Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'in-progress'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi there, Here’s a photo of the wrong aspect ratio of YouTube videos that play inside the Emby app for iOS, it’s been like this since version god knows?? Please fix?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. So, I know you can disable subs entirely, but I just want to prevent Emby from ever using subtitle files that AppleTV doesn’t natively support/only allow srt files. Is that something that’s possible? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. waynepaulward

    Apple TV live tv spin and crash

    Just reinstalled all my Emby server and Emby clients on phone and Apple TV got a fresh start On iOS Emby client I get the full TV guide and can make recordings and can beam these to the televisions On the AppleTv app when I select iptv and channels it used to spin a while and show the channels. Now it spins and the client just crashes so can’t just go direct to channels any more have to beam from my phone which is a real pain. Is there a way I’m Emby server to tell it not to look at the tv seasons and movies in the iptv list without using a proxy or m3u editor Wayne Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. When browsing through my library the item limit seems to be capped to 100. Pagination requires me to use the arrows to go to the next page. Is there a way to turn this off, and instead showing a flowing list of items instead without having to switch pages? If not, is it possible to implement an option where you can control the number of items per page, with ideally an option to show everything without pagination?
  5. Since Plex now has the traditional grid guide on Apple TV (http://www.iphoneincanada.ca/news/plex-grid-view-channel-guide-apple-tv/), can we expect the Emby Apple TV app to have a similar guide soon? The current guide in the ATV app is a little cumbersome to use with its big thumbnails. I do believe this is in the works, but I haven’t heard anything about it for a little while.
  6. lightsout

    Green static with HDR

    I have a 4 series TCL TV. Sometimes when I play an HDR movie the screen goes all green and blocky. Sometimes skipping forward will fix it. Was happening last night watching a remux of Toy Story 4. Is this a know thing? I've had Emby do this on a small Android box as well.
  7. Probably not the best title nor do I know if this is an Embuary issue or just an issue. I've been having this issue for a while now and I'm just getting around to posting it. We watch a lot of TV and when we're done with the episode we'll delete it. The deletion seems to work fine. The problem arises when I delete the last episode of a show. The episode will delete but the show image stays in the list of shows even though there are no episodes in there. Once I click in and back out of the show it disappears. It's like something is just getting stuck and when you click on it then it realizes it should be gone and disappears. Any ideas what might be causing this? Like I mentioned, I am using Embuary, so maybe it's a skin issue? Maybe?
  8. OmniiOMEGA

    Question about my server

    What’s happened to the playlists in Emby? They’ve disappeared??? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Was watching Billy Madison in MKV and noticed the playback controls are missing even though it’s an MKV file? Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. I'm setting up a new box with Kodi and Emby and found out that, when using Emby Connect, the plugin seems to "forget" the login details every time it starts. It asks to log in every time then. 2019-09-10 20:26:04.176 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> --->>>[ EMBY ] 2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Version: 4.1.14 2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> KODI Version: 18.4 Git:48c0b53aae7b0647d1f5a0a9cdb6ad5b1ebb9407 2019-09-10 20:26:04.187 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Platform: Linux 2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> OS: CoreElec/1988MB 2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Python Version: 2.7.16 (default, Sep 7 2019, 02:36:38) 2019-09-10 20:26:04.208 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Using dynamic paths: False 2019-09-10 20:26:04.209 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Log Level: 1 When logging in: 2019-09-10 20:27:12.502 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 3 servers 2019-09-10 20:27:12.503 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> testing connection mode 2 with server Media.Server.net 2019-09-10 20:27:12.504 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> tryConnect url: http://{server-ip}:8096/emby/system/info/public 2019-09-10 20:27:12.558 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> calling onSuccessfulConnection with connection mode 2 with server Media.Server.net 2019-09-10 20:27:12.675 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.client -> User is authenticated. And then on next startup again: 2019-09-10 20:27:48.767 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connect 2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Found Servers: [] 2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 0 servers Attached is a complete Emby log from installing the plugin to restarting it and being asked to log in again. If I log in manually, all is fine. emby.log
  11. Thank you for adding the convert feature I have been asking for for so long (my original request https://emby.media/c...l-media-to-mp4/) . I am not seeing an option to automatically convert to H.265. Converting to H.264 for 4K devices is not a good idea as H.264 is really only great for 1080p video. Unfortunately H.264 is also double file size of H.265. Can we get the option to convert to H.265 added? Is there a possibility to also have a feature for the converter where it replaces the media instead of just saving another copy of the data in the same folder with a different format?
  12. Bussiebaer

