Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connect'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. ShadowKindjal

    Emby Connect API Issues

    I don't see anyone else having issues so I figured I'd ask. I'm trying to automate the process of creating a user and linking said local user to an emby connect account. I'm successfully able to create that local user but I'm struggling in my emby connect implementation. Using curl I either get "Exception of type 'MediaBrowser.Common.Extensions.ResourceNotFoundException' was thrown." pr no response at all. Neither of the cases results in a successful emby connect link. Any help would be appreciated.
  2. I am running emby server at home and all devices can connect via the Lan. We are planning to visit family overseas and would like to access the server, either via the web client, iPad or via a Shield TV. I know that Emby Connect on my mobile phone (android) works as I can test this by disabling the wifi connection and just using mobile data. What I would like to do is test Connect on the laptop, iPad (no modem) and Shield before we travel (rather than attempt to troubleshoot after we arrive). Current restrictions make accessing another network difficult and so I am trying to test by adding the devices onto a separate subnet (192.168.xx.xx rather than the default 10.xx.xx.xx) so as to connect via the external interface of the router. After some editing of the settings I was able to run checks for Plex on the laptop, but am having no success with Emby (I have tried disabling the laptop firewall, but it did not help). I can login to my Emby connect account on the web. When logged in I can see the my emby server but cannot connect if I enter external address of the router (either as DDNS or IP) I cannot connect I know that the laptop can see the external address, as running ping or tracert on the DDNS name gives the (current) external ip of the router. When I try to connect there is nothing showing in the server log files. Is there anything else I can try, as noted before I can connect to plex 'remotely', but not emby.
  3. Anarchy

    Chromecast AutoReconnect

    Hi guys i'd like to bring up the topic of Chromecast auto reconnect, i noticed that someone had mentioned this in a feature request but that was in 2017 so id like to reopen the topic. currently when i Chromecast from my phone it connects and the remote works as intended however if i was to become disconnected from the Chromecast by means other than using the disconnect option E.g. closing the app or getting disconnected from the wifi for what ever reason, currently the app does not automatically reconnect to the Chromecast. i would suggest that the app be given the ability to reconnect to the Chromecast automatically, in addition to this i think if you where watching a TV show that after a few episodes of inactivity from the remote (the users device) that it would ask the user if they are still watching
  4. Jaden

    Emby Connect Cant.

    How long after the invite is accepted does a new new user have access to my Emby server over the cloud? Whats happening: On android the user chooses to Connect with Emby Connect, next screen opens she enters the correct username and PW then clicks connect. Immediately returns to the previous screen to choose connect with Emby connect again. Repeat. repeat. Thanks Jaden
  5. I log in with emby connect on app.emby.media on Firefox. I try to add a server, but when I click 'connect', it shows me the following error: https://i.imgur.com/fesyi4G.png This used to work, but a few weeks ago my public IP changed and I had to add the server again. Explicitly connecting with my IP address as the URL works fine, for both local and public IP. Today I figured out that it does work fine in Chromium, so there must be something wrong with Firefox. Both on linux. Server is on a raspberry pi. I added a copy of the debug console as an attachment. console-export-2019-10-3_19-26-57.txt Things I've tried: disabling all of my addons manually restarting Firefox in safemode (which among other things disables all addons) Tried the same thing in Windows: Edge & Chrome work fine, but Firefox (in or out of safemode) doesn't. What can I do to fix this? EDIT: I don't know what I did, but after weeks of this not working (and trying a couple times a week), I could suddenly add a server again. I have no clue how this happened. EDIT2: I edited the title now that I know the problem has something to do with https and not because of Firefox.
  6. I'm setting up a new box with Kodi and Emby and found out that, when using Emby Connect, the plugin seems to "forget" the login details every time it starts. It asks to log in every time then. 2019-09-10 20:26:04.176 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> --->>>[ EMBY ] 2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Version: 4.1.14 2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> KODI Version: 18.4 Git:48c0b53aae7b0647d1f5a0a9cdb6ad5b1ebb9407 2019-09-10 20:26:04.187 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Platform: Linux 2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> OS: CoreElec/1988MB 2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Python Version: 2.7.16 (default, Sep 7 2019, 02:36:38) 2019-09-10 20:26:04.208 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Using dynamic paths: False 2019-09-10 20:26:04.209 T:3850568576 NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Log Level: 1 When logging in: 2019-09-10 20:27:12.502 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 3 servers 2019-09-10 20:27:12.503 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> testing connection mode 2 with server Media.Server.net 2019-09-10 20:27:12.504 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> tryConnect url: http://{server-ip}:8096/emby/system/info/public 2019-09-10 20:27:12.558 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> calling onSuccessfulConnection with connection mode 2 with server Media.Server.net 2019-09-10 20:27:12.675 T:3607085952 NOTICE: Emby.emby.client -> User is authenticated. And then on next startup again: 2019-09-10 20:27:48.767 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connect 2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Found Servers: [] 2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816 NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 0 servers Attached is a complete Emby log from installing the plugin to restarting it and being asked to log in again. If I log in manually, all is fine. emby.log
  7. I have the http route redirect to https with a reverse proxy, Since I'm on the https of 'https://app.emby.media' the client sends a request to: 'http://foobar.media:8096/emby/system/info/public' which results in a 'Connection Failure'. It should automatically default to https, not http when calling the 'system/info/public' route.
  8. Doebert

