Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'in-progress'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. I have the Emby Android TV app on my MECOOL BB2 box and quite often when watching shows the videos freezes either in internal or external player,i do reset my modum & router and box once a week so i just was wondering what might be causing this? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Hi guys, environment: 12:36:57.018 T:1945465408 NOTICE: Starting Kodi (17.6 Git:a9a7a20). Platform: Linux ARM 32-bit 12:36:57.018 T:1945465408 NOTICE: Using Release Kodi x32 build (version for Raspberry Pi) 12:36:57.018 T:1945465408 NOTICE: Kodi compiled Apr 13 2018 by GCC 6.2.0 for Linux ARM 32-bit version 4.9.80 (264528) 12:36:57.018 T:1945465408 NOTICE: Running on LibreELEC (official): 8.2.5, kernel: Linux ARM 32-bit version 4.9.80 12:36:57.019 T:1945465408 NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi 12:37:02.977 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service -> Delaying emby startup by: 0 sec... 12:37:03.154 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> ======== START EMBY ======== 12:37:03.226 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> Python Version: 2.7.13 (default, Mar 24 2018, 16:37:30) 12:37:03.553 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> Platform: Linux/RPi 12:37:03.562 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> KODI Version: 17.6 Git:a9a7a20 12:37:03.572 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> EMBY Version: 3.0.34 12:37:03.585 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> Using plugin paths: True 12:37:03.596 T:1787818912 NOTICE: EMBY.service_entry -> Log Level: 1 Problem: Yesterday the emby addon for kodi started acting weird. It just showed me the message along the lines of "The library sync thread exited unexpectedly. Please report this in the forum". I started digging around in the logs and this is the stacktrace, that is shown for kodi crash log: 2:37:20.897 T:1486168992 NOTICE: EMBY.artwork -> Updating Art url for thumb kodiId: 865 ({emby-server}/emby/Items/f51b0fde315524be0065bf9a19e97a3f/Images/Primary?MaxWidth=400&MaxHeight=400&Index=0&Tag=fa9b2ab8ac8b83d1e8169e1a5f11127d) -> ({emby-server}/emby/Items/f51b0fde315524be0065bf9a19e97a3f/Images/Primary?MaxWidth=400&MaxHeight=400&Index=0&Tag=88b0031d1d78fb62196e195e863b9e72) 12:37:20.907 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> ERROR:: Type: <class 'sqlite3.OperationalError'> Value: database or disk is full 12:37:20.918 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> number of rows updated: 8 12:37:20.927 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> commit: /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos107.db 12:37:20.936 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> closing: /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos107.db - 1559590480 12:37:20.948 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> ERROR:: Type: <class 'sqlite3.OperationalError'> Value: database or disk is full 12:37:20.957 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> number of rows updated: 3 12:37:21.912 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> commit: /storage/.kodi/userdata/Database/emby.db 12:37:21.921 T:1486168992 NOTICE: EMBY.database -> closing: /storage/.kodi/userdata/Database/emby.db - 1560031408 12:37:22.117 T:1486168992 NOTICE: EMBY.librarysync -> ERROR:: database or disk is full Traceback (most recent call last): File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 674, in run self.run_internal() File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 771, in run_internal librarySync = self.startSync() File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 109, in startSync completed = ManualSync().sync() File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 860, in sync return self.fullSync(manualrun=True) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 305, in fullSync completed = process[itemtype](cursor_emby, cursor_video, pDialog) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/librarysync.py", line 863, in movies return Movies(embycursor, kodicursor, pdialog).compare_all() File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/movies.py", line 80, in compare_all if not self.compare_movies(view): File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/movies.py", line 100, in compare_movies return self.compare("Movie", emby_movies['Items'], movies, view) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/_common.py", line 183, in compare self.process_all(item_type, "update", emby_items, total, view) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/_common.py", line 136, in process_all process(item) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/_common.py", line 31, in wrapper return func(*args, **kwargs) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/movies.py", line 306, in add_update self.kodi_db.add_people(movieid, people, "movie") File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/_kodi_common.py", line 233, in add_people add_thumbnail(person_id, person, type_) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/objects/_kodi_common.py", line 190, in add_thumbnail self.artwork.add_update_art(thumbnail, person_id, art, "thumb", self.cursor) File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/artwork.py", line 428, in add_update_art cursor.execute(query, (image_url, kodi_id, media_type, image_type)) OperationalError: database or disk is full Well the message is pretty clear. I had configured my cache settings wrong and the disk just ran full. After deleting the junk files on the disk everything is working fine. Maybe this exception can be caught and properly reported back to the user, so others won't have to dig in the logs to find the disk is full? Best regards and thanks for creating this great software
  3. Hi everyone, since 3.1.31a emby for kodi can`t connect the server under kodi 17.6. "Emby error"is the error message. best regards kodi.log
  4. Allow for the use of the use of the tvg-chno tag in the M3u file rather than just channel-id for channel numbering. The iptv-epg.com service which provides EPG guide service as well as M3U editing uses tvg-chno and not channel-id for their channel ordering/numbering. Granted, it's not that big of deal to point Emby at a modified copy of the M3u file with tvg-chno renamed to channel-id via search/replace but this would even eliminate that requirement. Maybe make the tag used for channel number selectable.
  5. ntilagoa

