Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hello, I have recently installed the Emby plugin on Open Media Vault however I'm not able to play a show I wish to watch. This is the error I can locate on the logs when I try: 2015-08-10 02:45:19.4810 Error - App: Error starting ffmpeg *** Error Report *** Version: 3.0.5675.1 Command line: /opt/emby/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /media/c1a0b79e-e049-4412-8668-c1963a2b91db/emby -restartpath /usr/sbin/emby.sh Operating system: Unix 3.2.0.4 Processor count: 4 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: /media/c1a0b79e-e049-4412-8668-c1963a2b91db/emby Mono: 4.0.2 (Stab
  2. Hello, My Advanced Intros plugin stopped playing intros about a week ago. I tried uninstalling and re-installing, but it kept all my settings upon being added again. I uninstalled a profile and then tried to add a network location as a test, but the plugin cannot find anything: The network paths do not show at all. If I try to fill a path manually, I get this: I have not made any changes to the system other than updating automatically to the latest beta servers. The version of the plug-in is 1.0.4.0 and the server is 3.0.5667.6. My problems started when I uninstalled
  3. I'm trying to connect to my emby server on my Android device and I'm getting the error "unable to connect to server". This is the same problem I was having before and could not access my server but when I turned my laptop on and connected to the server then I was able to access it. As of right now I have not done this and I was hopping I dont have to do this everytime I want to use my server on my android box. I would really like to get this fixed as I have been working on my server now for almost 3 weeks. Any help sure would be appreciated. BG
  4. Server Version 3.0.5675.1 Internet Explorer Version 11.0,9600.17914 Videos play in Firefox. WebM is installed. Video error in Internet Explorer for a) Videos and LiveTV: a) . Error causes anomalies in client display and requires page refresh. Attached is server log. http://www.filedropper.com/server-63573122884 Attached is transcode log: http://www.filedropper.com/transcode-5f077ce6-2b4e-4e6b-ac0a-a44f267e8a5d Please explain "App: Error getting recordings" in server log. Please explain all the calls to Xboxlive.com ( I do not have an Xbox) I've s
  5. micro666

    Emby 8.1 Fatal Exceptions

    Hiya, I work with ScottL, and am a big Emby fan. Love it!!! I got the latest Emby Win 8.1 update the other day, but today my wife and kids have been reporting that the app has been crashing a lot. I've attached for the logs for you, and from what I can see there's a null reference issue with GetMenuChoices that's causing a FATAL exception. Also I guess it's not the Win 8.1 app but I also noticed a number of Server 500 errors? Cheers, Glenn MetroLogs.zip
  6. So I have never used a program like this before but basically I just want to be able to stream my tv shows and movies from my desktop in the basment to my laptop upstairs. I have the server on my desktop and Emby theater on my laptop. The server says it's running and when I try to select the server on my laptop I get "There was an error processing the request". Any suggestions?
  7. Hello, After a recent rebuild of my HTPC, I reinstalled and patched the OS to Windows 8.1 w/WMC. All available OS patches were installed as of 4/25/15. When I reinstalled the Emby-WMC app (Version 3.0.262), it installed (apparently) with success, but even after a system reboot, the app will only bring up a blank, blue WMC window. Screenshot attached. I have included the install log, as well as the initial launch log. I have been unable to actually view the Emby interface inside of Media Center. The Emby Server application is running on a separate, network-accessible computer, and the Emby
  8. I keep on having to login mostly after refreshing the page and or going back. Sometimes I need to re-login multiple times a minute (Not like I'm away for an hour). I have attached my log in the bottom, I'm running Firefox Nightly 41.0a Additional Notes: Using Local IP Fresh Install No Easy Pin Code Also sometimes requires me to enter password again after logging in. 2015-06-14 06:36:23.2359 Info - UserManager: Authentication request for blaize9 has succeeded. 2015-06-14 06:36:24.9708 Error - HttpServer: Error in SharpWebSocket: An exception has occurred while receiving a message..
  9. ricalou