    Kodi doesn't sync anymore

    System: Windows Emby Server 4.2.1.0 Kodi 17.6 Emby for Kodi 4.1.14 I don't know for how long, just today I realiced the sync between Kodi and Emby isn't working anymore (worked over a year without problem before, didn't changed anything except automatet updates). New Shows and Films appear in Emby, but not in Kodi. After starting Kodi, I get the welcome to Emby-Message, but no Update-Message after that. Don't get the reason for it. Hope you can help me. I attached the Log from Kodi. kodi.log
  13. I have an Amazon Fire Stick 4k HDR version. Apps like Netflix and HBO Go have their own "Recommends" row on the home screen. They allow you to launch specific content directly without going into the app then selecting the content. It would be great if emby could do this as well.
  14. I setup emby for Kodi. I only want three libraries synced. Movies, TV shows and 4k. They show up fine. But on the front page of Kodi under movies I see all my kids stuff which is a section I didn't add. How do I prevent this from showing up?
  15. I will preface this with i do not know how much of a difference this would make. I am thinking that if there was support for mpeg2 hardware accelerated decoding via mmal that it might make for smoother live tv watching for the rpi. I am thinking that with hardware accelerated support for mp4's and mpeg2 that it might make the rpi into quite the media server. I can furnish access to my rpi if you do not already have one for testing with a mpeg2 license installed.
  16. I just discovered the intro videos in the Fan Art & Videos section of the forums, but when I set up Cinema Mode to use them I found myself irked by the interface overlaying the intro video. Can you please make an option to hide the playback interface when media is started?
  17. I am using ActionTiles on an iPad and I was looking for put a link to emby in my tile. I would rather use the app and not the webpage. Can you add a url scheme to the app? It should be something like this just so another app can call it.. emby://
  18. This is been bothering me for a while.. almost every time I open emby guide for the first time the bottom two guide rows are missing until I scroll them out of view and then come back. They magically load then. I can re-create. I’ll attach a video in a few minutes. Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Some of us use the feature of putting shortcuts in media library folders for sharing media which is one way to share content without having a ton of libraries or folders for various purposes. It appears this is a deprecated feature that may go away or at least not considered an official feature that would be fixed if it fails to work (see http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/14072-help-request-how-to-share-music-between-multiple-users-on-same-server/&do=findComment&comment=153275). I like the new tagging but the only control is to block content with certain tags. I wonder if there could be a new feature added that would only allow content with certain tags either at the user level under parental controls or even better tied to the user library selection (e.g. user gets all of library 1 but only content with a certain tag from library 2).
  20. Kodi Version: Leia RC5 Emby Version: 3.5.0.2 (Running on 32-bit QNAP NAS. Highest Version currently available in QNAP CLUB) Emby for Kodi Version: 4.0.1 Upgraded Kodi to Leia RC5 inorder to address a video rendering issue with my Ubuntu machine. Following the upgrade Emby for Kodi failed, so I upgraded to the beta branch; I believe it was 3.1.44a. Performed a database reset as requested by the addon. Added my libraries and began syncing. Sync worked fine until it encountered a series with a very large number of episodes (over 1500). Sync appears to get stuck on this series and then eventually times out. Error message displayed: Something went wrong during the sync. You'll be able to restore progress when Restarting Kodi. If the problem persists please report on the Emby for Kodi forums, with your Kodi log. Resuming the sync results in the same hang and the same error. Uploaded log is following a DB reset to ensure the cleanest records. https://paste.kodi.tv/hugohuhuku
  21. Just when I thought I was getting somewhere with my Kodi/Emby set up. Just noticed several tv show show up on my son's Kodi profile, even though the folder these shows are in is unchecked in the Library access for that user and also don't appear if I browse his library directly in Emby. Seems to be quite a few shows, but not all. I've checked and Emby For Kodi user is correct in the settings. There are two Emby users linked to two separate Kodi profiles. Anything obvious likely to cause this before I throw up log files? I'm a little concerned about what else may appear in his profile that he shouldn't have access to.
  22. Hi, I recently upgraded to EmbyServer 4.02 (on QNAP x64 NAS) and my client (an nVidia Shield) to Kodi Leia RC5. I updated the Emby add-on to the beta channel 3.1.44a I did a full reset of the Kodi database After doing that, none of my BDMV rips (loose files in the Blu-ray folder structure) would play. I noticed that the path to the item was different in 3.1.xx vs 3.0.34 In 3.1.xx - DOES NOT PLAY \\QNAP\Movies\First Man In 3.0.34 - WORKS FINE \\QNAP\Movies\First Man\BDMV\index.bdmv NOTE: I can play MKV files just fine, so I know it is not a server access issue. Does anyone else have this problem? How can I troubleshoot? Thanks, -Steve
  23. I'll be honest and say I struggle figuring some of this stuff out. So this may be something simple and stupid I am missing. But what I am finding is my library appears almost perfectly in Emby but doesn't show up correctly in Kodi. For example, I have a six season TV series that shows up perfectly when I view it from the Emby web interface. All the seasons and episodes are there and show in the correct order. But when I open the same series in Kodi, I only see two seasons and even they do not show all the correct episodes. When I look at the files stored on disk, I am seeing all the episodes and they all seem to have all the correct nfo files with the correct information about the series and episode information in them. Any ideas on how to solve this? I don't even know where to start. I've tried re-scanning the library in Kodi but that does not help.
  24. quetzalcoatl666

    Movie set issue

    Hi, I have an issue with movie sets not being syncronized from the Emby server to Kodi. I am using Emby server 3.5.3.0 with Kodi companion 2.0.3.0 and Auto Box Sets 1.1.3.0. On Kodi side I have 3 clients: 2x Kodi 17.6 with Emby for Kodi 3.0.34 and Kodi 18.0-RC2 with Emby for Kodi 3.1.35a. On each of the clients I am missing the majority of my movie sets, means that some sets are there but most of the ones that are shown directly on the Emby server are not. I had the feeling, that sets appear after I clicked on them on the server (via browser) but that is also not always the case. On the two clients with Emby for Kodi 3.0.34 another strange thing happens: When I hit the button "Update Sets" in the plugin, all the movie sets that were there before are gone. I really need the movie sets to be working, since I have about 450 of them... What can I do? Sven
  25. JD Hosting

    Adding server

    Hi all I’m new to emby, I’ve just added my sever to my account, and selected my movies, tv shows etc, but it’s been stuck on 86.8% for 2 days, is this normal Tia Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...