tried refreshing the guide, cleaning database, all the scheduled tasks, then restarting the server with no change. I then rebooted the PC and re-tried those tasks with no change so that's when I went into the logs. I'm currently on build 3.0.5903.0, while looking through the logs I noticed Emby is installed in the appdata folder: 2016-03-14 05:15:06.5941 Info Main: Emby Command line: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe I understand that Emby installs to this location, but in my experience programs installed in this location will develop odd issues that cannot be replicated nor corrected. I'm wondering if that's the issue here or something with the Emby build. Re-installing stable version, restoring server settings, will report findings. Logs attached. Logs.zip
  7. MrDon

    Few issues with ET

    Hey, Just want to start off by saying thank you for a really amazing update on ET. Been waiting for this forever. So to the issues I got. First some how I have lost the option to use EVR. I got EVR+ and MADVR on the list but not the EVR like i normally did. Don't know if I just need to reinstall ET or if there is an issue at the moment with it. Second issue. I can't uncheck an episode as watched or even mark it as watched. There is an option to mark a whole season as watched or unwatched. Third issue. If I'm opening the menu for all series and want to back out one step it takes me to the start screen in my case it's Movies and I have to navigate back to my overview for the tv-shows I got. For example, If I open the menu all series, picka show and watch an episode then stops it and hit back it takes me to the show. Hitting back again takes me to the all shows view and hitting back again takes me to the overview for what ever is first in the menu. Is there a way to solve this so if/when i hit back I just go back to the tv-show overview and not back to main overview. And don't tell me to change the order of the menu, still the same if I change it and backs out from all movies it takes me to the main screen for what ever is first on the menu. Once again, thank you for an awesome update. MT ver. 1.0.39
  8. manu1997

    I can´t install Emby

    Hello guys, i have downloaded Emby for my movie collection but i have this problem during the install.I have tried with the BETA and the Stable releases but nothing works. I appreciate the help.
  9. Hi there! First of all, congratulations on Emby. It's an amazing piece of software. That being said, I'm having a little annoying problem: I can't get the external subtitles in Kodi on OpenELEC (Raspberry Pi) via DLNA to work. I've tried everything I could. The weird thing is that the subtitles work just fine in Kodi in the same machine where I run Emby Server, wich means, I believe, the subtitles are ok. It makes me think it's something in the DLNA process, but what do I know? Better ask the specialists, right? Hahaha I've also tried to send them to my Sony SmarTV and had no luck either. Any help would be very welcome. Thank you.
  10. ricalou

    Emby Error

    Emby threw out an error: Cannot handle exception "Job". Shortly after, all video playback stopped. I'm using the most recent beta. To fix this issue: Do NOT reset the server. Go to task manager and kill the task "ffmpeg.exe". After that, restart the server. Not killing the transcoding will disable all access to the web interface, via emby app or localhost.
  11. Hey there guys, Im reading around here for quite a while now, and the first thing I would like to start off with is saying that you developers and community members are doing great work with your interest and proactivity in your help on every kind of issue brought to your forum. In my opinion this adds a big bunch of remarkable service quality to a plugin thats already great and free. So here is my problem: I have MB successfully running and accessible on FreeNAS-9.3-STABLE-20150227075 (installed via implemented Plugin Management), with a mounted storage in the related jail and a few small files in (.mkv and .jpg) inside. I also added the containing folder to the MB Library but MB doesn't recognize any movie or picture to view. Are there any things I probably could have missed setting MB/my library? Do I have to set special permissions? Please excuse me if forgot some important information about my setup.
  12. ye I installed the plugins mentioned in the title but none of them is working. Am I doing something wrong? Or is there more to do than just to install them? I set my language and country to german/germany, perhaps this stuff dont work with "german" settings?
  13. g6boi

    Folder Structure issue

    So here is my issue. I have had the same folder structure for years on my tv series. A couple weeks ago I would assume after the most recent server update. My series seasons were all in one folder and not split by season. My folder structure is set up to have several different types of tv series split, (IE. Current Series, Ended Series, Web Series, etc) My folder structure was Series/Ended Series/Show/Season/Show S01E01. This worked awesome keeping a submenu of my series types within my series folder. Now this has created an issue. Can we bring this ability back? I really don't want to have to scroll through 150 different shows to find what I want when I knew where everything was in the submenu.
  14. First of all congratulations for your fantastic software. I upgraded my data connection at home and so i thinked to use my multimedia files in mobility. Via browser from remote pc mediabrowser works very well, but i have some issues with mediabrowser client for android. i have a Samsung note 2 with android 4.3, and when i play a musical album and the played song ends, mediabrowser often give me "error loading next item" and skip the right track that should be played. Is it a known issue? Another issue i noticed is when i left mediabrowser opened without playing any track:When i wake up my phone from standby sometimes the app doesn't respond and i need to force closing it from task manager. Finally, when i receive a phone call and it ends, mediabrowser stops playing and i need to push the play button again but it doesn't resume but plays from beginning. Thanks in advance for your answer and sorry for my bad english. Francesco
  15. I have seen this a few times now since I stopped using NEO and started using ROC. Happens only with ROC and I have no idea why. When I press return the screen is normal again.
  16. has anyone else noticed that newly added movies no longer show up with the new image lable? is this know or just me?
×
×
  • Create New...