    Emby Error

    Emby threw out an error: Cannot handle exception "Job". Shortly after, all video playback stopped. I'm using the most recent beta. To fix this issue: Do NOT reset the server. Go to task manager and kill the task "ffmpeg.exe". After that, restart the server. Not killing the transcoding will disable all access to the web interface, via emby app or localhost.
  10. abayoumy

    emby fail on kodi 15 (odroid-c1)

    hi I have odroid-c1 , Arch linux installed & kodi 15 alpha2 i install empy program addon from respotary http://emby.media/community/index.php?/topic/21888-emby-for-kodi-10-liv/ after kodi restart it's automatic descovery my emby server and accept my user and password but imdiatly after sync start i got error "emby error see log for more info" I'm connecte dto same server form my laptop with kodi 14 plz help
  11. michael_sutherland

    Emby Error

    Hi guys, update my installation of emby from the old repo to the new one and something went terribly wrong. In the end i ended up wiping my distro and installing debian 7.0 from fresh. I have installed emby using the instructions at this link http://emby.media/downloads/linux-server/ Installation appeared to go ok. The first thing i noticed is straight after installation is the command 'service emby start' from the link above doesn't seem to work. i have managed to get emby to start by entering the /opt/emby directory and running the following command. Emby seems really
  12. The following messages keep on poping up in the notification area. I installed emby after a full fresh install of kodi then did a content scan on my videos. I'm currently running an emby server on my desktop with Kodi running on my PI on the local network. kodi.log
  13. DarkKniyt (John)

    Failed To Download Image ERROR

    After having a ton of issues with delays and time-outs, I decided to do a complete re-install of Emby-Server and Classic-WMC. I am using the recommended file structure, Chocolate Theme with all options turned off. I am getting a bunch of "Failed to download image" errors in MB-Classic. I have attached the log-file. Emby-Server Version 3.0.5597.1 MB-Classic Version 3.0.262.0 Thanks In Advance! MBClassic-852015d716a2e284eb4f1d9ec511e97215e8ba.log
  14. I'm seeing an error flash up when Configuring the server which when I look in the log I believe is this: Any thoughts? 2013-10-11 14:32:17.5931, Error, DtoUtils, ServiceBase<TRequest>::Service Exception Type definitions should start with a '{', expecting serialized type 'TaskResult', got string starting with: System.Runtime.Serialization.SerializationException at ServiceStack.Text.Common.DeserializeTypeRefJson.StringToType(Type type, String strType, EmptyCtorDelegate ctorFn, Dictionary`2 typeAccessorMap) at ServiceStack.Text.Commo
  15. I am trying to install Emby Theater on a brand new Asus VivoPC VM40B with Windows 8.1. It downloads the Setup file and then while downloading the application, it stops and gives an error message saying: Error Downloading Package System.Net.WebException An exception occurred during a WebClient request. Please help!
  16. Overseer