    Emby shows unknown users

    All of a sudden I can no longer get into Emby?? When I start Emby in windows 10 it shows 2 unknown users. 1-computerguyiptv and 2-doom. I have no idea who they are? When I try to log in with my credentials it doesn't recognize my account. I first noticed a problem when I was trying to access it on Roku and it showed my server name with addition info after that "LIVETV VOD AND MORE". I have no idea where that came from either?? So........what should I do to resolve this without losing all my media? Thanks in advance.
  9. Hello, I am having trouble connecting remotely to the Emby server on my computer, from my android phone (or any other device). I am able to connect when on my home network, but not off of it. I have gone through the steps in the Connectivity section, to no avail. I have opened port 8096 in Windows Firewall, as well as set up port forwarding for 8096 in my router (using router Asus RT-AC68U). When trying on canyouseeme.org, i get the error "i could not see your service on ... on port 8096". I have checked for other Firewall rules, and found none, and even tried temporarily disabling firewall, and it still won't connect. Also rebooted router and Emby server multiple times after changing settings. What am i doing wrong?
  10. larry@geekmax.org

    Emby Connect through pfSense Firewall

    Greetings to the Embysphere! I am trying to get Emby Connect working through my pfSense firewall with no luck thus far. I keep getting the error "We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again." I've read the tutorials and it simply ends up with (paraphrase) "Forward a port through your firewall if you can't get this to work". Having worked in the network security field, I'm not comfortable with simply forwarding a port from the internet through to my nVidia Shield. So my questions are: 1) Has anyone else gotten Emby Connect to work through their pfSense firewall? (Plex actually works with no issues, but I frankly don't like Plex), and 2) What kinds of things typically prevent Emby Connect from working ? Thanks in Advance! edit: Added error message
  11. ocsurf74

    Alexa can't reach Emby Server

    New user here and I'm trying to set up Alexa. I've set up Emby Connect and the Alexa skill and when I ask to open or play Emby it can't connect or find server. I'm running Windows and the latest updates have been done.
  12. ffilou6

    Stuck at the PIN screen

    Edit.: Problem solved?!, but I don't know what was wrong, what went wrong. Hello Sir or Madam, I received an invitation for a private Emby server. On a laptop computer, easy , I go to https://app.emby.media then I enter my username and password, I click on the icon or logo of the private Emby server, and that's it. On the LG tv, I went to the app section, I typed emby in the search, found Emby app and installed it. When I launched the app, there are 2 options: 1)copy a PIN number to https://emby.media/pin or click a button to generate new PIN number. 2)second option is manual connection, asking for IP address or URL of host and port number is set at 8096. The owner or sender of the invitation to private Emby server won't give me IP address or URL, said I only need to copy the PIN number to https://emby.media/pin . I turned on the laptop computer, went to https://emby.media/pin then enter the PIN number. I exited the LG app then launched the LG app again. Still the same screen with the 2 options, PIN number or manual connection. I uninstalled the app then reinstalled and launched, same screen. I tried with the internal web browser of the LG tv, I typed https://app.emby.media , it redirected to https://tv.emby.media , and it had the same text as the app = 2 options, PIN number or manual connection. I typed https://emby.media/pin in the internal web browser of the LG tv, I entered the PIN number. I refreshed the https://tv.emby.media webpage, still the same text with the 2 options. I launched the app, also same text. What to do? Edit.: I uninstalled for the 2nd time the LG app then reinstalled it, launched it, copy the PIN number, opened the internal web browser of the LG tv, typed the PIN number on https://app.emby.media , then went back to the LG app, the screen of the app reloaded itself , a new screen appeared with the logo/icon of the private server, I could finally access the private server .
  13. _ls

    Emby Connect source code?