    Problem updating new TV shows

    Hi Emby server: Latest beta version running on windows server 2016 (with most recent updates). Kodi Leia latest nightly beta running on 2 Nvidia shield TV with your most recent plugin update. First of all, thanks for your hard work. I have been using this combination for years. Everything seem to be running ok since you publish this new version, except for this small problem: - After initial sync if I had a new tv show, client sync the show ok with all seasons, episodes and art, except for series info and season info. Episodes info are ok. On server all info is ok but do not show off on clients. At the moment I cannot send log, but I will later on. Anyone else sees this problem? Thank you very much
  6. Would be nice to show file size in the movie details screen near path to the file See screenshot as an example (highlighted with yellow)
  7. I can't seem to find anything relating to throttling transcoding / remux? Problem: 4K Transcoding / Remux - It uses a lot of space thus drives are filling up based on transcoding settings at the moment as Emby is transcoding the whole file, thus with a 4K remux / transcode this could be 60GB and multiple this if you have multiple users. Remuxing seems to cause problems event when its out remuxing audio / container as it will fill up the disk. Fix: Ability to throttle transcoding to be 5-10 minutes ahead of current time
  8. Hello After update last version I can configure hdhomerun on livetv, but now the list of tuner don’t appear’s. I can see tv but can’t see the tuner available Thank you for helping Enviado do meu iPad usando o Tapatalk
  9. Hi, I use the emby for kodi addon and having an issue with the music section: The Recently Played Albums and Most Played Albums sections never seem to update and have been stuck at whatever they were when i first switched the emby music sync on. I have deleted the music database and done a clean library sync but it still doesn't update.
  10. Hey my friend, @@Angelblue05 have since the last version and the current a strange behavior in Kodi. @@sualfred already told me that it is not the skin and I should contact you. Everything is up to date, the server does it right but Kodi behaves weird. And when I start a movie, a local trailer starts before me (correctly named and read - metadata have already been deleted and completely replaced). But after the passage of the trailer does not start the main movie but it is finished and the main movie is marked as seen. But if I do not start the movie in Kodi directly via the widget or from my library, but go the detour "i" and in the information screen on "Watch Now", the trailer starts and then the movie (which is correct). If I finish this immediately, then he is also "not seen". adjusted everything correctly in the plugin Send me the log, where I have both variants in it. Do you perhaps see the mistake? Thanks and best regards Seger
  11. b0dyr0ck2006

    User connection polling

    Is there a way that you can implement a polling system for us to test connection speeds between certain users and our server? For example: user 1 says they have stuttering playback, I force the playback stream settings lower via the server for user 1 but the still get stutters. The only way I can resolve this is to manually change their settings on their device, which obviously I can’t do remotely. User 1 hasn’t a clue about internet speeds or what they have (it’s a 15mb connection) This way if I could poll there connection from the server then I could tell what quality I can send them without errors Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  12. Hi again, Another bug i think? My entire TV show library was removed after an update - looking through the logs it seems to be related to a time-out to the server which occurred during the sync? https://pastebin.com/FTft8uYa I actually saved a previous log where i lost my library - i mentioned this in another post where i was trying to figure out why certain shows were not showing up... here is the log for that one (looks like pretty much the same error...) https://pastebin.com/dqGh9sUs I'm starting to think that my original problems with certain shows not syncing is related to this error... Please advise...
  13. Volfan6415

    iOS app connection issues

    So whenever the app is loaded and connected to the server if you Switch out of the app (leave it in the background) and then the network connection mode changes before you re-launch the app four instance: Originally connected on Wi-Fi then move out of range of Wi-Fi while app is in background to be connected via cell tower before re-opening app Or moved locations and connected to different Wi-Fi network Upon re-opening the app it is super slow and most of the time doesn’t even load any server details, sometimes it’s a complete black screen and other times the top is visible. The only way to get the server to respond is to force close out of the app and reopen. Running almost latest beta server and iOS app (1.5.0(5)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. xbmcgotham