    Google Drive Transfer Error

    I have the Google Drive plug-in installed and configured according to the Wiki and the threads on the forum. I have managed to get some music files transferred to my Google Drive (after emby converted the flac files to mp3). So everything was running fine. So, I thought, "Cool, let me do some more." So I selected a bunch of my fav Wierd Al tunes for syncing. emby converted everything to MP3 but when it came to transferring the files I get errors (log attached). Also the following shows up in the notification tab of my emby server. Am I doing something wrong or is Wierd Al to b
  17. on several setting configuration pages (playon plugin config page, users profile config page. Error pops up any time I try to save setting I am getting the error code: "guid should contain 32 digits with 4 dashes (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx)." I think this was caused when I imported a backup of everything, please help its really had to administer the server with out being able to save. Thanks -Kevin 2015-03-16 19:30:58.3608 Error - HttpServer: Error processing request for /mediabrowser//Plugins/ed9e051b-133e-47fd-90ad-44f2e83516f7/Configuration *** Error Report *** Ver
  18. I just installed media browser and following the tutorial, it tells me to do "service mediabrowser start" I get this after typing it. service mediabrowser start Removing stale /var/run/mediabrowser.pid rm: remove write-protected regular file ‘/var/run/mediabrowser.pid’? y rm: cannot remove ‘/var/run/mediabrowser.pid’: Permission denied start-stop-daemon: unable to open pidfile '/var/run/mediabrowser.pid' for writing (Permission denied) How can I fix this? Thanks
  19. https://dl.dropboxusercontent.com/u/84611964/serverlogerrorprocessingrequest.txt https://dl.dropboxusercontent.com/u/84611964/theater-63557714844.txt I get "error processing request" when trying to view Music Media Folder in MBT..100% of time 100% reproducible. I uninstalled and reinstalled MBT from web to ensure latest version. v3.0.5494.42115 Restarted server - Version 3.0.5502.3522 Waited for CPU to drop to idle (scan finnish etc) Launched MBT Tried to enter music media folder Error processing request error after a few seconds with no content showing {Leading up to and After t
  20. I'm a new Media Browser user, and I seem to have successfully installed the server (v3.0.5482.1) on my Mac Pro running OS X 10.10.1. The installation itself seems fine, but when I use Web Connect to connect to the server remotely, be it through one of our Rokus (using the PIN to connect) or through the web interface, I'm presented not with my server but someone else's -- and it's random whose I see. Sometimes it's a local address that, of course, I can't connect to, but sometimes it's a server accessible from the Internet and I've actually been able to access the other users' content (not th
  21. chrismp

    Movies Won't Play On iPads (with app)

    I really hope that someone can help. I've used MB3 since about January and had no issues until a month or two ago. I use MB3 primarily to watch my movies (mp4/m4v) on the iPads via the media browser app (latest update). Previously, I had no issues watching movies both within my network and externally. Then, all of the sudden, playback stopped working on most movies and I can't figure out the cause. I have an iPad 2 (iOS7) and an iPad Mini (iOS8) and both have same issues. I am able to see the library and select the movie, but the movies just won't load. Just get the spinning wheel and so
  22. psmc

    choose a client error

    Having problems playing all files via "choose a client" to SAMSUNG LED & WDTV dnla (see pic). If i use the phone to play to samsung tv (see pic) If i use the phone to play on wdtv i get the error "this is sharing content from windows" on the tv screen But Playing to WMClassic works fine & switches to remote view after selection. PS... Samsung tv & media browser tv app work fine & plays the same files no issues Playing the files direct on the phone also works fine. If i use the PC to 'right click & play to' wdtv the files play ok too. This seems confined to t
  23. As per the subject line, this has recently started to happen when using MB Classic. Whenever I select an actor to see their information, the application exits. Under the new 3.0.27 beta, at least I get an "invalid application" error in Windows Media Centre. The problem does not manifest in MB Theatre, so I think something is up with my MB Classic. Has anyone else experienced this?
  24. Hi, I keep getting this error when trying to open Media Center even when Media Browser (v 3.0.5424.1) is on: "ERROR Could not connect to Media browser 3 Server. Please be sure it is running on the local network. Would you like to re-try?" How can I fix this? I've re-installed Media Browser (with latest update) and I still get this same error, so what gives? How do I fix this?! Thanks, John
  25. tired dad

    "Access to Path" denied

    Hi, I am having errors showing in the library where the access to the path is denied on two servers. No changes have been made to the system(s) and it worked fine earlier today (with successful media scans). I've had this problem before and there was no resolution other than to delete the entire library setting and add them in again. This time, I tried just adding another network path before deleting anything and got the same error message: "access to path \\server\folder is denied" I can access all the paths in question with Windows Explorer or by logging into the servers remotely
×
×
  • Create New...