    Hi Emby users and devs! I've been using emby for about a year and I have been unable to find the source code for the emby webapp anywhere! is this code available? does it have a license? where can I find it? Thanks.
  14. FlashBeetle

    Emby Connect Issues

    So I don't know if this is the right place to put this but here goes. I am the admin for my family's server and am not able to connect one local user to their emby connect account. I have even gone as far as to remove the local account and readd using by attempting to invite the user by both emby connect username and the email address they used to sign up for emby connect. No matter which way I try to add the user the server always pops up with the following message There was an error adding the Emby Connect account. Have you created an Emby account? Sign up at https://emby.media/connect. If you're still having an issue, please send an email to apps@ from the email address used with the Emby account. I double checked that the spelling was correct for the email address by attempting to sign up with the same email I was inviting and it would say that that email is already in use. Checking the username, in the same way, yields the same result. I have been able to add other users both before and since first attempting to add this particular user. Any suggestions on how to fix this?
  15. hello, i accidentally had a typo in my server admin's emby connect username, so it may have sent an email confirmation to the wrong person. i have since corrected the issue by fixing the emby connect username, and clicking the confirmation in the confirmation email. do i need to worry about the errant email that was sent out? what will happen if another user got that email and clicks it to connect to my server? thanks
  16. theredranger8

    Cannot connect to Server

    I'm new to Emby. Everything works perfectly on my server. I can even use Emby in a browser on my server. But when I try to connect via Roku (or Apple TV) I cannot get past the Emby Connect step. After I enter my PIN, a spinning wheel pops up and spins indefinitely. The Apple TV also claims it tried to find my server on my network but failed. There's no reason I know of that it shouldn't have found my server. They are on the same network, and I have no fancy network setting or setup. Anyone else have trouble here, or know what I need to do?
  17. can be deleted, sorted problem myself
  18. Jones1008

    Can't find Chromecast with iOS-app

    Hello emby community, a few weeks ago, I was trying to connect to my chromecast 2 wired to my router via the "official micro usb to LAN adapter" from google, but I couldn't find my chromecast within the emby iOS App. Strangely I was able to find my chromecast within the YouTube iOS App. Then I set up some port forwards in my router to my chromecast, which I found online... (ports: 1900, 5353, 8008, 8009). This didn't help either... Then I tried to connect via WiFi, which immediatly worked. I also reseted my chromecast to default and even tried all this with my older (also reseted) chromecast 1, where it didn't work either, so the issue must be with the Emby iOS app. Connecting my iOS device to my chromecast with LAN worked a few weeks ago (but with problems too...) but now it doesn't work anymore. Did anyone notice this issue too or what can I do to connect my iPhone to my Chromecast via LAN again? Could this issue maybe come with an Emby iOS App Update? Regards Jones
  19. schmitty

    Emby Connect question

    Hi @@Luke @@ebr, I would like to know how Emby Connect is supposed to work. I invited my mum to my server by clicking add Guest and entering her email address. She created the account and accepted the request. Is her user then supposed to automatically appear in the guest or user area?
  20. schmitty

    Emby Connect linking issue

    Hi, I'm not sure if this is a bug or not... but, I have tried to add email addresses to user accounts (including mine), but Emby Connect is not recognising them. Usernames work fine though. Any suggestions?
  21. thatoneguy99

