Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cleaner'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. gillmacca01

    Parental Rating Cleaner request

    @@ebr I notice that you are the developer of the genre and studio cleaner plugins. Was wondering if you could create another cleaner for parental rating. The reason I would like this, is that I live in the UK. UK shows/movies show ratings with a prefix of GB, but american shows/movies should american ratings. For the purpose of creating playlists based on parental rating, it would be a lot easier to be able to map american ratings to GB ratings
  2. Hi, @@snazy2000. Trying to add a studio to my tv side and everytime I hit add I'm greeted with this. Wondering if anyone else is seeing this. I'm on Server 3.0.5886 and plugin is 3.0.5882.25170
  3. .Server Version 3.0.5490.2 I have my current install setup and mapping and cleaning my tv studios, when i try to initialize my movie side with current studios it doesnt appear to do anything, I have waited a good 15 minutes for it to scan my 2639 studios in, also there appears to be nothing in the log of it trying to do anything.
×
×
  • Create New...