    Emby for Kodi issues

    Many hours I tried syncing emby to kodi. Tried it on different devices, reinstalled Kodi, reinstalled emby for kodi add-on, re-added the libraries in emby, but for some reason emby doesn’t want to finish a full sync. It keeps braking on the music libraries. It will inform that there is an access problem to a random music file. I started to re-add the troubled files, but than it would find another one or just freeze up. With 20.000 songs, this is not feasible to do, so I checked the particular files as well, and they are easily accessible without any errors and kodi can also scan them without problems and play them when importing directly into kodi through Mysql. Just to make sure, I even had all the files credentials re-added but no luck. As kodi can do a full media scan of the 20k music files, why not emby? Can something be added to the sync job that will allow for a full sync even when certain files can't be processed. Maybe afterwards a report can be generated with details of the files that are not successfully synced? Because I was not able to get emby sync to work for music I had no chose than to disable emby music in kodi and load the music directly into kodi through the mysql setup.
  15. When trying the play a file that needs to be transcoded, the playback fails with a KeyError of 'DeliveryUrl' The Emby server is in the LAN but not on the same subnet, and it is using the internal DNS for resolving. I have attached the client log file. The server logs does not seem to contain anything out of the ordinary regarding the play request. Client is Kodi 17.6 running on the latest macOS and the server is running on Windows Server 2016. It seems to be a client issue, as the webbrowser (Firefox) does seem to want to play. kodi.log
  16. For some reason, Kodi for Emby is not picking up all of my music albums. My movie library is fully synced properly, but I am missing quite a few albums. There doesn't seem to be rhyme or reason to when an album doesn't get picked up. I have albums by the same artist in the same folder that do get picked up. I have tried the "repair local database" option and resynced my music. Hasn't worked. I also tried refreshing all metadata in my Emby server and then did another repair local database but that didn't work. I am using the latest version of Kodi for Emby (3.0.19). Any help is appreciated! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
  17. Hello Emby server on synology 3.3.1.0-1 Kodi krypton 17.6 on nvidia shield Emby for Kodi add-on 3.0.17 I have an error « library sync thread has exited » The ios app works without error Please find below the details of the error that it requested I post here I restarted Kodi and the server as requested but no change Thanks a lot for the help [emoji1317]
  18. On Apple TV4k, if I (client side) enable the Auto sign in as this user option in Emby, when I quit Emby, I can not login at all. The only way I’ve been able to fix it is to do a full app erase and reinstall it. Then, just leave the option off. Is this a bug or am I missing something? To clarify, only one user established at the server level and it is the main user I use for everything. Also, it has no password (blank). I can manually sign in with no issues. Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Hi, i'm unable to browse a video library in Emby for Kodi. According to the attached log extract, it seems that it is due to an invalid caracter : the accentued "é" in "vidéos". I can change it to a non accentuated "e" but there is a lot of nested subfolders concerned with that. In French language, accents are usuals. Regards kodi.log
  20. I have my users's Kodi profiles set to timeout (using a screensaver addon) after a few minutes of idle time. But there are times where the sync that happens right after logon takes longer than that timeout and because the user is sitting there waiting for the sync to finish. Ideally the sync shouldn't take that long but regardless it's a race. Is there any way to make the sync activity look like non-idleness as far as the Kodi idle timer is concerned so that users are not considered idle while waiting for the sync and logged out before it can complete? Obviously it would be better to get sync times to be under even a few minute idle time but until we are there, this seems like it would be a good fix in any case.
  21. andstein85

    emby for google home

    Anyone know if this is legit? It showed up in my Google Home app today as available to link. https://emby-google-home.herokuapp.com
  22. "Support media track display titles" is a fantastic update included in server 3.0.5971 (the latest version from the official release channel. More info on this update can be found here http://emby.media/community/index.php?/topic/34573-audio-and-subtitle-track-labels-for-mkv-containers/) This update is working and looks good in the Firefox browser, but it is not reflected on the Apple TV app. Can you please improve the Apple TV app to include this update?
  23. maximilianh75

    Subtitles for STRM files

    Please add the possibility to add subtitles to STRM like other kind of media. Because i can't watch series or movies in spanish titles Thanks and my regards
  24. I've seen this bug twice now using two different Kodi instances on the same emby library. For some reason, some series will be missing from Kodi until a refresh is done on Emby for the missing series. Once that is done, and Kodi receives the update, the missing series is merged with another series, with the title being replaced with the missing series's title, but the episode titles staying the same. An example of it happening: https://imgur.com/a/bpAGY This mostly happens with series using metadata from the Anime plugin, where, for example, TVDb lists it as a single series with multiple seasons, whereas AniDB etc. list it as multiple series. From inspecting the DB, it would seem like the plugin is assigning the same kodi_id to multiple items: https://imgur.com/a/ZLGzW I can upload emby.db and MyVideos60.db if that would be also useful for debugging the issue. I have multiple series with the same problem. Again, normally where the items are in the same series in TVDb, but not in aniDB. This is the log file from kodi, split to show before and after the Emby metadata refresh: https://gist.github.com/Mitame/013c2caba7c4f19d1f595a1fa5b1dcb1 Thanks, - Mitame
×
×
  • Create New...