    Use Emby connect as password

    Hello everyone. It's thatoneguy99 back with another seemingly easy problem that I can't figure out. Long story short I have finally figured out nginx and reverse proxy. I have it setup for domain/emby. It works great... Now I have users that are connected through my server with Emby connect. If I go to my URL (domain/emby) I can log in as those users without having to enter a password. What I would like to do is only grant access to those users once they have signe in with their Emby connect information. I don't want them to have to create a password, I just want them to be able to use their Emby connect criteria. I don't want anyone without an Emby connect account, in which I have added that Emby connect account to my server. I don't want to hide this user from the log in screen either. Is this possible? Am I explaining it clearly? How do I lock down these user accounts, without making them create a password from within Emby, and letting them use their Emby connect account as their login? Anyone else that should happen to stumble across the server should have to either create an Emby connect account, or know the Emby connect login information of a user I already granted access to... Thank you in advance for your assistance.
  22. ChloePC123

    Friend cant connect

    My friend has a iphone and wants to see a film i have on my pc shes using 4g She downloaded emby and made an account but it wont let her connect to my server as it says make sure the servers turned on or something like that What do i do? I invited her to join my media and she joined. my server even shows up but she still can access my films i have added to my emby server What do i do?
  23. Hi, after receiving the Emby email I proceed to install the revamped Emby Theater app on the Microsoft Store; it installed ok and I started it, when it prompts you to select your automatically, it asks you to register the new PIN with your Emby Connect username and password; I entered by correct username and password, but the Emby does not accept them, I even used my email instead or the username, same thing! At this stage I can't access my Emby Server with Theater in any device, only via Embt Web app! ​Can you do something about this? ​
  24. As per the recommendation on another thread, I upgraded the firmware from 2015something to 20160630atest2 (not seeing how to downgrade it). This fixed the problem on Emby Theater's ability to DirectPlay but it completely decimated Android and Android TV support. It should be noted that I upgraded Emby Server from 3.0.6060.0 to 3.0.6070.0 at the same time. I attached the server log. The Leelbox MXQ Pro device it is sending it to does require transcoding done on the server. -Android TV (attached) gives an error and stops transcoding on the server almost immediately. -Android maybe only shows one frame that was transcoding and it locks up while the server continues to transcode oblivious that it is falling on deaf ears. -Emby Theater does DirectPlay with no issues. leelbox.zip
  25. I wasn't sure if I should start a new topic for this, as I experiencing pretty much the same issues that Swynol and Daedalus experienced HERE: I originally posted this on that thread simply because it seemed directly related, but between worrying over whether that constituted thread-jacking, and the topic now having been marked 'Answered', I thought it might be better to start fresh (I will edit my post there to reflect this). I'm running Emby Server Beta on Windows 8.1. The main symptom is that all my supporter plugins are showing as "Trial expired", and when I go to their pages in the catalog, I just get a never-ending 'Loading' Circle. Emby Connect also seems wonky, as I can't link local users with their online Emby accounts; Users already linked can still use Connect to access the server over cellular (My only other internet connection), although when I try to log in through Connect in Chrome on the machine itself, my credentials aren't recognized. The logs show errors on every attempt to connect to verify plugin authorization, to the Emby Connect service and so on, in each case the log states "The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.". It seems to be throwing A LOT of these errors, too, as I've had several 100MB+ logs over the past few days (The attached log from a fresh boot yesterday afternoon has since grown to 50MB overnight). The odd thing is that, despite the connection issues for plugin and Connect authorization, Emby Server updated both itself and the plugins just fine, and, as mentioned, I can use Connect to access the server from my cell on 4G. The "Thank you for supporting Emby" badge shows up properly on the Dashboard too (Not sure if that's relevant, but the last time I had a connection problem it disappeared). This is all happening as I finally have my server (the machine, that is) up and running again, after the motherboard and processor died a couple months ago, forcing me to use my laptop as a temporary server. I know from the fact that I didn't have these issues on the laptop that the cause should be located within the server, I've temporarily disabled my firewall entirely and placed the server in my router's DMZ just to eliminate that part of the equation, and I am fairly certain the issue isn't with my Emby configuration, as I've performed a series of fresh installs (both Release and Beta), and the issue was still present, but all I've discovered so far is what's NOT causing the problem, leaving me with no more of a clue as to what actually IS :-/ If anyone could help shed light on this, I would be seriously grateful, as while I do have a certain small amount of pride in my technical skills, I'm also pretty sure that I've come about as far as those skills will take me. Help me, Obi-Wan Kenobi. You're my only hope. server-63605748225.txt
×
×
  • Create New...